GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Arcenia Roleplay -www.arceniaroleplay.com

Başlatan Efsun, 21 Nisan 2021, 21:35:45

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Efsun

HAKKIMIZDA
Arcenia Roleplay ekibi olarak şunu temenni ediyoruz sunucumuz hiç bir koşul altında kalıcı olarak kapanmayacaktır. Şüphesiz ki sizlerden beklentilerimizi yerine getirdiğiniz sürece sunucumuz kesintisiz olarak  hizmet verecektir. Arkamızda olan sponsorlarımız & destekçekçilerimizin sayesinde kapanmayacaktır.

Sizden tek beklentimizde daha önce yaşanılmışları bir kenara bırakıp bize destek olmanızdır. BETA dönemi için tester alımlarımız olacaktır, BETA ve daha sonraki dönemlerde sistemleri test edecek bu ekibe katılımlar web sitemiz aktif edildiğinde olacaktır. Tam olarak bu süreçte sizden beklentilerimiz bize destek olup AR-GE ve Bug Bildirimleri yapmanızdır, yaptığınız bildirim ve talepler geliştirici ekip tarafından gün içerisinde işleme konulacaktır.

FrtdnYLDZ

Alperen18

Efsun

Kajmer

Tanıtım konusu geliştirilmeli. Tutucağını sanmıyorum, Mapler southcity-rp'den alıntı alıntı yinede başarılar.

Daxy

Tanıtım konusu geliştirilebilir, tutar mı bilmem başarılar
Son düzenlenme: 21 Nisan 2021, 21:55:29 Daxy
Milli Savunma Üniversitesi

Efsun

Alıntı yapılan: #Emirhan - 21 Nisan 2021, 21:40:25
Tanıtım konusu geliştirilmeli. Tutucağını sanmıyorum, Mapler southcity-rp'den alıntı alıntı yinede başarılar.
Öncelikle biz zamanında south city'in modunu @SpawN dan kendisinden satın alıyoruz bize mapleri ile geliyor bir sorun çıkmaz demişti biz mapleri kimin yaptığını bilmiyoruz modu satın aldığımız zaman gelen mapler. ( Kişi ile iletişime geçildi ve aramızda ki sorun çözüldü )

Alıntı yapılan: Daxy - 21 Nisan 2021, 21:43:37
Tanıtım konusu geliştirilebilir, tutar mı bilmem başarılar
Teşekkür ederiz.
Son düzenlenme: 21 Nisan 2021, 21:59:20 Efsun

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Efsun

Efsun

Levent13

Başarılar tam destek devam sunucu güzel olucağından eminim

Efsun

-Emrah

Efsun