GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Atlas Roleplay ~~ www.atlasrpg.tk !

Başlatan Atlas RPG, 04 Aralık 2018, 17:07:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

İtfaiyeci YusufAli

sunucuya girdim modu hiç beğenmedim çok kullanışsız bir mod serverde rol yapcak kimse yok diyebilirim 3 - 4 kişi var ki zaten bunlar amdin yada helpır kendinizi geliştirmenizi öneririm iyi forum lar :helal:

Atlas RPG

Alıntı yapılan: İtfaiyeci YusufAli - 16 Şubat 2019, 14:36:14

sunucuya girdim modu hiç beğenmedim çok kullanışsız bir mod serverde rol yapcak kimse yok diyebilirim 3 - 4 kişi var ki zaten bunlar amdin yada helpır kendinizi geliştirmenizi öneririm iyi forum lar :helal:

Bu düşüncede olduğunu hiç bilmezdim 67 Binlik satır mod bunun içinde bir çok eğlence mevcut,eğlence istiyorsan aktif ve rol bilgili birini bulursun zaten,Helpır değil,Amdin değil,Admin,Helper imla kurallarına uyarsan sevinirim.

67gurkan67

Sunucu Easy Rp, Mod Hera modu zaten en küçük oynama yok direk (ç)alıntı mod, rol seviyesi zaten yerlerde tutmayacak bir sunucu. Pizza Stack'te 2 kız ile rol yapıyorum Sevgilisine pmden mesaj atıp çağırarak gelip bana silah çekiyor ve Fear uygulamamı istiyor.

ayazcik

Alıntı yapılan: Atlas RPG - 17 Şubat 2019, 11:34:18

Alıntı yapılan: İtfaiyeci YusufAli - 16 Şubat 2019, 14:36:14

Bu düşüncede olduğunu hiç bilmezdim 67 Binlik satır mod bunun içinde bir çok eğlence mevcut,eğlence istiyorsan aktif ve rol bilgili birini bulursun zaten,Helpır değil,Amdin değil,Admin,Helper imla kurallarına uyarsan sevinirim.

Dostum, 67 binlik olan modun var madem geliştirmissin bize neler eklediğini yada ne gibi eğlenceler olduğunu açıkla bizde girelim oynuyalım.

AlpAkabey

Benzin fiyatları yüzünden intihar eden bir admin :) üstelik CK da oluyor
İlginç

Akabey

ReaptioS

O değilde tanıtımda gördüm modu %50 siz geliştiriyormuşsunuz. WQE:QE

Anladım hocam tamam gülersem çarpılırım adlı bir eser daha.

Getirdiğiniz sistemlerin %95 lik kısmı noveltynin %5 lik kısmı ise fejanın  zaten mod hera ve modu siz geliştiriyorsunuz tamam.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BasBasParalariMiralaya

sunucunuz çok kötü bir sunucu Herkes dm atıyor admınler ap yapıyor sunucuda bugun 8 helper 3 admın vardı sunucu 12 kişiydi tek rütbesiz olan bendım herkes yetkisini kötüye kullanıyordu ve admın olan bir arkadaşım vardı dedımkı  gel vendetta rpg'ye gidelim orda hard rp yaparız burayı bırak dedım o sırada vendetta rpg gibi bir servere iğrenç ötesi hakaret etti ve kendılerının torpil sunucusunda benı banladı gerçekten yazık sunucunuza 10 üzerinden verdiğim puan -9

Novley

Sunucuya girdim ve hile fix'i için admine yanıma gelirmisin dedim üzerimde silah spawnlamıştır /weaponlogin ile arkadş silah hilesi dedi banladı oysaki bendeki Include ve fS i verecektim :( birde dikkat li bakılırsa 3 gündür aynı oyuncular aynı levelde buda bir bot çağrısı oluşturuyor milletin başında

HASTAMIZ ÇOK SANADA SIRA GELİR ELBET!

Muteo

%50 emek = Diğer modlardaki sistemleri kopyala yapıştır yapmak ve moddaki "Hera" yazılarını "Black Street" yapmak.
Zaten bot bastığınız belli şehir bomboş güzel bir DM sunucusu
Kim emek olmayan bir sunucuda oynamak istesin ki?
Açıkla bize bakalım :hayir:

Jarveus

Alıntı yapılan: Muteo - 03 Mart 2019, 19:39:01

%50 emek = Diğer modlardaki sistemleri kopyala yapıştır yapmak ve moddaki "Hera" yazılarını "Black Street" yapmak.

Konu tartışmaya kapalı :)

Atlas RPG

Hahaha :D bot tamam,yorumun için teşekkürler.

ayazcik

Oyuncularınızın pingi 18-20 kesinlikle internetleri muhteşem olmalı.

Atlas RPG

Alıntı yapılan: Quwit - 05 Mart 2019, 16:43:42

Oyuncularınızın pingi 18-20 kesinlikle internetleri muhteşem olmalı.

Türkiye lokasyon olduğundan olabilir mi ?,yakında bot diyenler için video çekeceğim.

Muteo

Alıntı yapılan: Atlas RPG - 05 Mart 2019, 15:35:20

Hahaha :D bot tamam,yorumun için teşekkürler.

Botu geçtim %50 emeğini göster bari ;)
Son düzenlenme: 05 Mart 2019, 22:20:00 Muteo

aimbot.cs

Acaba sunucunuz neden 0 kişi, hala anlamadım. 30 kişi çeken bir sunucu..

Güle sormuşlar: Neden dikenlisin?

"Beni yalandan değil gerçekten seven tutabilsin diye!"
                                    Yanıtlamış...