GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Atlantis Gaming Hırsız Polis | 26.04.2019 20:00 Açılış! | 3 Günlük VİP Hediye!

Başlatan Fusky, 25 Nisan 2019, 20:27:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fusky

Resimlere Tıklayarak Büyütebilirsiniz.
Kopyalanabilir Sunucu Bilgileri
IP: 176.31.87.223:7777
Site: www.Atlantis-HP.com
Discord: Discord.me/Atlantis-HP

Güncellemeler

V0.7.4 Güncellemesi
Modifiye Sistemi (/modifiye) [BETA Sürecinde Olduğu İçin Oyuncu Kullanımı Pasif]

Yeni Hız Göstergesi ve Kilit Sistemi (/kilitle , /kilitac)

Son düzenlenme: 26 Nisan 2019, 15:21:30 Fusky

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Fusky

[quote author=
Mustafa. link=topic=10323.msg98777#msg98777 date=1556222467]
Başarılar, yolunuz açık olsun.  :helal:
[/quote]

Bu güzel dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkürler.  :helal:

Alıntı yapılan: DracDonix - 25 Nisan 2019, 23:03:33

Başarılar  :helal:

Umarım sizi de aramızda görürüz, desteğiniz için teşekkürler  :helal:

_Code

Kimse kusura bakmasın siz ve sizin gibiler yüzünden hırsız polis diye bir şey kalmadı. Bakteri gibi çoğalıyorsunuz.  :@
Amacım sizi baltalamak degil. Sadece hep aynı şeyleri görmekten sıkıldım, başarılar.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Buzz

Alıntı yapılan: 2PAC_ - 26 Nisan 2019, 00:53:50

Kimse kusura bakmasın siz ve sizin gibiler yüzünden hırsız polis diye bir şey kalmadı. Bakteri gibi çoğalıyorsunuz.  :@
Amacım sizi baltalamak degil. Sadece hep aynı şeyleri görmekten sıkıldım, başarılar.

Sadece hırsız polis değil maalesef, genel olarak bu böyle.

Fusky

Ön yargılarınızı anlayabiliyorum. Biraz kendimden bahsediyim; MTA Üzerinde çokça kez sunucu açmayı denedim. Sandığınız klon sunuculardan değil, gece gündüz emek verdim günlerce wikiden örneklere bakıp yeni şeyler yarattım sonuç olarak internette dolanan paketlerle açılan bir sunucu sırf magazin sayfalarını tanıyor diye 15 gün açık kalabildi bense 3-4 kişiyle 2 ay boyunca debelendim. Konumuza dönecek olursak. Evet, internette bulunan bir mod ile sunucu açıyorum fakat bu işin bir de görülmeyen kısmı var. Günlerdir sabah akşam demeden bir kaç saat uykuyla yeni şeyler eklemeye aynı samanda pawn öğrenmeye çalışıyorum. Diyeceğim şu ki şu anda bu şekilde bir yorumu gayet normal karşılıyorum ve oldukça haklısınız. Tabi zaman geçtikçe göreceğiz neler olacağını. Ama temenni ediyorum farklı şeyler göreceksiniz. Yorumunuz için teşekkürler. :)

Dyternal

Nedense hep;

Samp Revolution
San Andreas Hırsız Polis
San Andreas Survival

gibi sunucular yerine hep;

Anadolu HP
Poyraz HP(öyle mod mu var yav)
YN:CNR mod gibi sunuculara yöneliyorlar.

YN:CNR'ı kötülemiyorum, o sunucu hakediyor. Ama diğer sunucularda haketti...

5YPEXE

Alıntı yapılan: Dyternal - 26 Nisan 2019, 06:40:58

Nedense hep;

Samp Revolution
San Andreas Hırsız Polis
San Andreas Survival

Anadolu HP

Aslında olay tam olarak mod ile bitmiyor. Elbette modun çok büyük bir etkisi var ama sunucu sahiplerinin kitleye hitap edişi çok önemli. Aynı şekilde yönetimde bulunan insanların kitleye hitap edişi de aşırı önemli. Bu zamanlarda SA-MP oyuncuları sadece kitlesi olan, tanınmış isimlere gitmeyi tercih ediyor. Recep'ten örnek vermek istiyorum, Recebin SA-S ve SA-HP'si gerçekten güzeldi fakat bazı desteği bulamadığı için haliyle SA-MP platformunu bırakma isteği doğdu içinde. Emeği çok yendi benim gözümde Recebin. Tamamıyla kitleye hitap ediş ile alakalı, tanınmışlık ile alakalı. Bir modu birden fazla kez açmanın bende taraftarı değilim tabii ama buna hiçbir şekilde karşı duramam çünkü bende o modlardan birisini kullanıyorum.

Bu sunucuya gelecek olursam, madem MTA platformuna emek verdin, be kardeşim neden bir ekibe girmek yerine "Klon" sunucuları çoğaltma hedefine giriştin? Bana biraz geçiştirme gibi geldi yorumun @Fusky. Senin niyetin böyle midir bilemiyorum ama bu "Klon" sunucu muhabbetleri artık maddi kazanca kayıyor. Sırf bir şeyler kazanmak için açıyorsunuz gibi geliyor gözüme. Başka bir sebebi olamaz gerçekten. Bir şeyler istemeyi, SA-MP platformunu gerçekten ileri götürmeyi hedeflediğinizi inanın sanmıyorum. Hiç samimi gelmiyorsunuz.. Başarılar dilerim.

Fusky

Nedense hep;

Samp Revolution
San Andreas Hırsız Polis
San Andreas Survival

Anadolu HP

Biraz nostanji.. Benim ilk sunucumun ismiydi atlantis. Yoksa gider iki film ismi bakar ordan yazaedım ingilizce isim hop çokta havalı oldu. Fakat bu ismin manevi değeri çok büyük bizim için. Yorum için teşekkürler :)
EDİT: Uyandığım gibi okudum, yanlış anlamışım. Sanırım mod konusunda söylemiştiniz bunu. Belirttiğim gibi pawn kodlama konusunda henüz yeterli bilgiye sahip değilim, yoksa türkçeye çevirip hiç bir şey eklemeden aylarca devam edebileceğim modlar da var. Fakat benim istediğim yan gelip yatmak değil, geliştirmek. Örneğin; Next Generation modunu türkçeye çevirip 2 sistem ekleyebilridim, bu daha çok ilginizi çekerdi evet. Ama ben bu modu seçtim geliştirmek için, bu kişisel bir tercih. Güzel şeyler görmek için beklemeniz gerekiyor, öğreniyorum da biraz. Umarım farklılıktan kastınız textdraw veya map değildir, yoksa hüsrana uğrarım, iyi günler.
Son düzenlenme: 26 Nisan 2019, 12:47:29 Fusky

Fusky

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 26 Nisan 2019, 07:40:48

Nedense hep;

Samp Revolution
San Andreas Hırsız Polis
San Andreas Survival

Anadolu HP

Aslında olay tam olarak mod ile bitmiyor. Elbette modun çok büyük bir etkisi var ama sunucu sahiplerinin kitleye hitap edişi çok önemli. Aynı şekilde yönetimde bulunan insanların kitleye hitap edişi de aşırı önemli. Bu zamanlarda SA-MP oyuncuları sadece kitlesi olan, tanınmış isimlere gitmeyi tercih ediyor. Recep'ten örnek vermek istiyorum, Recebin SA-S ve SA-HP'si gerçekten güzeldi fakat bazı desteği bulamadığı için haliyle SA-MP platformunu bırakma isteği doğdu içinde. Emeği çok yendi benim gözümde Recebin. Tamamıyla kitleye hitap ediş ile alakalı, tanınmışlık ile alakalı. Bir modu birden fazla kez açmanın bende taraftarı değilim tabii ama buna hiçbir şekilde karşı duramam çünkü bende o modlardan birisini kullanıyorum.

Bu sunucuya gelecek olursam, madem MTA platformuna emek verdin, be kardeşim neden bir ekibe girmek yerine "Klon" sunucuları çoğaltma hedefine giriştin? Bana biraz geçiştirme gibi geldi yorumun @Fusky. Senin niyetin böyle midir bilemiyorum ama bu "Klon" sunucu muhabbetleri artık maddi kazanca kayıyor. Sırf bir şeyler kazanmak için açıyorsunuz gibi geliyor gözüme. Başka bir sebebi olamaz gerçekten. Bir şeyler istemeyi, SA-MP platformunu gerçekten ileri götürmeyi hedeflediğinizi inanın sanmıyorum. Hiç samimi gelmiyorsunuz.. Başarılar dilerim.
Sözlerinden cidden etkilendim. Söylediğim gibi MTA platformundan geliyorum ve o platformda senin gibi düşünceli tek bir kişi olsa o kişi için yıllarca açık tutardım o sunucuyu.Maddiyat ve ekip kısmına gelirsek; pawn öğretmek için kimsenin beni ekibine alacağını sanmıyorum, admin olarak gireresemde hayallerimi gerçekleştiremeyecektim. Belki tutmaz, oyuncumuz olmaz açıkçası umrumda olan şey pekte bu değil. Amacım şu anda bulunan sunuculardakilerden farklı olmak bu yüzden çoklu dil, sivil meslekler, turf sistemleri, craft sistemi gibi sistemler üzerine yoğunlaşıyorum. Çoğu klon sunucu diye tabir ettiğiniz sunucu sistem yapmayı değil map eklemeyi tercih ediyor. Sadede gelirsek, maddi beklentim elbette var fakat kişisel olarak bir beklentim yok. Zaten şu an mevcut bir işim var ve hayat standartımdan memnunum, Fakat çalışacağım yeni bir geliştiriciye ücret ödeyecek kadarda para kazanamıyorum. Bunun yanlış anlaşılmaması için sunucuya gelen tüm ödemeleri ve sunucu harcamalarını dekont halinde oyuncularla paylaşmayı doğru gördüm.
Umarım yapmaya çabaladığım şeyi anlatabilmişimdir, yorumun için çok teşekkürler. :)

Dyternal

Alıntı yapılan: 5YPEXE - 26 Nisan 2019, 07:40:48

Nedense hep;

Samp Revolution
San Andreas Hırsız Polis
San Andreas Survival

Anadolu HP

Haklısın dostum fakat SAMP Revolution üzerindeki 3 yıllık emeğin harcanması SAMP'a olan alakamı bitirdi benim. Fakat sonradan neden onları yaşamıyoruz dedim ve geri dönmeye karar verdim. Ahmet abi 3 yıl kodlama öğrendi hayali için, 2 yıl mod için uğraştı. Rekoru max 40 olmuştur. Ama bu modlarla açılan sunucular ilk günden 60-70 oluyor. Bilmiyorum belki hata bizdedir, fazla reklam yapmıyoruzdur. Ahmet abiye hep maddi yönden vuruldu. Yani diyecek bir şey bulamıyorum. Dünya para üzerine kurulmuş gibi.

J3yEfendi