GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Benetory RPG - www.benetoryrpg.com

Başlatan Maxwell, 09 Mayıs 2019, 23:02:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cengo

Alıntı yapılan: Maxwell - 09 Haziran 2019, 23:33:28

Game Admin ve Genel Yetkili kadrosu revize edildi. (proje başlangıcındaki yetlililer hariç.)

Eğer Jasey'i attıysanız banımı açın ve artık gönül rahatlığıyla oynayayım @Maxwell  Ritan_Cruz giriş adım , oyun adımda öyle.

Dwayne

Alıntı yapılan: Maxwell - 09 Haziran 2019, 23:15:41

Merhaba,

Bildiriminiz için teşekkürler. Bildirimle alakalı yazıyorum. @_TrusteD_

Herhangi bir şekilde hile kullanımına izin verme gibi bir durum söz konusu değildir. Defalarca girip hile yaptınız, defalarca sizi banladık. Logları da paylaşabilirim, sorun yok.

Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi "istediğiniz şekilde hile kullanabilirsiniz, sorun yok." cümlemin sebebi sunucuya gelip pazarlık yapabileceğiniz bir yer gibi görüyorsunuz. Hile yaparsanız banlanırsınız, kurallarda açıkça bir şekilde belirtildi.

@Jasey adminin leveli düşürüldü. Onat admin kadrodan çıkartıldı.

1 level oyuncuların hepsinin banlanması gibi bir durum söz konusu değildir. "/shooter" komutu bulunmaktadır. Bu komutun işlevini şöyle açıklayayım. Tek bir yumruk atsanız dahi bu komut gösteriyor.

Ek olarak silah politikasına gelelim. Birlik tanıtımlarını incelediğiniz zaman hiçbir birlik şu an onaylı değil. Geçmişte yaptığımız hatalardan dolayı bir lisans durumu vardı. Bu durumu kaldırdık, az çok önlediğimizi düşünüyorum.

Bu arada cümlelerimi sonlandırırken bu işler karakter meselesidir. 30 kişinin hakkını gasp etmeyi kendinize uygun görüyorsanız bizim için bir problem yok. İstediğiniz zaman, istediğiniz şekilde hile kullanabilirsiniz. Size cezanızı taktim etmekten onur duyarız.

Teşekkürler,
Ekip Adına,
Maxwell

Yanlız o takdim olacak.  :oku: @Maxwell

_TrusteD_

Alıntı yapılan: Maxwell - 09 Haziran 2019, 23:15:41

Merhaba,

Bildiriminiz için teşekkürler. Bildirimle alakalı yazıyorum. @_TrusteD_

Herhangi bir şekilde hile kullanımına izin verme gibi bir durum söz konusu değildir. Defalarca girip hile yaptınız, defalarca sizi banladık. Logları da paylaşabilirim, sorun yok.

Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi "istediğiniz şekilde hile kullanabilirsiniz, sorun yok." cümlemin sebebi sunucuya gelip pazarlık yapabileceğiniz bir yer gibi görüyorsunuz. Hile yaparsanız banlanırsınız, kurallarda açıkça bir şekilde belirtildi.

@Jasey adminin leveli düşürüldü. Onat admin kadrodan çıkartıldı.

1 level oyuncuların hepsinin banlanması gibi bir durum söz konusu değildir. "/shooter" komutu bulunmaktadır. Bu komutun işlevini şöyle açıklayayım. Tek bir yumruk atsanız dahi bu komut gösteriyor.

Ek olarak silah politikasına gelelim. Birlik tanıtımlarını incelediğiniz zaman hiçbir birlik şu an onaylı değil. Geçmişte yaptığımız hatalardan dolayı bir lisans durumu vardı. Bu durumu kaldırdık, az çok önlediğimizi düşünüyorum.

Bu arada cümlelerimi sonlandırırken bu işler karakter meselesidir. 30 kişinin hakkını gasp etmeyi kendinize uygun görüyorsanız bizim için bir problem yok. İstediğiniz zaman, istediğiniz şekilde hile kullanabilirsiniz. Size cezanızı taktim etmekten onur duyarız.

Teşekkürler,
Ekip Adına,
Maxwell

Cem kardeşim /shooter komutu bizim hilede bir işe yaramaz aldığımız silah non-sync giden bullet data da aynı şekilde ama sizin sistemde BÜYÜK açıklar olduğu için anti hileye dair hiçbir şey olmadığından fake bullet data işliyor

TheHunter

Güzel bir sunucuyu sırf çoçuksa davranışların yüzünden batırıp,birde bunu başarı gibi anlatıyor olman garip.

@_TrusteD_

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Maxwell

Güncelleme ve bug fix çalışmaları sebebiyle 23:00 - 06:30 arasında sunucuya erişim olmayacaktır.

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Sunucuya girdiğim an DM yemekte güzel bir şey... ;)

Expert Graphic Designer | www.theyunusemre.net

_TrusteD_

En çok da pawnotürk'ün şu konuyu sabitlemesine üzülüyorum

MeaV

Alıntı
Benetory Role Play olarak temel hedefimiz Multi Theft Auto ve San Andreas Multiplayer platformunda bir aile ortamı kurarak Role Play seviyesini artırmanın

tamamen rol kalitesini düşürmekte ve aile ortamı görünmüyor

Maxwell

Merhaba @By.Yunus ,

Karakter adınızı özel mesaj atarsanız sizinle özel olarak ilgilenmekten gurur duyarız.

Merhaba @TrusteD ,

Sunucuda bulunduğunuz süre zarfınca sizi dikkate almadık ve almamaya devam edeceğiz. Daha önce de belirttiğimiz gibi hile kullanmak karakter işidir. Biz de herkes gibi karaktersiz insanları aramızda görmeyeceğiz. Aksi halde sonsuza kadar üzülmeye devam edeceksiniz.

Merhaba @MeaV ,

Maalesef mevcut oyuncu potansiyeli hedeflediğimiz gibi gitmedi. Sunucu içerisinde cezaları da ağır tutuyoruz ama değiştirmek için elimizden geleni yapacağız.

Herkese teşekkürler.

_TrusteD_

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Maxwell - 13 Haziran 2019, 20:54:57

Merhaba @By.Yunus ,

Karakter adınızı özel mesaj atarsanız sizinle özel olarak ilgilenmekten gurur duyarız.

Merhaba @TrusteD ,

Sunucuda bulunduğunuz süre zarfınca sizi dikkate almadık ve almamaya devam edeceğiz. Daha önce de belirttiğimiz gibi hile kullanmak karakter işidir. Biz de herkes gibi karaktersiz insanları aramızda görmeyeceğiz. Aksi halde sonsuza kadar üzülmeye devam edeceksiniz.

Merhaba @MeaV ,

Maalesef mevcut oyuncu potansiyeli hedeflediğimiz gibi gitmedi. Sunucu içerisinde cezaları da ağır tutuyoruz ama değiştirmek için elimizden geleni yapacağız.

Herkese teşekkürler.

Sadece hilecilere dikkate almamazlık etmiyorsunuz, 1 haftadır sizin haklı olduğum olaya tenezzül edip cevap vermenizi bekliyorum, hizmetiniz çok hızlı.

Maxwell

Merhaba, @Spetsnaz!

24 saat içinde size dönüş yapılmıştır. Siz kendiniz talebi reddettiniz. Talebi tekrar açabilirsiniz.

Spetsnazgeçen hafta Salı saat 01:39
düşünceniz nedir
Maxwellgeçen hafta Salı saat 02:12
Başvuruları açıp bakarız
sorun yok
Spetsnazgeçen hafta Salı saat 02:14
johann spetsnaz oyun adım
bakabilirsiniz, hakkım nasıl yendi hepsi kanıtlarıyla duruyor
Maxwellgeçen hafta Salı saat 16:16
Atar mısınız kanıtları
Spetsnazgeçen hafta Salı saat 21:44
yok vazgeçtim, iplemiyorsunuz zaten
kendi yöntemlerimi kullanacağım

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Maxwell - 14 Haziran 2019, 00:20:12

Merhaba, @Spetsnaz!

24 saat içinde size dönüş yapılmıştır. Siz kendiniz talebi reddettiniz. Talebi tekrar açabilirsiniz.

Spetsnazgeçen hafta Salı saat 01:39
düşünceniz nedir
Maxwellgeçen hafta Salı saat 02:12
Başvuruları açıp bakarız
sorun yok
Spetsnazgeçen hafta Salı saat 02:14
johann spetsnaz oyun adım
bakabilirsiniz, hakkım nasıl yendi hepsi kanıtlarıyla duruyor
Maxwellgeçen hafta Salı saat 16:16
Atar mısınız kanıtları
Spetsnazgeçen hafta Salı saat 21:44
yok vazgeçtim, iplemiyorsunuz zaten
kendi yöntemlerimi kullanacağım

admininiz bana maxwell'e ulaştırırım deyip kanıtları istiyor, ben de atıyorum:
BritishPiegeçen hafta Salı saat 23:38
Harbiden baya sacmaymis
Spetsnazgeçen hafta Salı saat 23:38
bu tarz bir yerde kim durmak ister ki
ben 1 hafta boyunca vaktimi ayırıp pdye girmeye çalıştım ve girdim, bu saçmalıklardan dolayı çıktım ve geri dönmek istiyorum
BritishPiegeçen hafta Salı saat 23:39
Geri donucem
Spetsnazgeçen hafta Salı saat 23:39
okey bekliyorum

durum size yazdığımdan ibaret, basit bir kelimeyle "iplemiyorsunuz", ben de size ulaştırsınlar diye ekip arkadaşlarınıza atıyorum.

Maxwell

Merhaba @Spetsnaz! ,

O admin benimle konuştu ve ben de yazdıklarınızı belirttim.

Teşekkürler.

Maxwell

Sunucu bug/fix çalışmaları sebebiyle bakım modundadır.