GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Alpha RPG ~ www.alpha-roleplay.com

Başlatan Arcadia, 15 Haziran 2019, 22:40:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murat Çınar

Criminals Gaming
2019 Veda

Krater

Alıntı yapılan: Arcadia - 19 Haziran 2019, 08:08:31

Alıntı yapılan: AlqoliK - 17 Haziran 2019, 00:04:38

Alıntı yapılan: DracDonix - 16 Haziran 2019, 15:51:35

Her sunucu gibi adaletsizlik.Sonuç
Kapatıyoruz

Resmen çoluk çocuk yönetiyor bayram harçlıklarından kalan paralar ile açmışlar,servere girdiğimde modda ilk başta alıntı olduğu,ve birçok bug olduğunu rastladım serverde hiçbir şekilde kendilerine özel bir sistemi vs. birşeyleri yok server 1 ay sonra kapanıcak boşu boşuna gidipde emek vermeyin,admine gidip ck ne demek olduğunu sordum bilmiyorum dedi böyle ekipten nasıl bir server çıkar oynat bakalım :D

RPG kurallarına uymayıp defalarca aktif rolde q atıp daha sonra ban yiyipte sinirini burada çıkaran bir arkadaş diyor bunları ne kadar üzücü bir durum.

Server kapatmışlar ben ne demiştim? 2 gün bile sürmedi bile. Serverin ismini Rise yapmışlar,tebrikler :D

Sinoks

Şu ana kadar sadece 1-2 bug'a rastladım bence sistemler güzel ve gelişmeye devam ediyor.Umarım insanların yersiz eleştirilerini göz önünde bulundurmadan çalışmalarınıza devam edersiniz.

Sinoks

Ama herkese adminlik vermezseniz daha iyi olur sanırım.

Krater

Dostum attığım SS bakarsan ne demek istediğimi anlarsın. Serverde eleştri yaparsan banlanıyorsun,aklında bulunsun ozaman.

RuhiSoft

Konudaki yorumlara bakacak olursak, daha roleplay nedir sorusuna cevap veremeyecek insanlar tanıyorum.

Bu yüzden burada boş muhabbet yapmanında pek bir anlamı yok, şu çalıntı bu çalıntı demenize
gerek yok adaletide sizden öğrenecekte değilim mesleğim zaten bu o yüzden
"Ortam sanal olsa da işlenen suç gerçektir" sözüyle bu konuyu noktalıyorum.

Ne anlama geldiğini zekası çok çalışan insanların anlayabileceğini düşünüyorum.

Saygılarımla, RuhiSoft
Son düzenlenme: 20 Haziran 2019, 22:03:04 RuhiSoft

Sonerefe

FelleR

_TrusteD_

NEDEN HERKES " ADALET YOQ MORUQ " diye sunucu açıyor bi salın ulen platformu

rekcahml

Alıntı yapılan: _TrusteD_ - 28 Temmuz 2019, 00:03:09
NEDEN HERKES " ADALET YOQ MORUQ " diye sunucu açıyor bi salın ulen platformu

Oh be bende diyorum kim yazacak.