GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Arisa Roleplay ~ only roleplay

Başlatan Warning, 18 Nisan 2020, 18:21:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Warning

Alıntı yapılan: SuloBey - 22 Nisan 2020, 19:47:50
başaılar Emircim.

Yorumunuz için teşekkür ederim(z).

Alıntı yapılan: Ska - 22 Nisan 2020, 12:13:30
Garip duruyor.

Yorumunzu da, tekrardan yorumunuz için teşekkür ederim(z).

INSURGENT

Eklenen sistemler

• Alt yapı güncellemeleri yapıldı.
  • Tüm buglar fixlendi.
  • Plaka sistemi entegre edildi.
  • Karakter yaralanma sistemi gerçekçi uyarlandı.
  • Dekor sistemi eklendi.
  • Araç çalma sistemi eklendi.
  • LSPD için cctv sistemi ayrıntılı bir şekilde çok detaylı hazırlandı ve eklendi.
  • Forum alt yapı güncellemeleri yapıldı.
  • Karakter paneli yapıldı ve yeniden kodlandı.

Detayları forumdan bildireceğiz. Bir kaç gün içinde forum atkif edilecek detaylı sistem rehberide buraya ve foruma eklenecek.
Son düzenlenme: 22 Nisan 2020, 22:45:15 INSURGENT

Bojnâ

INSURGENT

Tüm yorumlar için teşekkürler bizi takipte kalın.

Warning

Warning

INSURGENT

Rios

Başarılar güzel tanıtım olmuş,tanıtım böyleyse serveri dört gözle bekliyoruz.

Warning

Alıntı yapılan: Rios - 29 Nisan 2020, 13:47:56
Başarılar güzel tanıtım olmuş,tanıtım böyleyse serveri dört gözle bekliyoruz.

Teşekkürler.

Reality!

Emir idle köşesinden yer ayır,trobacın geldi...
Bekliyor adamlar, iyi forumlar.

INSURGENT

INSURGENT

Karakter başvuruları aktif. Tanıtımda düzenlemeler yapılacak.

https://www.arisa-roleplay.com/

kumite

Alıntı yapılan: Warning - 22 Nisan 2020, 00:37:20
Alıntı yapılan: Han - 21 Nisan 2020, 20:59:41
only Roleplay sloganı başka bir server tarafından kullanılıyordu,neyse 5 gün de kapandılar.
Umarım sonunuz onlara benzemez... + Olarak ise admin ekibinizde 12 yaş çocuklar var. Hatta birisi adını tam vermiyorum,kendini biliyor o,cs:go platformunda xhua tk adında hazır hile kodlayıp bilgisayarlara trojan atan  bir çocuktu. Bu arada kanıtlamam istenirse size gerekli ssleri atarım. Neyse,2 günlük hevesinizi alın sonra kapanır zaten.

Discord belirtigim gibi benim sunucumu ilgilendirmez ve yaptıgın terbihesizlikleride biliyorum + olarak insanların emegini eleştireceğine git bakalım sen yapabilicekmisin?
Hile ve trojan denilen şeyi emek olarak görüyorsan kafana yazık. Yaptığım "terbihesizlikleride" bir yaz da öğrenelim,bu arada bayramdan dedenden arakladığın para ile server açmak yerine diksiyon kurslarına gidebilirsin.
Son düzenlenme: 03 Mayıs 2020, 22:52:44 Han

Warning

Alıntı yapılan: Han - 03 Mayıs 2020, 22:50:46
Alıntı yapılan: Warning - 22 Nisan 2020, 00:37:20
Alıntı yapılan: Han - 21 Nisan 2020, 20:59:41
only Roleplay sloganı başka bir server tarafından kullanılıyordu,neyse 5 gün de kapandılar.
Umarım sonunuz onlara benzemez... + Olarak ise admin ekibinizde 12 yaş çocuklar var. Hatta birisi adını tam vermiyorum,kendini biliyor o,cs:go platformunda xhua tk adında hazır hile kodlayıp bilgisayarlara trojan atan  bir çocuktu. Bu arada kanıtlamam istenirse size gerekli ssleri atarım. Neyse,2 günlük hevesinizi alın sonra kapanır zaten.

Discord belirtigim gibi benim sunucumu ilgilendirmez ve yaptıgın terbihesizlikleride biliyorum + olarak insanların emegini eleştireceğine git bakalım sen yapabilicekmisin?
Hile ve trojan denilen şeyi emek olarak görüyorsan kafana yazık. Yaptığım "terbihesizlikleride" bir yaz da öğrenelim,bu arada bayramdan dedenden arakladığın para ile server açmak yerine diksiyon kurslarına gidebilirsin.

1 olarak ekibimden birisi senin şahsi olayın benım sunucumu etkilemesini izin vermem
2 olarak teşekkürler senin gibi boş boğazlı insanlar oldukça daha cok gelişip geliştirip daha iyi yerlere gelmeye gayret göstericem sizin gibiler bana ilham veriyor.

Hypnotic

Banner'ınız keşke kendinize özgün bir tasarım olsaydı daha çok sevinirdim :) Yine de başarılar