GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kral Roleplay - Okul Dönemi [YAKINDA AKTİF!]

Başlatan Dreandy, 03 Kasım 2020, 22:07:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dreandy

Sunucu Bilgileri
Sunucu Adı: Kral Roleplay - Yeni Nesil Sistemler
Sunucu Adresi: Yakında
Harita: Los Santos
Versiyon: 0.3.DL R1
Sunucu Durumu: BAKIMDA
Sunucu Sitesi: kral-rp.com
Discord Adresi: Discord hazırlanıyor.

Ön Söz
Kral Roleplay temelleri 2020'da atılmış bir medium roleplay tabanlı, efsane sistemleri olan ve yeni nesil sistemler olan bir Roleplay sunucusudur. Olgun yaş kitlesine sahip olan Kral Roleplay Admin Power'ın olmaması için dikkatli ve özenli bir şekilde admin kadrosunu seçmekte. Sunucumuz Los Santos haritasında geçmektedi.

Hakkımızda

Kalıcık & Sistemler Hakkında
Kalıcılık konusuna gelecek olursak, arkadaşlar her hangi önemli bir konu olmazsa platformda kalıcıyız hep kalıcıyız diye bir şey istemiyoruz ama kalıcı olacağız sistemler konusuna gelecek olursak anti-hile güzel onu söylüyeyim ama hile geçmez demiyoruz sistemelerimiz yeni nesil sistemler SAMP Türkiye'de çok görünmeyen bir sistemler mesela örnek verecek olursak okul rolleri ve okul sistemi, yazılı sistemi, deneme sınavı sistemi peki bu sistem nasıl olacak? Bu sistem şöyle olacak yetkililer tarafından hazırlanan bir sınav olacak ve /sinavbaslat ders isimi gibi istediğin dersin sınavını ve deneme sınavını başlatabilirsiniz. Kütüphane sistemi olacaktır, kütüphaneye gidip kitap okuyabileceksiniz peki nasıl olacak? Kütüphane'ye girdikten sonra karşınızda bir NPC olacak o NPC'ye gidip /kitapal yazıyorsunuz ve karşınıza menü geliyor o kitapdan kitaplar alacaksınız, /kitapoku ile karşınıza bir menü gelecek ve okuyacağınız kitapa basıyorsunuz karşısınıza siyah arka planlı bir menü geliyor ve hikaye yazıyor ok işaretleriyle sayfaları geçiyorsunuz okumayı bırakmak için ESC basacaksınız.
Yetkili ve Oyuncu İlişkileri Nasıl Olacak?
Oyuncular ile fazla samimi olmuyacağız çünkü samimi olunca, bazı kitle onlarla çok ilgi duyunca ilgiyi kötüye kullanmaya çalışıyorlar ve çok istiyorlar o yüzden oyuncularla çok samimi olmuyacağız ama ilgileneceğiz hep. Yetkililer hiç bir zaman oyunculara ayrımcılık yapmıyacak öyle yapan yetkililerin yetkileri alınır ve sunucudan banlanır Admin Power olmuyacak.

Kral Roleplay ekibi tam olarak neyi amaçlıyor?
SAMP Türkiye'de adaletli, saygılı, güzel bir ortam kurarak kural ihlali yapmadan rol yapmayı amaçlıyoruz ve oyuncularımızı eğlendirmeyi amaçlıyoruz.

Sistemleri görebilir miyiz?
Şuanda sistemlerimizi kodluyoruz, bazı sistemleri kodladık yakında sistem tanıtım videoları gelecek o zaman görebilirsiniz.

Diğer sunuculardan farkınız ne olacak?
Diğer sunuculardan farkımız saygılı, sorumlu Admin/Helper kadrosu ve adaletli, eğlenceli rol ortamı olmasıdır tabikide her sunucudan iyi değiliz demiyoruz ama iyi olduğumuz noktalarda var mesela genellikle sunucularda görünmeyen sistemlerimiz.

Yönetim Ekibi

Management
Dreandy (Kral Roleplay Kurucusu)

Lead Admin
Batuhan & Ahmet(Helper Sorumlusu, Sunucu Genel Görevli)

High Senior Admin
Yok.

Senior Admin
Yok.

Game Admin

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Son düzenlenme: 03 Kasım 2020, 22:21:19 Dreandy

LogMane

Tasarım Alıntı - Konu Alıntı, Başarılar genede.

Sanal & Arcenia Roleplay...

Dreandy

v0.1;
-Kütüphane Sistemi
-Yat Sistemi
-Okul Sistemi
-Yazılı, deneme sınavı sistemi
-Gelişmiş LSPD sistemi
-Drone sistemi
-Normal Roleplay komutları
-LSMD'ye rol çıkması için bir kişi yaralanınca eğer aktif LSMD varsa, LSMD'ye bildirim gidiyor ve LSMD gelen kadar yaralı yerinden kalkamıyor LSMD'nin /tedaviyap id şekilde tedavi etmesi lazım eğer aktif LSMD üyesi yoksa kişi 120 saniye sonra otomatik yerinden kalkıyor.
-Yeni MAP'ler eklendi.
-Buglar fixlendi.
-120 tane özel skin eklendi.
-Modifiye sistemi bugları fixlendi.
-Özel VIP skinleri eklendi.
-VIP araçları eklendi.
-VIP dolabı eklendi.
-LSPD dolabı eklendi.
-LSPD rozet sistemi kodlandı.
-VIP dolap menüsü güncellendi VIP Zırh, VIP Özel Skin, VIP Silahları diye 3 tane menüye ayrıldı.
-Taşımacılık, Odunculuk, Çimentoculuk, Tırcılık mesleği eklendi.
-Şirket sistemi eklendi.
-Haber Ajansı eklendi.
-Okul MAP'i ayarlandı.

Dreandy

Alıntı yapılan: LogMane - 03 Kasım 2020, 22:13:58
Tasarım Alıntı - Konu Alıntı, Başarılar genede.
Alıntı olacak bir tasarımımız yok, konu konusuna gelecek olursak başka bir konudan özenerek yaptık. Yorumunuz ve başarılar için teşekkür ederiz.

Paradise Roleplay

-Yat Sistemi
Öğrenciler yata biner ohohih

Faikcan054

Ümit vaad eden bir çalışma başarılar ...

Vupsen

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Konu içeriğinde özgünce tasarlanmış logo, özgün şekilde sunucuyu tanıtan bir metin, sunucu bilgileri ve sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) olmak zorundadır.

Tanıtımınızda logo eksikliği söz konusudur. Lütfen 24 saat içerisinde sunucunuza özel tasarlanmış bir logoyu tanıtıma ekleyiniz.

NikolaiS

Ya arkadaşlar Allah aşkına bırakın gidin ya sizede yazık valla diyorum bak.
Yok yani tutmayacak kendi aranda rol çevirmek için sunucu açıyorsun, bırak git ya.
Salın bi şu platformu.

İPŞİR

Alıntı yapılan: NikolaiS - 04 Kasım 2020, 10:57:07
Ya arkadaşlar Allah aşkına bırakın gidin ya sizede yazık valla diyorum bak.
Yok yani tutmayacak kendi aranda rol çevirmek için sunucu açıyorsun, bırak git ya.
Salın bi şu platformu.

Alp.

Kendinize özgün bir tanıtım konusu hazırlayın, forumumuzdaki diğer tanıtım konularını kopyalayıp yapıştırmayın.