GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Arya Roleplay ~ arya-roleplay.com ~ [ arya-gaming.com ]

Başlatan Courage, 25 Ağustos 2018, 17:28:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akaRussian

Alıntı yapılan: Courage - 26 Ağustos 2018, 12:55:43

Alıntı yapılan: akaRussian - 26 Ağustos 2018, 12:25:10

Forumunuza üye olmadım ki ? :D

O halde teamspeak sunucusun'da ip adresinize baktığımız'da forumda jarveus adına üye olan kişinin'de ip adresine baktığımız'da neden ikisi'de aynı ip adresiydi açıklama yaparmısınız?

Bir fotoğraf atar mısınız konu hakkında ?

juqi

cudless

Konu sahibi ve yetkililer sürekli tartışmalara dahil oluyor, verilen şansı haketmiyorlar.

cudless

Alıntı yapılan: Courage - 26 Ağustos 2018, 13:05:00

Alıntı yapılan: Pyro - 26 Ağustos 2018, 13:03:42

Konu sahibi ve yetkililer sürekli tartışmalara dahil oluyor, verilen şansı haketmiyorlar.

Bilip bilmeden burdan konuşuyorsun, yasaklı olan bekir sizin developer'iniz bu platform'da kalıcı yasaklandı biz birşey diyormuyuz bunu kanıtlarım isterseniz kanıtlarım mevcut elimde hiç merak etme. Yetkili kişiler'le iletişim halindeyim zaten tartışmaya giriyor diyorsunuz tartışmaya girmiyoruz burda. Sadece gerçekleri söyliyorum burada..

Cümlelerin kendini ele veriyor, çok agresifsin(iz). Evet, yasaklı bir şans tanınmadı, tanınsa belki yine yasaklanacaktı fakat size şans tanındı ve hala bu şansı kullanmayarak insanlara kötü davranıp forumu alt üst ediyorsunuz, ne zaman girsem Arya Roleplay, içeriğe baktığımda ise tartışıyorsunuz.
Alıntı
Bilip bilmeden burdan konuşuyorsun,

Courage

@Hwang'a gereken herşeyi söyledim aktif olduğunda umarım gereken işlemi yapar.

Courage

jensen

Gösterilen toleransa rağmen bu tarz tutuma devam ettiğiniz için tekrardan forumda sunucu tanıtımı yapmanız, farklı hesaplar veya farklı sunucu adı ile tanıtım yapmanız yasaklanmıştır.