GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Benetory RPG - www.benetoryrpg.com

Başlatan Maxwell, 09 Mayıs 2019, 23:02:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krater

Şimdi öncelikli olarak açılan sunucularda elbet'ki hatalar,açıklar,buglar olucak insan hata yapa yapa öğrenir. Bütün sunucular ilk defa açıldıklarında kusursuzmuydu? Hayır değildi,illaki hatalar olucak dmler vs. ama bunu örtpas etmeniz gereken yerde daha çok vuruyorsunuz. Gidip bunu adminlere ulaşarak'da söyleye bilirsiniz. Bende o platformun içinde bir oyuncuyum,adminler & proje sahipleri gerçekten sıcak kanlı insanlar gereken yerde bile kalkıp oyuncularla akşamları sohbet kuruyorlar hangi platformda gördünüz böyle ilgiyi? Herkesin bir gerçek hayatı var ekipte ap yapan insanlarda vardı ama ortaya çıkıldığında atıldılar,inşallah daha iyi bir ekip ile daha iyi sistemler ile karşımıza çıkıcaklar. ben bunu  tüm içtenliğim ile söylüyorum,inşallah güzel yerlere gelir sunucu.

Not: Yönetim ile bir alakam yoktur.

Jus_Sanchez

Spetsnaz!

FelleR

merchora

Sunucu kısa süreli olarak bakım moduna alındı. Bomba gibi bir etkinlikle geri dönüş yapıyoruz. Etkinlik önerilerinizi DC sunucusundan bildirebilirsiniz. Ayrıyetten bu süre zarfında helper alımlarını aktif edelim dedik. Başvuru için Discord sunucumuza katılabilirsiniz.

https://discord.gg/9xTpAUG
Son düzenlenme: 01 Temmuz 2019, 17:43:26 Shirohime
SAMP'ın azizliğine yenik düşen, deneyime ve gözleme açık, map ve pawno alanlarında acemi düzeyde, tatlış bir merchora.

SAWIKI

Krater

Alıntı yapılan: Shirohime - 01 Temmuz 2019, 17:42:25

Sunucu kısa süreli olarak bakım moduna alındı. Bomba gibi bir etkinlikle geri dönüş yapıyoruz. Etkinlik önerilerinizi DC sunucusundan bildirebilirsiniz. Ayrıyetten bu süre zarfında helper alımlarını aktif edelim dedik. Başvuru için Discord sunucumuza katılabilirsiniz.

https://discord.gg/9xTpAUG

Bu sefer daha iyi olmanız dileğiyle, Başarılar.

merchora

SAMP'ın azizliğine yenik düşen, deneyime ve gözleme açık, map ve pawno alanlarında acemi düzeyde, tatlış bir merchora.

SAWIKI

Unknown

Alıntı yapılan: ciagod - 10 Mayıs 2019, 01:05:01

Tanıtım konusu vasat gerçi sunucu isminizin yazdığı ve altında bir ton yazının yazdığı bir konuya tanıtım denmez ama ön yargalı olmak istemesemde  tanıtımdan belli ettiniz oyun içerisinde ki kitlenizi BENCE
   BAŞARILAR :)

Bence ön yargı ile konuşacak insanlar ilk önce başta yazdığı kelimeleri düzgünce kontrol etmeli diye düşünüyorum.  :hm:

Yigitellekw

Öncelikle kasaba rolü yok, tutmuyor modern rp yapan çok kişi var tutucağını sanmam başarılarınız devamını dilerim.

Dreizenn

merchora

SAWIKI

Zeta