GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Benetory RPG - www.benetoryrpg.com

Başlatan Maxwell, 09 Mayıs 2019, 23:02:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Maxwell

Maxwell

Merhaba,

Seçim için aşağıdaki linki ziyaret ediniz.

benetoryrpg.com/index.php?topic=602.msg1866#msg1866

Maxwell

Benetory RPG - Fifa Turnuvası

Merhaba,

Benetory RPG yönetimi olarak sadece SA:MP değil, diğer oyunlarda da hizmet sunarak bizimle birlikte olan bu güzel topluluğa daha fazla eğlence hizmeti sunmaktan onur duyuyoruz.

Turnuvada kazananlar ve kaybedenler için özel bir planımız var. Şimdiden bildirmek istemiyoruz ama emin olun buna değecek.

Turnuvaya katılmak için tıklayınız.

Cengo

Selamun aleyküm öncelikle , Jasey adlı yetkiliye dedimki bitcoini arttır biraz para yapayım dedim baya yaptım yaptım yaptım , kontrolden bana baktı sonra dedi oha ap yaptın dedi ben oyundan çıktım 2 gün sonra onda 60m para oldu.Ben tüm paramla şirket açtım sonra şirket kasasına attım. Şirket MySQL kayıtları yüzünden silindi ve kasadaki tüm param gitti.Jasey'e söylediğimde küfür falan etti yok parana sahip çıksaydın vs vs.
Sonra Maxwell(Exeption)'a söyledim o da ekonomi bozulur dendi Jasey'in para alındı mı hayır tabikide şimdi ben bunu yazdım ardından hemen Jasey'in parayı almışsınızdır hemen.Benim param gitti kimse ilgilenmedi bakalım şimdi sunucuda dm atıyorum ilgilenen olacak mı :D

Adminlerinizde bile level bugu var birader , Jasey 9 level 130 saat RESPOND 10 level 135 saat , gerçekten çok iyi bir kalite var tabi bunu yönetim ekibine söylüyorum ((Marsh hariç)) benim söylemem gereken şeyler bu kadardı umarım düzeltirsiniz , rol bilgisi zaten çok yüksek değil. Herkes silah onaylı herkeste shotgun , polisler lisans satıyor deniliyor gidiyoruz bakıyoruz "Lisans satmıyoruz , iyi günler dileriz" deyip geri gönderiyorlar.Bunun sebebi de adminlerin arkadaşlarına verilmesi.

Ufaklık büyü de gel :D Buradan yazama oyundan yaz.
Son düzenlenme: 09 Haziran 2019, 18:43:47 Cengo

MarshWR

Alıntı yapılan: Cengo - 09 Haziran 2019, 14:41:59

Selamun aleyküm öncelikle , Jasey adlı yetkiliye dedimki bitcoini arttır biraz para yapayım dedim baya yaptım yaptım yaptım , kontrolden bana baktı sonra dedi oha ap yaptın dedi ben oyundan çıktım 2 gün sonra onda 60m para oldu.Ben tüm paramla şirket açtım sonra şirket kasasına attım. Şirket MySQL kayıtları yüzünden silindi ve kasadaki tüm param gitti.Jasey'e söylediğimde küfür falan etti yok parana sahip çıksaydın vs vs.
Sonra Maxwell(Exeption)'a söyledim o da ekonomi bozulur dendi Jasey'in para alındı mı hayır tabikide şimdi ben bunu yazdım ardından hemen Jasey'in parayı almışsınızdır hemen.Benim param gitti kimse ilgilenmedi bakalım şimdi sunucuda dm atıyorum ilgilenen olacak mı :D

Adminlerinizde bile level bugu var birader , Jasey 9 level 130 saat RESPOND 10 level 135 saat , gerçekten çok iyi bir kalite var tabi bunu yönetim ekibine söylüyorum ((Marsh hariç)) benim söylemem gereken şeyler bu kadardı umarım düzeltirsiniz , rol bilgisi zaten çok yüksek değil. Herkes silah onaylı herkeste shotgun , polisler lisans satıyor deniliyor gidiyoruz bakıyoruz "Lisans satmıyoruz , iyi günler dileriz" deyip geri gönderiyorlar.Bunun sebebi de adminlerin arkadaşlarına verilmesi.

Not:Sunucuda Genesis Projesinde dahil değilken oynuyordum.

Ufacık bir şey de DM Atma'ya sarılan birisi olarak başka birisne ufaklık demeniz. :/

Cengo

Alıntı yapılan: MarshWR - 09 Haziran 2019, 14:46:29

Alıntı yapılan: Cengo - 09 Haziran 2019, 14:41:59

Not:Sunucuda Genesis Projesinde dahil değilken oynuyordum.

Ufacık bir şey de DM Atma'ya sarılan birisi olarak başka birisne ufaklık demeniz. :/

Bana AP dediniz , yetkim yettiği sürece Jasey'e bitcoini yükselt dedim bu arada discorddan kapak ediyorum demek olmaz..

Bu arada ufacık birşeyde dm ye sarılan dedin , kalbimi kırdın aha burda bak şimdi.Bunu düzenleme saatim 19:57 neden diye sorarsan yorumunu baştan okudum ileti kasmayalım düzenliyorum. Madem ben dmye sarıldım bi şey yüzünden , senin adminin neden bi hatalı isimden oyuncu banladı kick diye birşey var mübarek,neyse siz zaten üstün adminler , üstün roleplaycılarsınız size laf yok.
Son düzenlenme: 09 Haziran 2019, 19:59:39 Cengo

TheHunter

Braw ortamında silah çeken motorcularamı üzülsek,yoksa son of anarchy gift'leri ve instagram storylerini izleyip motorcu rollerini yapmaya çalışan kolsuzlaramı ?

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Cengo

Alıntı yapılan: Proton Expert - 09 Haziran 2019, 17:22:39

Braw ortamında silah çeken motorcularamı üzülsek,yoksa son of anarchy gift'leri ve instagram storylerini izleyip motorcu rollerini yapmaya çalışan kolsuzlaramı ?

Sunucuyla tek adam gibi ilgilenenn yönetici Maxwell , diğer adminlere birşey yaz ilgilenemezler Jasey beni oyun içi banladı ama buraya gelemedi ? Yüzsüz çünkü o gelmeye yüreği yetmiyor sunucuya çağırıp "arkamdann atıp tutuyormuşsun" diyor :D Arkasından atmıyorum discord'danda söyledim herşeyi , bakmamazlıktan geldi. Jax Teller aim açıyor zaten dövüş rolüde yapsanız o kereta aim açmaya çalışır hatta aimle bile dövüşebilir.

Spetsnaz!

Ritan'ı sevmem, ama bu konuda baya baya haklı çocuk. Nasıl rezalet AP'ler döndüğünü de dökmüş ortaya, Jasey'in izniyle 60 m döndürmüşsünüz ortada, 30 kişilik sunucuda 60 m ne demek haberiniz var mı?
AP'den geçilmeyen bir yer, Jasey sevdiği elemanlara lisansı kömür dağıtır gibi dağıtırken userlere "Lisans alma işlemleri sona erdi." diyor. Baya iyi he

Cengo

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 09 Haziran 2019, 19:15:12

Ritan'ı sevmem, ama bu konuda baya baya haklı çocuk. Nasıl rezalet AP'ler döndüğünü de dökmüş ortaya, Jasey'in izniyle 60 m döndürmüşsünüz ortada, 30 kişilik sunucuda 60 m ne demek haberiniz var mı?
AP'den geçilmeyen bir yer, Jasey sevdiği elemanlara lisansı kömür dağıtır gibi dağıtırken userlere "Lisans alma işlemleri sona erdi." diyor. Baya iyi he

Bu arada Jasey millete isim değiştirmeyin sistemsel başvuru açın diyor fakat kendi adı belirsiz , oyun şirketi kurdu şirketin adı Dechard Game's kendi adı farklı oluyor kendisine nrn atıyor başkalarına attırmıyor buda bir ap kanıtı yok ama sunucudaki herkes buna şahit Jasey her gün isim değişiyor.

Maxwell

Merhaba,

Öncelikle bildirimleriniz için teşekkürler. Az önce yaptığım log kaydında @Jasey adlı adminin tüm mal varlığına el koyuldu ve isim değiştirme yetkisi alındı.

Bu tür durumlarda ticket atmanızın daha sağlıklı olacağını belirtmek isteriz.

Teşekkürler,
Ekip Adına,
     Ben

@Spetsnaz! @Cengo

_TrusteD_

:ban2:

İlk öncelikle Maxwell'e teşekkür ederim hile kullanmama izin verdiği için.

Evet gelelim saldırıların sebebine suncuda deli gibi AP döndüğünden,önüne gelen birliğe silah uy****rucu izni vermelerden sunucuyu düzeltin bir bakıma alın şu sunucuyu ne kadar desemde Maxwell'in beni dinlememesinden kaynaklanıyor. Jasey'i çok seviyorum özellikle bu konuda yeri geldiğinde AP yapmalar birliklere olsun,kendi rol çarına olsun AP'nin kralını yaptı,zaten arkadaşın rol bilgisi yok hiç bir şekilde,sonra emin olmadan ne kadar 1 level varsa banlamalar olsun  :ban2: her türlü şey var bu arkadaşımızda.

Burada da arkadaların yanlış banladığı kişiler

Tam bir rezillik ne diyebilirim arkadaşlar neyse Spicaike,Emre,NMVAU artık ne derseniz sunucuyu düzelteceklerini söyledi şimdilik gizli bir proje olduğunu söylediğinden nasıl olacağını gizli tutmaya çalışıyorum yeni mod getireceklerini söylediler onu söyleyebilirim hilemi orada da denememi istediler,

Daha yazılacak çok şey var da susmayı tercih ediyorum bir süre.

Başarılar.  :elsalla:

Maxwell

Merhaba,

Bildiriminiz için teşekkürler. Bildirimle alakalı yazıyorum. @_TrusteD_

Herhangi bir şekilde hile kullanımına izin verme gibi bir durum söz konusu değildir. Defalarca girip hile yaptınız, defalarca sizi banladık. Logları da paylaşabilirim, sorun yok.

Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi "istediğiniz şekilde hile kullanabilirsiniz, sorun yok." cümlemin sebebi sunucuya gelip pazarlık yapabileceğiniz bir yer gibi görüyorsunuz. Hile yaparsanız banlanırsınız, kurallarda açıkça bir şekilde belirtildi.

@Jasey adminin leveli düşürüldü. Onat admin kadrodan çıkartıldı.

1 level oyuncuların hepsinin banlanması gibi bir durum söz konusu değildir. "/shooter" komutu bulunmaktadır. Bu komutun işlevini şöyle açıklayayım. Tek bir yumruk atsanız dahi bu komut gösteriyor.

Ek olarak silah politikasına gelelim. Birlik tanıtımlarını incelediğiniz zaman hiçbir birlik şu an onaylı değil. Geçmişte yaptığımız hatalardan dolayı bir lisans durumu vardı. Bu durumu kaldırdık, az çok önlediğimizi düşünüyorum.

Bu arada cümlelerimi sonlandırırken bu işler karakter meselesidir. 30 kişinin hakkını gasp etmeyi kendinize uygun görüyorsanız bizim için bir problem yok. İstediğiniz zaman, istediğiniz şekilde hile kullanabilirsiniz. Size cezanızı taktim etmekten onur duyarız.

Teşekkürler,
Ekip Adına,
Maxwell

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Maxwell - 09 Haziran 2019, 23:15:41

Merhaba,

Bildiriminiz için teşekkürler. Bildirimle alakalı yazıyorum. @_TrusteD_

Herhangi bir şekilde hile kullanımına izin verme gibi bir durum söz konusu değildir. Defalarca girip hile yaptınız, defalarca sizi banladık. Logları da paylaşabilirim, sorun yok.

Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi "istediğiniz şekilde hile kullanabilirsiniz, sorun yok." cümlemin sebebi sunucuya gelip pazarlık yapabileceğiniz bir yer gibi görüyorsunuz. Hile yaparsanız banlanırsınız, kurallarda açıkça bir şekilde belirtildi.

@Jasey adminin leveli düşürüldü. Onat admin kadrodan çıkartıldı.

1 level oyuncuların hepsinin banlanması gibi bir durum söz konusu değildir. "/shooter" komutu bulunmaktadır. Bu komutun işlevini şöyle açıklayayım. Tek bir yumruk atsanız dahi bu komut gösteriyor.

Ek olarak silah politikasına gelelim. Birlik tanıtımlarını incelediğiniz zaman hiçbir birlik şu an onaylı değil. Geçmişte yaptığımız hatalardan dolayı bir lisans durumu vardı. Bu durumu kaldırdık, az çok önlediğimizi düşünüyorum.

Bu arada cümlelerimi sonlandırırken bu işler karakter meselesidir. 30 kişinin hakkını gasp etmeyi kendinize uygun görüyorsanız bizim için bir problem yok. İstediğiniz zaman, istediğiniz şekilde hile kullanabilirsiniz. Size cezanızı taktim etmekten onur duyarız.

Teşekkürler,
Ekip Adına,
Maxwell

anti hileniz çok kötü, çatur çutur deagle çekip tarıyorum milleti
dcden jasey'e ap devam yazdım diye ban yedim .d
kolay gelsin

Maxwell

Game Admin ve Genel Yetkili kadrosu revize edildi. (proje başlangıcındaki yetlililer hariç.)