GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Benetory RPG - www.benetoryrpg.com

Başlatan Maxwell, 09 Mayıs 2019, 23:02:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maxwell

Hesap Kapandı

Başarılar, iyi yerlere gelirsiniz umarım.

Pogue

Atalay, abime başarılar diliyorum, fakat şöyle birşey gördüm sunucunuza girdiğimde Idlewood yakınlarında büyük bir galeri gibi biyer vardı ve bi oyuncuya aitti ve içinde 15 20 tane araç vardı sunucunuz daha açılalı çok olmadı ve herkesin altında ınfernus'La felan gezmesi normal değil başarılar. :helal:

MarshWR

Herkese merhabalar,

Bildiğiniz üzere sunucumuz üzerinde köklü bir değişikliğe giderek, yeni bir oyun moduna geçiyoruz. Bu değişiklikten dolayı, mal varlıklarınn aktarımı üzerine siz oyuncularımızın bir kaç dakikasını alacağız.

Mal varlıklarının yeni oyun moduna aktarım için, bizlere oyun içinden "/karakter ve /mulklerim" yazarak, ayrı ayrı erkan görüntüsü alarak ticket atmanız gerekmektedir.
Malvarlıklarının aktarımı 2 gün sürecektir, 30.05.2019, 20:00'dan sonra atılan varlık aktarım ticketlarına geri dönüş sağlanmayacaktır.

Ne yapacağınızı aşağıda adım adım, ekran görüntüleri ile gösterdim;

Ekip Adına,
MarshWR

MarshWR

Alıntı yapılan: Freaquenz - 28 Mayıs 2019, 02:54:26

Atalay, abime başarılar diliyorum, fakat şöyle birşey gördüm sunucunuza girdiğimde Idlewood yakınlarında büyük bir galeri gibi biyer vardı ve bi oyuncuya aitti ve içinde 15 20 tane araç vardı sunucunuz daha açılalı çok olmadı ve herkesin altında ınfernus'La felan gezmesi normal değil başarılar. :helal:

Değerli yorumun için teşekkürler. O galerinin amacını şöyle anlatayım;
Oyuncuların Grotti'den araç almak yerine, hem bir miktar daha ucuza, ve en önemlisi rol ile araç almalarını amaçlayarak açıldı. Sahibi benim, araçlarını kullanmıyorum, gelir sağlamıyorum desem yalan olmaz. :)
Kısacası galeri amacı sadece rol. İlerleyen zamanlarda işleri büyütüp Grotti'yi kaldırma planlarımız da yok değil. :)

volitina

Atalay ağabeyime başarılar diliyorum, onun olduğu yer her zaman güzel olur. :)

Maxwell

Yeni makineye geçiş sağlanmıştır. Sponsorluğundan dolayı BirSor Bilişim Hizmetlerine sonsuz teşekkürler.

IP: 185.248.59.79:7777

Kaan

SİGNED

Muteo

İPŞİR

South Central.
Mod güzel ama artık herkes aynı şeyi yapıyor.

Prisoners

pAwnstein

Biraz oynadım. 1 saat kadar ve dehşete kapıldım diyebilirim. Tamam önemli olan mod değil rol kalitesi de hiç mi bakmadınız moda? Bütün buglar olduğu gibi duruyor, bu şekilde başarıya ulaşabileceğinizi düşünmüyorum. 20 - 40 oyuncu bandını aşmanız mucize olur. Dediğim gibi girip oynadım bi kaç saat. İlk ve sondu.

Docendo discimus.

Maxwell

Sunucu sabaha kadar bakım modunda olacaktır. Anlayış için teşekkürler.

WackeR

Başarılar diliyorum,güzel sunucu. :helal:

GH-Baris

Gerçekten Adaletli ve iyi rol dönüyor Admin Non-RP Driving yaptı farkettiğinde ise kendini Non-RP Driving'ten attı Başarılar Maxwell