GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Atlas Roleplay ~~ www.atlasrpg.tk !

Başlatan Atlas RPG, 04 Aralık 2018, 17:07:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alicaliskan

Kardeşim şu örnek rolü Allah aşkına kaldır insanları sunucuya çekmekten çok milleti kendinizden uzaklaştırıyorsunuz.Belediye benzine zam yaptı diye intihar etmek,güzelmiş  :kahkaha:

cyberlife

Alıntı yapılan: kellyy - 29 Ocak 2019, 11:17:33

Kardeşlerim hiç bir bilgisi olmayan insanlar sunucuyu kötülemeye çalışıyor aldırma devam et, sunucunun düzeni güzel gidiyor az çok samp server list'den takip ediyorum.
Başarılar istediğiniz yerlere...

Dediklerinizi dikkate alarak sunucuya girdim ve başıma ilk 5 dakika içinde gelenler:
1- DM
2- Hiçbir şekilde rol yapmadan bir birliğe davet edildim.
3- Hiçbir şekilde rol yapılmadan uy****rucu verildi.
Ve ardından birlikten ayrıldım.

4- Uçan hileler tarafından sürekli olarak öldürülmek.
5- Tek bir polis memurunun hood bölgesine girip ateş açması.
6- Memur I'lerin sivil kıyafet ve M4'ler ile gezmesi.
7- Tester olan bir kişinin Idlewood'ta duran bana yanaşıp "AK almak ister misin 8 tane de şarjör vercem sadece 80 bine" demesi.
8- Teksas misali insanların sürekli birbirine ateş açması, öldürmesi.

Sunucunuzda düzeltilmesi gereken bir çok şey var, işte bir örneği.
Resimde arkadaşımla olan konuşmalar başka sunucu hakkında tartıştığımız için sansürlenmiştir.

alicaliskan

Sunucunuza girdim,girmez olaydım :)

Yetkili ekip rol cahili :)

Muteo

30 kişi var şehirde en fazla 5-10 kişi var adam kamyonla ezdi geçti beni 2 dakika sonra geri döndü Car Parking yaptı ölecekken araçtan indi tekme atıp öldürdü memurlar bile geziyor sadece kimsenin bir şey yaptığı yok

ByEagLe

Alıntı yapılan: Muteo - 29 Ocak 2019, 16:59:54

30 kişi var şehirde en fazla 5-10 kişi var adam kamyonla ezdi geçti beni 2 dakika sonra geri döndü Car Parking yaptı ölecekken araçtan indi tekme atıp öldürdü memurlar bile geziyor sadece kimsenin bir şey yaptığı yok

Atlas RPG

Linüx'e geçeceğiz sunucu bugün içerisinde açılacaktır,tanıtım düzenlendi.

Atlas RPG

AyazDuru.

Bazılarının pingi 19 kesinlikle bu adamların interneti süper dimi dostum !

Atlas RPG

Türk Lokasyona geçildi.

Yeni ip : 185.171.1.22:7777
Teamspeak3 açıldı İp : 46.105.49.36:9171
Son düzenlenme: 05 Şubat 2019, 17:26:47 Atlas RPG

Atlas RPG

8.02.2019 Yani bugün saat 19:00'da oyunda olan herkese 20.000 $ verilecektir.

Odisseas

Sunucunuza başarılar kod adı Lola_Saydam  :kro:
Son düzenlenme: 08 Şubat 2019, 17:14:42 EgosuzBey
Sen benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim düşmanım bile olamazsın...

Atlas RPG

Cyrus

Yönetim ilgisiz, DM desen her yerde, bir kere pizzacı önünde adamlar 5 kişi AK-47 satıyorlar rapor atıyorum satan adam aduty geçip raporu siliyor. Sunucuya geldiğimde direk bana para ve uy****rucu verildi  :hayir:

ReaptioS

Alıntı yapılan: Cyrus - 16 Şubat 2019, 12:20:13

Yönetim ilgisiz, DM desen her yerde, bir kere pizzacı önünde adamlar 5 kişi AK-47 satıyorlar rapor atıyorum satan adam aduty geçip raporu siliyor. Sunucuya geldiğimde direk bana para ve uy****rucu verildi  :hayir:

:@

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

hinbo24

Alıntı yapılan: Cyrus - 16 Şubat 2019, 12:20:13