GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

BETA: Liveable Roleplay - liveablerpg.com

Başlatan balvenie, 09 Haziran 2019, 03:08:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

balvenie

Liveable Roleplay oyuncu odaklı platform ilerleyişini benimsemiş, oyuncularını geniş çaplı ve gerçek hayata maksimum yakınlık ilkesi doğrultusunda rol yapmalarına yöneltmeyi amaçlayan bir platformdur.
     Deneyimli geliştirici ekibimiz tarafından kodlanan oyun modu ve benimsediğimiz politikalar sayesinde, SA:MP platformuna yeni bir soluk getirmeyi planlıyoruz.
     Liveable, kendine özgü, gerçek hayat ile bağdaştırılmış rol ortamı, daha önce karşılaşmadığınız alt yapısı ile kapılarını sizlere aralıyor. Projenin amacı, tamamen oyuncuları eğlendirmeye yönelik hazırlanmıştır.  Farklı bir sunucu, farklı bir ortam arayan, "umarım kapanmaz" algısı ile hareket ederek, netice de hüsrana uğrayan bizler için, uygun zemini hazırlamayı amaçlıyoruz. Bu yazdıklarımın, göz boyama amaçlı olmadığını zaman ile kavrayacaksınız.

Bir diğer amacımız, oyuncuların bu zamana kadar istedikleri şeyleri onlara bunun bir oyun olduğunu unutmadan vermek, sahip olmak istedikleri şeyler içinse sunucu politikaları ve oyun içerisindeki rol gidişatına bağlı kalarak sahip olabilmelerini sağlamaktır.  Üst paragraf da belirttiğimiz gibi, bunun için sunucu içerisindeki rol gidişatını en ince ayrıntısına kadar düşünüp, bu yönde sistemler ekleyip; oyunculara sunup,  fikirlerini alabilmeyi ve yanlış düşündüğümüz fikirlerimizi eleştirerek bir nevi oyuncuların platformu olarak onların istedikleri şekilde hareket edebilmeyi isteyen bir sunucu olduğumuzu belirtmek isteriz.

Gerçekten oyuncu düşüncesi ve fikrine önem verdiğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum. Önereceğiniz sistem fikirleri ve politikalar ile bu sunucuya yön vereceğinizi de ayrıca belirtmek isterim. Herhangi bir soru, sorun, öneri veya görüşünüzü bize iletisim@liveablerpg.com e-postası üzerinden iletmekten asla çekinmeyin.

Siz değerli oyuncularımız için her zaman en iyiyi hedefleyen dinamik kadromuz ile, platformu daha keyifli hale getirmeye hazırız! Uzun uzadıya bir yazı yazmaktansa kısa ve öz bir açıklama yapmayı daha doğru bulduk.
"İyi değil, en iyisi olmak için geliyoruz" mottosu, Liveable platformunun temel ilkesidir.

Web Site: https://liveablerpg.com
Discord: https://discord.gg/WcTFruE
Basvuru: https://liveablerpg.com/forum/basvuru.php
Forum: https://liveablerpg.com/forum
IP: samp.liveablerpg.com [BAKIM]

Cezalandırma sistemini ve tanıtım kurallarını okudum. Konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Son düzenlenme: 15 Haziran 2019, 20:22:52 balvenie

balvenie

1) Forum ve/veya oyun açılışı ne zaman yapılacak?
- Forum: 15 Haziran gibi açılış yapmayı planlıyoruz, yine de kesin bir şey söylemek sağlıklı olmaz. Tarih daraltılabilir yada esnetilebilir.
- Oyun: Haziran sonu ya da Temmuz başı oyun sunucusu, BETA adı altında aktif edilecek. Çok daha detaylı konuyu forum açılışında duyuru olarak yayınlayacağız.
2) Karakter başvuruları ne zaman aktif edilecek?
- Forum açılışı ile birlikte, karakter başvurularını da açacağız.
3) Destek ekip ya da yönetim üyesi alımları yapacak mısınız?
- Destek ekip alımlarını, forum açılışı ile beraber aktif etmeyi planlıyoruz. Bir aksilik çıkmazsa, ilk dönem ki destek ekip alımlarını aktif edeceğiz.
Yönetim üyesi konusuna değinmek gerekirse; ihtiyaç dahilinde alım yapmaktayız. Destek ekip alımlarının aksine, yönetim üyesi alımların da herhangi bir başvuru yapmıyorsunuz. Liveable platformları içerisindeki davranışlarınız baz alınarak, tarafınıza teklif sunuluyor. Seçim kriterlerini sizler ile paylaşmıyoruz.
4) Ekonomi nasıl olacak, nasıl işleyecek?
- Rollerinizi sürdürebilmeniz için, meslek yapmanıza gerek kalmayacak. Daha refah bir yaşam seviyesine ulaşmak isteyen karakterleriniz, meslek yaparak bu hedefini gerçekleştirebilir. Bunun dışında, rollerinizi sürdürebilmeniz için size gereken alt yapıyı sağlıyoruz, meslek yapmanıza gerek kalmayacak.
5) Eklenen skin ve interiorlar hakkında ne söyleyebilirsiniz?
- LQ skin. küçük ama, işlevli interiorlar tercih ediyoruz. Bu konu hakkında; gerek forum, gerek discord mecrası üzerinden sizinde istekleriniz yanıtlanacak.
6) İllegal roller ve ilerleyiş hakkında ne söyleyebilirsiniz?
- Aslında bu sorunun cevabını, forum üzerinde çok detaylı bir yazı ile paylaştık. Forum açılışında okursanız, genel olarak senaryoya hakim olursunuz. Kabaca değinmek gerekirse:

Çoğu roleplay sunucusunda basının eksikliğini yaşadığımız açık ve net olarak ortada. Liveable projesinde, işler biraz farklı yürüyor. Basın rollerinin, Don of City masasına önemli getirileri olacak. Örnek vermek gerekirse, tarafınıza yapılan kötü bir haber ile, masadan dışlanabilirsiniz.
7) Kolluk kuvvetleri alımları aktif edilecek mi?
- Forum açılışı ile beraber, kemik kadro alımlarını da aktif etmeyi planlıyoruz. Kemik kadro mülakatında, daha çok deneyim ve bilgiye dayalı sorular sorulacak.
8) Deneyimli geliştirici ekibi şeklinde bahsettiğiniz geliştirici kim?
- Oyun modu, @Silver tarafından geliştirilmektedir. Oyun modu hakkında detaylı duyuruyu, forum açılışında yayınlayacağız.
Son düzenlenme: 09 Haziran 2019, 13:44:59 balvenie

balvenie

Son düzenlenme: 09 Haziran 2019, 18:59:01 balvenie

Buzz

Forum sitesi bile 3. yollar ile ele geçirilmiş, modda kesin şu Novelty modunun editlenmiş halidir. Klasik bir sunucu Novelty yönetimi ile de tutmaz diye düşünüyorum başarılar.

RyzeeN

@Buzz

Senin tanıtımına objektif şekilde yaklaşıp, yapılanları hoş karşılamamıştım fakat aynısını sende yapıyorsun. çözemedim seni her neyse @balvenie projede başarılar uğrayacağım trailer hoş.

Buzz

Alıntı yapılan: RyzeeN - 09 Haziran 2019, 03:31:46

@Buzz

Senin tanıtımına objektif şekilde yaklaşıp, yapılanları hoş karşılamamıştım fakat aynısını sende yapıyorsun. çözemedim seni her neyse @balvenie projede başarılar uğrayacağım trailer hoş.

Yanlışın var, ben kötüleyip saldırıp iftirada bulunmuyorum. Eleştirimi yaptım ve bana göre haklı bir eleştiri.

RaideNN

Dyternal

Başarılarda 1 aya modu nasıl bitireceksiniz?

Trailer güzel olmamış bence. Açılınca bir uğrarım. Başarılar.

Unknown

Synex

Cengo

Alıntı yapılan: Buzz - 09 Haziran 2019, 03:10:16

Forum sitesi bile 3. yollar ile ele geçirilmiş, modda kesin şu Novelty modunun editlenmiş halidir. Klasik bir sunucu Novelty yönetimi ile de tutmaz diye düşünüyorum başarılar.

Synex

realities

Öncelikle selam beyler.

Buraya güzel şeyler yazmak isterdim ama hep aynı durumla karşılaşmak beni usandırdı. Öncelikle eleştirilerim tamamen yapıcı olacak ve kendinizi bu yönlerde geliştirmenizi umarak bu yorumları yapacağım.

Öncelikle trailerınızdan tutun konu içeriğinize kadar her şeyde kaliteden bahsetmişsiniz ama baktığımda tek nik anlamda(forum, anasayfa, modu görmedim henüz) hiçbir şekilde kalite göremiyorum. Paylaşılmış hazır bir forum temasına logo koymuşsunuz ve internetten bulduğunuz bir index yerleştirmişsiniz. Trailerın konsepti hoşuma gitsede ses kaydı olayı Vice'a benzetilmeye çalışılmış ancak kalitesiz bir mikrofonla yapıldığı için ve arkada herhangi bir müzik bulunmadığı için amatörce geldi.

Kendinizi teknik anlamda geliştirirseniz başarılı olabilirsiniz.

Ryroz

Jarveus