GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Atlas Roleplay ~~ www.atlasrpg.tk !

Başlatan Atlas RPG, 04 Aralık 2018, 17:07:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kararlı

Arkadaşlar öncellikle merhaba şu konu hakkında ilk baş değinmek istiyorum her sunucu normal olarak bot var zaten adını vermek istemem. Ama şunu unutmayın ne pahasına olursa olsun o sunucu açılıyorsa bir emek vardır. Bir uğraş vardır. Kendinizi yerine koyun siz sunucu açıyorsunuz ve böyle saçma sapan yorumlar atılıyor. Azıcık mantıklı düşünelim. Evet sunucu da bazı eksikler var. Giderilebilir,admin kadrosu düzelmiş eskiye göre ve iyileşme var. Başarılar dilerim LSPD ve oluşumlar düzenli güzel bir rp ve roller iyi şimdiden başarılar dilerim.

İyi roller.

uwernz

Oku Öyle Yorum Yap !

1. si : hinbo24 kullanıcısı " Garfiled Düzelmediği sürece Sunucuya gelmeyiz Adam daha MG PG Nin ne olduğunu bilmiyor ve sebepsiz yere jail yiyiyoruz. Kendini düzeltmesi lazım Garfield' yada odi nin " söylediğin adminler kural dışı haraketlerinden dolayı atıldı ve banlandı zaten.

2. si : Jarveus kullanıcısı "Sunucu diye dikkate alamam.." Sunucu diye dikkate aldığın sunucuları bizle paylaşmanı umuyorum. Rina - Safari ve Vandetta sunucularını bi kenara koyarak yorum yapmanı istiyorum. Zaten fazla kişisi olan sunucular.

3. sü : Cruza kullanıcısı "Domain alacak paranız yoksa neden sunucu açıyorsunuz? Logo kopya, zaten her sunucuda olan default sistemleri sistem diye yazmışsınız, kalite göremiyorum. Kolay gelsin." sunucuda olan sistemler zaten normal olarak yazılması gerekiyor. Default olsa bile bir sistem belirtmemiz gerekiyor. Domain konusuna geleceksek. Öncesinde küçük sunucular büyümek için büyük adımlarla başlayamaz. Rina direk domain ile mi başladı sanıyorsun? Onlarda küçük adımlarla başladı bunlar olacak ileriki zamanlarda domain alınıp güzelleştirecektir. Logo kopya haklısın yenisini yapıyoruz tek tek düzeltmeye çalışıyoruz. Kalite görememeniz sunucunun adı DM sunucusu diye çıktığı için gelip DM yapıp oyunun tadını alamamanızla alakalıdır.

4. sü : Krychowiak kullanıcısı "Ek bişey eklemek istiyorum hadi domaini alamadınız tamam eyvallah sunucunuz zaten bot. neden diye sorarsınız sunucu 7/24 6 kişi var gece bile cıkmıyor ve hep aynı kişiler şuan bile oyundalar modunuz hera rpg modu sadece adını değiştirmissiniz. geliştirme yok. Ve pawn coderiniz teammapere sordugumda pawn codersin ne değişiklikler yaptın banladı gelişemezsiniz başarılar." botların ssli olarak kanıtını atarsanız size katılacağım. Sunucuda afk durunca atılmıyorsunuz kişilerde level kasmak için akşamları bilgisayarlarını açık bırakıyorlar.

5. si : hinbo24 kullanıcısı "Bakın Yaşım 21 Hayatımda bu kadar çöp bir sunucu görmedim yemin ederim sunucuda benim gördüğüm 6 tane bot var. onlarda user olarak işleyiş yapıyorlar. 1. Oyuncularla İlgilenen kimse yok serverde tester bile yok. 2. Oyuna Kayıt olduğum günden beri 1 kişi bile sorularıma cevap vermedi böyle bir işsizlik yok adamlar a1 olmuşlar bir tarafları kalkmış ama indirmesinide biliriz evelallah herkes ayağını denk alsın burası 1 kişinin sunucusu değil herkesin sunucusu." kadro zaten 0 lanıp düzenlendi. Yeni kadro daha başarılı.

6. sı : arasakabey kullanıcısı "Neden herşey çalıntı? Grafik&Tasarım bilene çalıntı." evet haklısınız öyle olabilir yenileri yapım aşamasında oyuncular tarafından 0 grafik tasarımlar geliyor en yakın zamanda yenisi eklenicek.

Dediklerimi dikkate alıp yorumlarınızı ona göre yapın iyi forumlar.

Burak26333

Bu Servera girerken ilk önce yorumları okudum ve on yargılı bir şekilde girdim . Svye girdikten sonra bu saçma yorumlar umrumda olmadı bazı eksiklikler olabilir ancak yönetim kadrosu gayet iyi başarılı bir server . Emeklerine sağlık . Asla on yargılı bir şekilde girmeyin. Admin kadrosu ile userlere başarılı bir oyun deneyimi sağlıyor elinize sağlık.

Seloes Parker

Merhaba arkadaşlar ben Atlas RP sunucusundaki adminlerden birisiym ilk başta arkadaşlar discord edindiğim bilgiye dayanarak söylüyorum bunu herkez ön yargılı davranıyor biliyoruz sunucumuzda bazı eksiklikler olabilir ama hepsini gecemizi gündüzümüzü vererek tamamlamaya çalışıyoruz Siz user lardan tek isteğimiz kesinlikle ön yargılı davranmayın Saygılarımla...

Pogue

Alıntı yapılan: Seloes Parker - 29 Mayıs 2019, 00:00:42

Merhaba arkadaşlar ben Atlas RP sunucusundaki adminlerden birisiym ilk başta arkadaşlar discord edindiğim bilgiye dayanarak söylüyorum bunu herkez ön yargılı davranıyor biliyoruz sunucumuzda bazı eksiklikler olabilir ama hepsini gecemizi gündüzümüzü vererek tamamlamaya çalışıyoruz Siz user lardan tek isteğimiz kesinlikle ön yargılı davranmayın Saygılarımla...
Ya, kardeşim dm sunucusu olarak girdiğim sunucu o derece, ve 2. olarak adama 3 kişi adam çek sunucuya 200 bin veriyor hele pawn coderinize sordum ne gibi değişiklier yaptın diye banladı :D Bu sunucuyu dikkata alamam.

hinbo24

Alıntı yapılan: Burak26333 - 28 Mayıs 2019, 23:59:28

Bu Servera girerken ilk önce yorumları okudum ve on yargılı bir şekilde girdim . Svye girdikten sonra bu saçma yorumlar umrumda olmadı bazı eksiklikler olabilir ancak yönetim kadrosu gayet iyi başarılı bir server . Emeklerine sağlık . Asla on yargılı bir şekilde girmeyin. Admin kadrosu ile userlere başarılı bir oyun deneyimi sağlıyor elinize sağlık.

Kardeşim oyunda LSPD Ekibini admin yönetiyor. Admin rol bilmiyor zaten Hakan anladı ama iş işten geçti.
Rol bilmeyen adamları gitmiş admin almış sonra niye server böyle zaten sunucuda 10'a yakın botvar.

Utherz

Sunucuya girdim, az dolaşayım dedim pizzacı önünden geçerken çatışan 1-2 kişi.
Neyse az daha dolaştım sunucuda 25 kişi falan var gösteriyordu o pizzacıda gördüklerim ve balıkçıda gördüğüm 2-3 kişiden başka adam göremedim.
Sunucu sahibi oyuna girdiğinde nedense bir anda oyuncu sayısı yükseliyor allah allah :D

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

hinbo24

Alıntı yapılan: Quick - 29 Mayıs 2019, 19:59:29

Sunucuya girdim, az dolaşayım dedim pizzacı önünden geçerken çatışan 1-2 kişi.
Neyse az daha dolaştım sunucuda 25 kişi falan var gösteriyordu o pizzacıda gördüklerim ve balıkçıda gördüğüm 2-3 kişiden başka adam göremedim.
Sunucu sahibi oyuna girdiğinde nedense bir anda oyuncu sayısı yükseliyor allah allah :D

Sunucu bot olduğu için olabilir mi Benim bildiğim 12 tane bot var sunucuda.

ayazcik

Atlas Roleplay'daki kaliteli rollerimden bir kaç tane fotoğraf, incelemenizi şiddetle öneririm.

Bu arada, log kısmına gelince hera modunda odaklan ve görünüşün ayarlandığı bir bölüm yok.

ReaptioS

Ayazcım, SS almak için elini yormaya değmez. O kadar kalitesiz  bir sunucu zaten bunu herkes biliyor fakat hangi kafayla oynuyorlar bilmiyorum.
@AyazDuru

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Ceto.

Efsane sunucu. Bide  Türkçe'yi daha düzgün kullanabilseniz daha güzel olacak.

M.Kemal ATATÜRK

alamora

Bu serverin yaptığı en büyük ayıp oldu sanırım. Üstelik ismimi çalıp bot atmasıyla levelimi aynı yapmasıda.

Keşke biraz daha çabalasınız. Server çok düşük seviyede ve insanlar bundan rahatsız oluyorlar. Arkadaşlarımda haklı.
Bugün serverinizde takılıyordum ve rol döndürürken çok kez rahatsız olup üstelip tazerlenip hapise atılıyordum. Bu RolePlay klavımından çıkıp Hırsız Polis serverine dönüşüyor. Bu yaptığınız doğru değil. Biraz eğitimden geçilmesi gereken çok kişi var serverde.

Üstelik küfür ederek adam banlanmamalı. Bu SAMP platforumunda çok ukalaca bir harekettir ve yaşını olgun göstermemektir.

dillimore founder.

Pogue

QrzR

MarshWR