GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Atlas Roleplay ~~ www.atlasrpg.tk !

Başlatan Atlas RPG, 04 Aralık 2018, 17:07:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Atlas RPG

Atlas RPG

Alıntı yapılan: L1S07 - 22 Aralık 2018, 23:19:53

Tanıtıma emek verilmiş, servere girmeden yorum yapan kişiler olmuş eleştiri kötü şekilde servere girin daha sonra yorum yaparsıanız sevinirim

Başarılar güzel bir proje!

Çok sağol.

No-Name

Alıntı yapılan: Levi - 21 Aralık 2018, 13:25:20

Alıntı yapılan: Vanquish - 21 Aralık 2018, 13:16:35

Alıntı yapılan: Levi - 21 Aralık 2018, 13:00:32

Alıntı yapılan: Themy2t - 21 Aralık 2018, 12:07:42

Önlisans mezunuyum, dilerseniz Türkçe dersi verebilirim.

ön lisans*

Ön Lisans*  :şeytan:

ön lisans, yükseköğretimde iki yıllık lisans programı anlamına gelir. içerdiği anlam özel bir varlık veya kavram olmadığı için de ö ve l harflerinin büyük yazılmasını gerektirecek bir durum söz konusu değildir.
Gerektirecek bir durum var. Çünkü "Ön lisans" cümlenin ilk kelimesi olduğu için kelimenin baş harfi büyük yazılır.

Atlas RPG

Alıntı yapılan: Vlay - 24 Aralık 2018, 00:44:50

Mod tamamen alıntı ve hiç bir emek yok. Adminler ilgisiz. Dakika başı DM yiyorsun.  :@  :@

Birşey demiyorum,zaten sizin serverin moduda alıntı,daha fazla konuşmak istemiyorum.

Mortal

Pawn compiler 3.2.3664     Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

AyazDuru.

İyi bir sunucunun kaynakları bazı önemli noktalardan geçer en önemlisi ise, yönetim beceresi ile kodlama bilgisi fakat sizde pek kodlama bilgisi göremedim çok zevklik bir iş hele oyuncuları hiç anlayamadım hera modunu odun gibi koymuşsunuz sonrada adam çekmeye çalışıyorsunuz ve adamda geliyor, ne olduğunu bende anlamadım bence vazgeçin çünkü kodlama bilginiz yok yada gidip bir geliştirici bulun.

Radless

Alıntı yapılan: AyazDuru - 08 Ocak 2019, 16:19:10

İyi bir sunucunun kaynakları bazı önemli noktalardan geçer en önemlisi ise, yönetim beceresi ile kodlama bilgisi fakat sizde pek kodlama bilgisi göremedim çok zevklik bir iş hele oyuncuları hiç anlayamadım hera modunu odun gibi koymuşsunuz sonrada adam çekmeye çalışıyorsunuz ve adamda geliyor, ne olduğunu bende anlamadım bence vazgeçin çünkü kodlama bilginiz yok yada gidip bir geliştirici bulun.

Daha pawn bilgisini olan biri yok adamın yönetim ekibinde ve nasıl adam çekiyorlar gerçekten merak ediyorum + sunucu sahibi genellikle çevrimdışı oluyor sunucuyla pek ilgilenen birini göremiyorum, taksicilik yapıyorum herif gelmiş beni araçtan atıp dövüyor saldırıyor beni trollüyor ilgilenen yok.
Son düzenlenme: 09 Ocak 2019, 15:43:05 Radless
"Life's too short to hold grudges."

Zoxy

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Sunucu tanıtım konusunda proje sahibi veya ekip üyeleri yanlış içerikli bir yorumu moderatöre rapor etmeyip yanıt yoluyla tartışma ortamı yaratırsa sunucunun konusu Kilitli Konular bölümüne taşınacak ve 3 gün boyunca kilitli kalacaktır.

Tartışma içerikli mesajlar silinmiştir. Tartışmaya dahil olduğunuz için konunuz 3 gün Kilitli Konular bölümünde kalacaktır. 3 gün sonra yetkili kişilere özel mesaj atarak çıkartabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.
Son düzenlenme: 09 Ocak 2019, 18:35:18 Zoxy

Atlas RPG

Bundan sonra başkalarının oyununa gelip tartışmaya girmeyeceğim.

Atlas RPG

Alıntı yapılan: Radless - 09 Ocak 2019, 15:40:22

Alıntı yapılan: AyazDuru - 08 Ocak 2019, 16:19:10

Daha pawn bilgisini olan biri yok adamın yönetim ekibinde ve nasıl adam çekiyorlar gerçekten merak ediyorum + sunucu sahibi genellikle çevrimdışı oluyor sunucuyla pek ilgilenen birini göremiyorum, taksicilik yapıyorum herif gelmiş beni araçtan atıp dövüyor saldırıyor beni trollüyor ilgilenen yok.

Forumdan şikayet konusu açabilirsin.

[T.R]BuRaK

Sayın atlas rpg basarılar demek isterdim ama youtubede ifsanız cıkmıs Alp Akabey diye bulabilirsiniz,ve ts de arya rp tehdit filan yaptınız sunucularına vurdunuz ne bu rezzilik?? anlam veremedim :@ :@

Hayat Buysa...

Atlas RPG

Alıntı yapılan: [T.R]BuRaK - 17 Ocak 2019, 02:05:40

Sayın atlas rpg basarılar demek isterdim ama youtubede ifsanız cıkmıs Alp Akabey diye bulabilirsiniz,ve ts de arya rp tehdit filan yaptınız sunucularına vurdunuz ne bu rezzilik?? anlam veremedim :@ :@

1 Ben kimsenin sunucusuna vurmadım,2.si koruma değil iptressten vuruyorlardır,3.ise Alp Akabey rol yapmayı bilmeyen kimsedir.

Atlas RPG

Alıntı yapılan: lavitta - 17 Ocak 2019, 02:11:57

Her gün sunucumuza düzenli olarak girip, reklam yapıp yasaklanan bir karaktersizsin. Bir oyuncu da elde etmediğin halde, bunu ısrar ile sürdürüyorsun. Ha, şunu unutma sunucu reklam yapıldığını  tespit edecek alt yapıya sahiptir.

Sunucunuza reklam v.s yaptıysam screen shot olarak atabilirsin.

Focus

Alp Akabey dolandırıcı biridir burdan sövmek istemiyorum ama neyse....,

başarılar.
Son düzenlenme: 17 Ocak 2019, 22:34:03 Focus
Şeytana Şükür!