GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Atlas Roleplay ~~ www.atlasrpg.tk !

Başlatan Atlas RPG, 04 Aralık 2018, 17:07:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Athena

Sunucu tutmayacak attıklarınız sadece bot..

Başka kişilerin sunucularına gidipte küfür edersin ve sonrada sunucunun çekmesini beklersin öyle mi?

Eternity

Alıntı yapılan: aimbot.cs - 13 Mart 2019, 15:42:03

Acaba sunucunuz neden 0 kişi, hala anlamadım. 30 kişi çeken bir sunucu..

Görmüyor musun ? Sunucu sahibi aktif değil, aktif olsun bot basar daha sonra 30/40 online olur 😂😂😂

cyclops

Alıntı yapılan: Eternity - 13 Mart 2019, 16:05:18

Görmüyor musun ? Sunucu sahibi aktif değil, aktif olsun bot basar daha sonra 30/40 online olur 😂😂😂
Bu duruma katılıyorum "RakSamp" Kullanıyor. zaten bot bastıgını söylediği ss'ler elimde mevcut, ama yinede başarılar.

İletişim Adreslerim
Discord: cyclops#3983

DoğruIuk sonsuzIuğun güneşidir. NasıI oIsa doğar.

aimbot.cs

Alıntı yapılan: cyclops - 13 Mart 2019, 16:08:48

Alıntı yapılan: Eternity - 13 Mart 2019, 16:05:18

Bu duruma katılıyorum "RakSamp" Kullanıyor. zaten bot bastıgını söylediği ss'ler elimde mevcut, ama yinede başarılar.

Hmmm, sunucu kapandı. Siz diceklerinizi içinizde saklayın.

Güle sormuşlar: Neden dikenlisin?

"Beni yalandan değil gerçekten seven tutabilsin diye!"
                                    Yanıtlamış...

Atlas RPG

Herşeyin bir sonu vardır,bizimde sonumuz buydu kapatma nedenimiz;oyuncu az sebebi zaten Samp'ın geliştiricisi sampla ilgilenmediği ve herkesin sampı bırakmasıyla,şahsen kendimde sampı bıraktım,ve sunucuyu kapatıyoruz.Bizlere destek veren vermeyen herkese çok teşekkürler.

wildclaWZ

Konu sahibi sunucuyu kapatma kararı almış. Konu kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Atlas RPG

20.04.2019 tarihinden itibaren Atlas Roleplay projemiz devam etmektedir,Discord adresimiz yenilendi konudan bulabilirsiniz,Zoxy'e teşekkürler,Sunucu açılış tarihi verilecektir,iyi forumlar.

No-Name

Piyasayı kasıp kavuracak bir sunucu geliyor, şimdi herkes kenara çekilsin, mükemmel sunucu(!)

Atlas RPG

Alıntı yapılan: No-Name - 20 Nisan 2019, 13:58:51

Piyasayı kasıp kavuracak bir sunucu geliyor, şimdi herkes kenara çekilsin, mükemmel sunucu(!)

Burası Dalga konusu değil,yorumun için teşekkürler.

No-Name

Hocam selamun aleyküm. Öncelikle ciddi bir soru soracağım. Şimdi, sizin dediğinize göre mod 70 bin satırlık ve bunun %50'sini siz yapmışsınız (tanıtımda öyle yazıyor). Peki bu 35 bin satırlık kodlarda hangi sistemler mevcut?

BasBasParalariMiralaya

Dünyanın en iyi sunucusu günde99.999 DM yemek adminlerin hilesine maruz kalmak isterseniz bu sunucu sizlerle (!)

Atlas RPG

Alıntı yapılan: BasBasParalariMiralaya - 20 Nisan 2019, 21:25:34

Dünyanın en iyi sunucusu günde99.999 DM yemek adminlerin hilesine maruz kalmak isterseniz bu sunucu sizlerle (!)

Yeni yönetim ile öyle sorun olmayacağını garanti verebilirim.

diverse

/q everyone : I'm sure he won't, and if he holds on, I wish success.  :dans:

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Glyph

Her modda olan klasik sistemler tutmaz.

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

volitina