GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Atlas Roleplay ~~ www.atlasrpg.tk !

Başlatan Atlas RPG, 04 Aralık 2018, 17:07:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayazcik

Vay canına, hayatın tadını yaşamak için bir sebep dahamı kaçıncı bu.  :@

Atlas RPG

Alıntı yapılan: AyazDuru - 26 Nisan 2019, 17:51:44

2.

volitina

Alıntı yapılan: AyazDuru - 26 Nisan 2019, 17:51:44

Hacı çok egoistsin.

Zagros

Atlas RPG

Alıntı yapılan: NikolaiS - 26 Nisan 2019, 09:20:15

Slogan saçma geldi, yorumlara bakarsak reklamlamanın küçük düşürücü şeklinde olduğunu görüyorum.
Ne diyelim ki, başarılar.

Olsun,Slogan önemli değilde zaten,yinede yorumun için teşekkür ederim.

Atlas RPG

Alıntı yapılan: ofaaruk - 26 Nisan 2019, 09:33:18

Yabancı konseptte olan 1 büyük, 1 tane de büyümekte olan server var. Dahası tutmaz diye düşünüyorum.
Aynı şekilde Türk konseptinde de zaten piyasayı tek başına elinde tutan bir server var.

Anlayacağınız, her zamanki modlar oynanacağı kadar oynandı. Farklı bir mod denemeniz, yeni bir konsept yaratmanız daha mantıklı olurdu.

Yinede şansımızı denemek isteriz.

ReaT

Hera Gamemode copy.
Atlas Gamemode Past

Mod bire bir Hera modu küçücük bir değişiklik bile yok textdrawlardaki hera adını silip atlas yazmasından başka mapler dahi bire bir aynı, tutma ihtimali yok oynayan 20 kişilik kitle rol yapmıyor, admin tüm sunucuyu otobüse bindirip gezdiriyor :d? Umarım ilerleyen zamanlarda kendinizi geliştirirsiniz

Atlas RPG

Alıntı yapılan: CeeR - 28 Nisan 2019, 12:20:22

Hera Gamemode copy.
Atlas Gamemode Past

Mod bire bir Hera modu küçücük bir değişiklik bile yok textdrawlardaki hera adını silip atlas yazmasından başka mapler dahi bire bir aynı, tutma ihtimali yok oynayan 20 kişilik kitle rol yapmıyor, admin tüm sunucuyu otobüse bindirip gezdiriyor :d? Umarım ilerleyen zamanlarda kendinizi geliştirirsiniz

"Mod bire bir Hera modu küçücük bir değişiklik bile yok textdrawlardaki hera adını silip atlas yazmasından başka mapler dahi bire bir aynı" Mod güncelleniyor Yeni developer bulundu o yüzden,

2."admin tüm sunucuyu otobüse bindirip gezdiriyor",etkinlik oldu o yüzden

3."tutma ihtimali yok oynayan 20 kişilik kitle rol yapmıyor" Server hafta sonları 30 kişi çekiyor hafta içleri 20 kişi ve gayet iyi roller çıkabiliyor.

Muteo

Konuyu düzenleseniz iyi olur.
Konuda sunucu adınız Black Roleplay olarak yazıyor.

Atlas RPG

Alıntı yapılan: Muteo - 28 Nisan 2019, 23:19:50

Konuyu düzenleseniz iyi olur.
Konuda sunucu adınız Black Roleplay olarak yazıyor.

Teşekkür ederim,düzenledim.

Atlas RPG

Muteo

Can, önceden sunucunu kötülediğimi söylüyorsun ama haklıyım sanırım.
Sunucuya biraz bakıyım neler olmuş dedim
"sunucuda 2 saat oynamadığım için silah veremiyorlar bana ama silah satın alabiliyorum bravo" yazdım testerlere ve anında ban yedim.
Son düzenlenme: 01 Mayıs 2019, 00:24:02 Muteo

Cengo

Alıntı
2."admin tüm sunucuyu otobüse bindirip gezdiriyor",etkinlik oldu o yüzden

Freeroam Etkinliği oldu sanırsam,bir kaç şey söylemek isteirm eleştiride bulunacağım @Zeta umarım 10 gün mutelemezsiniz Ehehe..

1. Shazahram Little , yani Devlet Başkanı'nın adamları rol bilmiyor adamlar silah kullanıyor,silahın mermisi bitince tazeri alıyor taramalı tüfek gibi tak tak tak , Turismomu taradılar bildiğin, Rapid Fire Hilesi açmış gibilerdi.

2.Developer oldum ve benim hesabımdan adamlar banlandı.Hesapta o gün yoktum istediğiniz sistemleri yapıyordum.O sırada test sunucusu yani localhost'daydım.Bi baktım arkadaşım Görkem @Leopar
yani , o bana mesaj attı dedi yok milleti senmi banladın kanka dedi yok ben localdayım vs dedim,bir baktım Can adlı admin sövüşe başladı.Ondan sonra ekibi "IP adresin elimizde şimdi evini buluyoruz".Kardeşim ip reset var dedim bu sefer grup sövüşe geçtiler.

3.Tutmaz çöp diyeceğim tuttu , nerde çokluk orda kötülük , mesela Rina  , rinadada çok kişi var ama bir çoğu rol bilmiyor sizin sunucunuz gibi.Herneyse başarılar dilerim başarılar dilememin tek sebebi hakan,eski dostumdur Hp sunucusunda oynardım hep neyse , buraları üşenerek okuyacağından eminim.

Atlas RPG

Alıntı yapılan: Muteo - 01 Mayıs 2019, 00:22:50

Can, önceden sunucunu kötülediğimi söylüyorsun ama haklıyım sanırım.
Sunucuya biraz bakıyım neler olmuş dedim
"sunucuda 2 saat oynamadığım için silah veremiyorlar bana ama silah satın alabiliyorum bravo" yazdım testerlere ve anında ban yedim.

Halledild,uyarıldılar.

kbrsev

Logoda bile Rina Roleplay taklit ediliyorsa, üzgünüm sunucunuzun geleceği yok gibi görünüyor.