GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Benetory RPG - www.benetoryrpg.com

Başlatan Maxwell, 09 Mayıs 2019, 23:02:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

J0K3R

Alıntı yapılan: Maxwell - 11 Mayıs 2019, 12:01:08

Alıntı

Merhabalar Pawno Türk Ailesi iyi forum lar dilerim. Açılalı fazla olmamış olan bir serveri sizlere sunmaya geldim. Modumuz bilindiği üzere Hera RPG modu'dur. Bundan çekinmiyoruz. Bu mod kullanılsın diye paylaşıldı sonuçta. Serverimizin Rol'ü userler'ce beğenilmekte'dir. Üzerimize çamur atmaya çalışanlar var fakat başarısız oluyor bu işlemleri.

Bunu yazan birisiyle tartışmaya girmekten korkuyorum dostum.

Halen daha absürt bir şekilde konuşmaya devam ediyorsun. Neyse uzatmak istemiyorum, eleştiri kaldıramıyoruz demeniz yeterli.

blackshadow

Başarılar umarım iyi yerlere gelirsiniz.

Redfield

diverse

Alıntı yapılan: Maxwell - 11 Mayıs 2019, 12:01:08

Alıntı

Merhabalar Pawno Türk Ailesi iyi forum lar dilerim. Açılalı fazla olmamış olan bir serveri sizlere sunmaya geldim. Modumuz bilindiği üzere Hera RPG modu'dur. Bundan çekinmiyoruz. Bu mod kullanılsın diye paylaşıldı sonuçta. Serverimizin Rol'ü userler'ce beğenilmekte'dir. Üzerimize çamur atmaya çalışanlar var fakat başarısız oluyor bu işlemleri.

Bunu yazan birisiyle tartışmaya girmekten korkuyorum dostum.

Hera Modunu kullanıyor diye pawn'dan anlamıyormu? Focus arkadaşında benim hera modumu kullanıyor xASdl ASJDJSA

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Kozlov

Conversable

Başarılar, emeğinizin karşılığını almanız dileği ile!  :kalp::rockstar:

Jasey

Maxwell

Herkese merhaba,

Sizler için yaptığımız çalışmaların hemen hemen sonuna gelmiş bulunuyoruz. Önümüzdeki iki gün içinde güncelleme çalışmalarımız devam edecek. Daha öncede belirttiğimiz gibi temel hedefimiz SA:MP ve MTA platformunda kaliteli roller sergilemek ve mevcut düzeni değiştirmeye yönelik adımlar atmaktır.

Kendimizi sistem bakımından çok üstün bir seviyeye taşımayacağız, her şey rol odaklı olacak. Örneğin oyun modunda bulunan sürükleme sistemini silerek buna ilk adımı attık. Her şeyin sistem tarafından karşılanması bir nevi hayal gücünün önüne geçecektir diye düşünüyoruz.

Sizler için oluşturduğumuz SA:MP platformunda oyuncu sayısını gözetmeksizin, elimizdeki imkanlar doğrultusunda sunucuda geçirdiğiniz her dakikanın bir emek olduğunu biliyoruz ve emeğinizin çöpe gitmeyeceğinin sözünü size burada veriyoruz.

Bir karakter paneli ( www.benetoryrpg.com/karakter-paneli ) oluşturduk ve bir süre boyunca sizler için onu geliştirmeye devam edeceğiz. Sunucunun açılış tarihi olarak 17/05/2019 - 19:00 belirledik.

Ekip adına,
Maxwell

Maxwell

Sunucu aktif edilmiştir. Bug Bildirimlerini forum üzerinden yapabilirsiniz. Karakter başvuruları şu an pasif konumdadır. Oyuna kayıt olmadan giriş yapabilirsiniz.

Maxwell

[!] Kayıt Duyurusu

Oyuna giriş için öncelikle karakter adınızla kayıt olmalısınız. Daha sonraki girişlerinizde size atanacak SQLid ile giriş yapmanız gerekmektedir. Örnek: 0037

Maxwell

Makine özellikleri en üst pakete aktarıldı. 3 aylık kirası peşin ödendi. Emekleriniz, emeklerimizdir.

#BenetoryRPG

Unknown

[!]Öncelik, sağlam bir ekiptir. Başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 18 Mayıs 2019, 15:59:52 Unknown

Shestyorka

adminleri falan low rp yapmasa güzel sunucu da bakalım

Maxwell

Alıntı yapılan: Shestyorka - 19 Mayıs 2019, 13:20:11

adminleri falan low rp yapmasa güzel sunucu da bakalım

Adminler hakkında ticket oluşturabilirsiniz. Ticket sonrası detaylı inceleme yapılır ve sonuç size bildirilir.

WearPee