GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[KONU GUNCELLENDİ.]§ Ârenâ Community Hırsız Polis | IP 77.83.200.3:7777

Başlatan Medcezir, 17 Şubat 2019, 18:28:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Medcezir

Merhaba Arena Ailesi! Bu gün bir rekor denemesi yaptık, ve hostedtab olmadan bu sayıya ulaştık. Para , skor , exp dağıtımı yaptık ve büyük ödüllü etkinlik yaptık. Bizleri desteklediğiniz için sizlere teşekkürlerimizi sunarız. Bundan sonra bu tarz etkinliklerle karşınızda olacağız!

Son düzenlenme: 03 Mart 2019, 14:33:37 !Medcezir

Medcezir

Alıntı yapılan: HeartS - 03 Mart 2019, 14:32:27

Hostedtab olmadan bile bu kadar çekiyor isek, hostedtab olunca ne kadar çekeceğiz acaba? :D

Teşekkürler  :evet:

DracDonix

HeartS

@Eren

Yönetim ekibi (DracDonix hariç), konu düzeni berbat. Sunucu en fazla 2 ay hosted çekebilecek. İyi şanslar :sigara: :şeytan:

DracDonix Müstesna

Son düzenlenme: 03 Mart 2019, 19:27:26 @Eren

@Eren

Alıntı yapılan: !Medcezir - 03 Mart 2019, 20:08:12

[quote author=@Eren link=topic=9093.msg88706#msg88706 date=1551630293]
Yönetim ekibi (DracDonix hariç), konu düzeni berbat. Sunucu en fazla 2 ay hosted çekebilecek. İyi şanslar :sigara: :şeytan:

DracDonix Müstesna

Neden baltalamak için bıcak arıyorsun Erenim. ''2 ay hosted çekebilecek.'' kimseden beklentim yoktur. çalısıyorum kazanıyorum yiyorum bundan 2 saat öncesine dönersek, ''Mehmet'' yani ben, dostum canım cicim sımdı ise konu berbat şans flan. ilk okul cocuklarından farkınız yoktur.
[/quote]

Benim sana canım, cicim vs. çektiğim zamanlar karşımda dostu için herşeyi yapan bir "Mehmet" var idi. Şimdi ise o "Mehmet" 'ten eser yok.

Şunu da unutma ;

Bir insanı kavga etmeden tanıyamazsın.

Rouge

Neastron.

[quote author=@Eren link=topic=9093.msg88948#msg88948 date=1551800333]
Alıntı yapılan: Rouge. - 04 Mart 2019, 11:14:59

Eren Hakli beyler Dağılın...

@!Medcezir adlı şahısa ben bir şeyleri anlatmaya, izah etmeye çalıştım. Ne kadar anlaması için uğraştıysam o o kadar çok anlamamak için uğraştı. Gerisi beni ilgilendirmiyor. Yarın çok pişman olacak. Vaktinde @5YPEXE 'nin yanından ayrılmayan adamlardan medet umuyor. Söylenecek bir şey yok bu saatten sonra. Komik.
[/quote]
ii dedin kral

DracDonix

@!Medcezir adlı şahısa ben bir şeyleri anlatmaya, izah etmeye çalıştım. Ne kadar anlaması için uğraştıysam o o kadar çok anlamamak için uğraştı. Gerisi beni ilgilendirmiyor. Yarın çok pişman olacak. Vaktinde @5YPEXE 'nin yanından ayrılmayan adamlardan medet umuyor. Söylenecek bir şey yok bu saatten sonra. Komik.
[/quote]
Zamanla çoğu kişinin maskesi düştü ama ben verdiğim sözleri tutup sevgili umut kardeşime aksi bir durumda bulunmayacağım. Çünki ben Egoist değilim  :evet:

@Eren

Alıntı yapılan: DracDonix - 05 Mart 2019, 21:04:16

Zamanla çoğu kişinin maskesi düştü ama ben verdiğim sözleri tutup sevgili umut kardeşime aksi bir durumda bulunmayacağım. Çünki ben Egoist değilim  :evet:
[/quote]

Üstte de dediğim gibi sen müstesnasın @DracDonix , sen dostların için elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Benim burada mevzum sunucu kavgası da değil aslında. Çektiği user için dostlarına karşı tavır alan ve bir anda egoistleşen @!Medcezir ve onun sunucusuna user çektiği için en iyi kankası olan @HeartS adlı yani hayali çete olan Delta'nın sahibine. Benim sözüm meclisten dışarı. Üzerine alınma kardeşim sen @DracDonix

Aslında bu konuya bir daha bir şey yazmayacaktım ama senin yanlış anlaman için yazdım @DracDonix  Umarım sen de anlamış oldun.
Son düzenlenme: 06 Mart 2019, 07:59:29 @Eren

juqi

HeartS

Joker

Küfür ve hakaret içerikli iletiler silinmiştir. Tekrarı halinde ceza alacaksınız.
Son düzenlenme: 07 Mart 2019, 01:42:02 Joker
open.mp Turkey Department Manager