GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Benetory RPG - www.benetoryrpg.com

Başlatan Maxwell, 09 Mayıs 2019, 23:02:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maxwell

Benetory Role Play olarak temel hedefimiz Multi Theft Auto ve San Andreas Multiplayer platformunda bir aile ortamı kurarak Role Play seviyesini artırmanın yanı sıra aile üyelerimizden hiçbir kâr amacı gütmeden onlara boş zamanlarında güzel vakit geçirebileceği bir ortam yaratmaktır.

Profesyonel bir ekip ruhuyla ailemizin her üyesine hizmet etmekten onur duyduğumuzu sizlere burada bir kez daha belirtmek isteriz. Bizler insanlara dil, din, ırk, cinsiyet ve maddi durumuna bakmaksızın kucak açacağımızdan emin olabilirsiniz.

Sizler için çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerin alacağı hizmetle ile birlikte kendinizi farklı bir dünyada hissettiğiniz andan itibaren Benetory RPG yönetimi olarak bu durumlardan haz alacağız. Unutmayın, biz sizizin için varız.

Benetory Role Play sıfırdan kodlanmamış bir sunucudur. Script ve modlar hakkında düzeltmeler ve eklemeler dışında altyapı başka bir sunucuya aittir.

Sunucu Bilgileri:
Site: www.benetoryrpg.com
IP: 185.248.59.79:7777
Discord Adresimiz: discord.benetoryrpg.com

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2019, 19:53:00 Maxwell

diverse

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

ciagod

Tanıtım konusu vasat gerçi sunucu isminizin yazdığı ve altında bir ton yazının yazdığı bir konuya tanıtım denmez ama ön yargalı olmak istemesemde  tanıtımdan belli ettiniz oyun içerisinde ki kitlenizi BENCE
   BAŞARILAR :)

Maxwell

Yorumlarınız için teşekkürler.

@ciagod

Henüz şu an geliştirme aşamasında olduğumuz sistemler var. Role play tamamen sistem veya tanıtım konusu demek değildir. Biz elimizdeki imkanlar doğrultusunda oyunculara tamamen gerçek hayatı yansıtacakları bir ortam sunmak istiyoruz. Fikirleriniz için tekrar teşekkürler.

İPŞİR

Klon olduğunu kabul ederek açılmış. İlginç.

realsoldiers

Sistem anlatımlarımdan birkaç tanesine baktım, sunucu aceleye mi geldi? Forumla ilgilenen yok mu? Yoksa ilgilenmedin mi? Keza konu da öyle göze hoş gelen bir yanı yok, renklendirilip resim ve videolar ile desteklendiğinde gayet güzel olacağına inanıyorum  :helal:

Jasey

J0K3R

Konu çöp niteliğinde. MTA platformundan kalkıp SA-MP platformunda sunucu açanların pek başarılı olması mümkün değil. MTA gibi kolay, güllük gülistanlık değil. Size tavsiyem MTA da kalmanız, bu platforma bulaşmamanız.

realsoldiers

Alıntı yapılan: J0K3R - 10 Mayıs 2019, 12:47:59

Konu çöp niteliğinde. MTA platformundan kalkıp SA-MP platformunda sunucu açanların pek başarılı olması mümkün değil. MTA gibi kolay, güllük gülistanlık değil. Size tavsiyem MTA da kalmanız, bu platforma bulaşmamanız.

Denemeden bilinmez, ek olarak ne kadar fazla sunucu olursa rekabet o kadar fazla olur, sonuçta da serverlar kendini geliştirir. Daha başlamamışlar bile heves kırmaya gerek yok, kendi nezlinde açar bir süre idare eder başarısız olduğu kanısına varırsa zaten kapatır  :kral:

J0K3R

Alıntı yapılan: realsoldiers - 10 Mayıs 2019, 13:08:43

Alıntı yapılan: J0K3R - 10 Mayıs 2019, 12:47:59

Denemeden bilinmez, ek olarak ne kadar fazla sunucu olursa rekabet o kadar fazla olur, sonuçta da serverlar kendini geliştirir. Daha başlamamışlar bile heves kırmaya gerek yok, kendi nezlinde açar bir süre idare eder başarısız olduğu kanısına varırsa zaten kapatır  :kral:

Deneyen çok dostum. Gördüm, biliyorum ki böyle konuşuyorum. Burası MTA değil dostum User sayısı belli sunucu sayısı ne kadar az ise o kadar iyi. Kitle çok bölünüyor. Kısacası diyorsun ki girin servere oynayın, gecenizi gündüzünüze katın. Ardından sahipler tutmadığını anlayınca kapatsın ve emekler hibe olsun. Bunu ima etmedim demeyin sakın, kelimeleriniz bunları anlatıyor.   :helal:

Maxwell

Alıntı yapılan: realsoldiers - 10 Mayıs 2019, 03:43:18

Sistem anlatımlarımdan birkaç tanesine baktım, sunucu aceleye mi geldi? Forumla ilgilenen yok mu? Yoksa ilgilenmedin mi? Keza konu da öyle göze hoş gelen bir yanı yok, renklendirilip resim ve videolar ile desteklendiğinde gayet güzel olacağına inanıyorum  :helal:

Evet, biraz aceleye geldi. Forum ve oyun ile tek başıma ilgileniyorum, ilk aşamada böyle ilerleyeceğiz. Boş vakit buldukça tanıtımı güncelleyeceğiz. Teşekkürler.

Alıntı yapılan: J0K3R - 10 Mayıs 2019, 17:47:57

Deneyen çok dostum. Gördüm, biliyorum ki böyle konuşuyorum. Burası MTA değil dostum User sayısı belli sunucu sayısı ne kadar az ise o kadar iyi. Kitle çok bölünüyor. Kısacası diyorsun ki girin servere oynayın, gecenizi gündüzünüze katın. Ardından sahipler tutmadığını anlayınca kapatsın ve emekler hibe olsun. Bunu ima etmedim demeyin sakın, kelimeleriniz bunları anlatıyor.   :helal:

Günümüz şartlarında tanıtım konusunda eksik kaldığımızı kabul ediyoruz. Biz mükemmel bir sunucuyuz, şunu başardık veya başaramadık diye burada bir paylaşımda bulunmadık. 2014'ün haziran ayından beri SA:MP platformunda V*** adında bir sunucuda oynuyoruz. Burada bir heves uğruna bir şeyler yapmaya çalışmıyoruz. Sanırım yazılarımızı okumaya dahi üşenmiş bir şekilde gelip eleştiri yapıyorsunuz. İyi veya kötü, her türlü mantıklı eleştirilere açığız.

Benim iletimin neresi mantıksız diye gelip burada yazmayın diye açıklıyorum. Bir sunucunun en önemli organının tanıtım konusu olmasını beklemek aptallık olur.

2007'de aktif edilen V*** sunucusu hiçbir tanıtım konusu açmadan şu an piyasadaki birçok sunucuyu rol bakımından sollamış. Yani sizin kurduğunuz cümlelere göre tanıtımı kötü olan veya tanıtımı olmayan sunucular tutunamıyordu. Herkes gibi beyaz divbox arkasına LGBT bayrağı gibi yazılar yazma niyetinde hiç değiliz.

Şunu da belirtmek isterim ki üşengeç bir adam değilim. İletilerinizin bir kısmını okudum. "Grafik yetersiz, Türkçe kurallarına uyulmamış, renk kötü, kalıcı olamayacaksınız." vb. cümlelerinden ayrı yanılmıyorsam 2 veya 3 tane başarı dilediğiniz konu var.

Aslında eleştirilerinizi dikkate almak isterdim ama maalesef geçmişinde daha vasat olan ve piyasayı iyi bildiğini iddia eden, sadece iğneleyici/baltalayıcı cümleler kuran birini dikkate almamızı beklemeyin.

bknz: https://www.pawnoturk.com/forum/kilitli-konular/victory-rpg-v1/msg6177/#msg6177

@J0K3R

Cengo

@Maxwell dostum ekipten ayrıldım MTA diye SA:MP olmuş şimdi iyi oldu ekibe girmek isterdim fakat sıfırdan mod kodlamaya başladım herneyse başarılar diliyorum boş vaktimde gireceğim inşallah  :helal:

J0K3R

Alıntı yapılan: Maxwell - 10 Mayıs 2019, 19:45:04

Alıntı yapılan: realsoldiers - 10 Mayıs 2019, 03:43:18

Evet, biraz aceleye geldi. Forum ve oyun ile tek başıma ilgileniyorum, ilk aşamada böyle ilerleyeceğiz. Boş vakit buldukça tanıtımı güncelleyeceğiz. Teşekkürler.

Alıntı yapılan: J0K3R - 10 Mayıs 2019, 17:47:57

Günümüz şartlarında tanıtım konusunda eksik kaldığımızı kabul ediyoruz. Biz mükemmel bir sunucuyuz, şunu başardık veya başaramadık diye burada bir paylaşımda bulunmadık. 2014'ün haziran ayından beri SA:MP platformunda V*** adında bir sunucuda oynuyoruz. Burada bir heves uğruna bir şeyler yapmaya çalışmıyoruz. Sanırım yazılarımızı okumaya dahi üşenmiş bir şekilde gelip eleştiri yapıyorsunuz. İyi veya kötü, her türlü mantıklı eleştirilere açığız.

Benim iletimin neresi mantıksız diye gelip burada yazmayın diye açıklıyorum. Bir sunucunun en önemli organının tanıtım konusu olmasını beklemek aptallık olur.

2007'de aktif edilen V*** sunucusu hiçbir tanıtım konusu açmadan şu an piyasadaki birçok sunucuyu rol bakımından sollamış. Yani sizin kurduğunuz cümlelere göre tanıtımı kötü olan veya tanıtımı olmayan sunucular tutunamıyordu. Herkes gibi beyaz divbox arkasına LGBT bayrağı gibi yazılar yazma niyetinde hiç değiliz.

Şunu da belirtmek isterim ki üşengeç bir adam değilim. İletilerinizin bir kısmını okudum. "Grafik yetersiz, Türkçe kurallarına uyulmamış, renk kötü, kalıcı olamayacaksınız." vb. cümlelerinden ayrı yanılmıyorsam 2 veya 3 tane başarı dilediğiniz konu var.

Aslında eleştirilerinizi dikkate almak isterdim ama maalesef geçmişinde daha vasat olan ve piyasayı iyi bildiğini iddia eden, sadece iğneleyici/baltalayıcı cümleler kuran birini dikkate almamızı beklemeyin.

bknz: https://www.pawnoturk.com/forum/kilitli-konular/victory-rpg-v1/msg6177/#msg6177

@J0K3R

Okumayacak kadar üşengeç bir insan değilim dostum. Benim söylediklerim sadece bir ön görü. Diğer sunucularda ki yorumlarım ise hemen hemen yerini bulmuş, çoğu da kapandı. 2011 Yılından beri SA-MP platformunda bulunuyorum. Yorumlarımı dikkate alırsınız veya almazsınız, şahsi görüşünüz. Ben yorumumu ve eleştirimi yapar geçerim. Açık sözlü bir insanım, kimin ne olduğunu dobra dobra diyebilen bir kişiyim. Ek olarak belirttiğiniz konu bundan yaklaşık 2 sene önce açılmış bir konu. Ayrıca Kullanılmamış bir konudur. https://www.pawnoturk.com/forum/kilitli-konular/victory-roleplay-aktif-!-l-wwww-victory-rpg-com-988/ bu konu üzerinden devam ediyorduk. Diyeceksiniz bu çok mu iyi? Tabi ki de hayır fakat döneme göre konu pek de vasat değildi fakat siz 2019 yılında bile halen daha böyle bir konu önümüze sunuyorsanız kusura bakmayın, konu çöp demekte haklıyım. "geçmişinde daha vasat olan ve piyasayı iyi bildiğini iddia eden" Ben hiç bir zaman piyasayı iyi bildiğimi iddia etmedim. Siz kimsiniz tanımıyorum fakat beni sanırım oradan buradan duyduğunuz kadarıyla yorumluyorsunuz. Konuda ki bahsedilen sunucuda şuan hiç bir sunucuda göremeyeceğiniz kaliteli roller dönüyor, güzel ortamlar bulunuyor du. Bilip bilmeden konuşmamanızı şiddetle tavsiye ederim.  :helal:
Dip not:

Maxwell

Alıntı

Merhabalar Pawno Türk Ailesi iyi forum lar dilerim. Açılalı fazla olmamış olan bir serveri sizlere sunmaya geldim. Modumuz bilindiği üzere Hera RPG modu'dur. Bundan çekinmiyoruz. Bu mod kullanılsın diye paylaşıldı sonuçta. Serverimizin Rol'ü userler'ce beğenilmekte'dir. Üzerimize çamur atmaya çalışanlar var fakat başarısız oluyor bu işlemleri.

Bunu yazan birisiyle tartışmaya girmekten korkuyorum dostum.

Ryroz