GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

BETA: Liveable Roleplay - liveablerpg.com

Başlatan balvenie, 09 Haziran 2019, 03:08:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oguzhan545419

İnsanların şifresini açık tutup kodlara bot spawn'ı iliştirmen dışında problem görünmüyor.
Bırakın bari insanlar istediği sunucuda oynasın hesaplarına girip sunucudan banlatmaya çalışmayın.

Ayıp

miru

balvenie

Alıntı yapılan: oguzhan545419 - 18 Haziran 2019, 16:44:14

İnsanların şifresini açık tutup kodlara bot spawn'ı iliştirmen dışında problem görünmüyor.
Bırakın bari insanlar istediği sunucuda oynasın hesaplarına girip sunucudan banlatmaya çalışmayın.

Ayıp

Yanlız, karıştırdığın şey şu: benim oyun modum neredeyse sıfır bir mod ve @Silver tarafından geliştiriliyor. Novelty modunu benim oyun modum sanıyorsan, yanılıyorsun.

Şifre konusuna gelirsek: yanlış tablo da olduğunu defalarca kez belirttim. İzlemen gereken yol, liveable > basvurular olacaktı. Oradaki şifrelerin tamamı MD5 ile korunuyor, görmek isteyen olursa ekran açarım. Başvuru atar, canlı canlı bakarız hangi tabloya düştüğünü.

Ek olarak, farkettiysen orada sadece benim karakter başvurum var. Test amaçlı olarak, eski kullandığım başvuru panelini denedim. Şuan ki başvuru paneline girip bakabilirsin. Irk, ten rengi, cinsiyet, doğum tarihi panelden seçilip seçilmediğine. İnsanları karalamaya çalışma, beceremiyorsun.
Son düzenlenme: 19 Haziran 2019, 13:11:37 balvenie

trabzon

Selâm. Konunun çamurlanma çapında; Bitroast projede bulunmuyor, bunun bazı şahsîyetlerin bilmesini isterim. Ikincisi.. PhpMyAdmin içeriğinde bulunan tabloların, şu anki çalışma prensibi yoktur. Forum üzerinden gönderilen başvurular, liveable > basvuru sütununa düşer. Onaylanan başvurular doğrudan, liveable > basvuru sütunundan çekilip liveable > oyuncular sütununa taşınır. Şifreler çift taraftada MD5 ile cyrpte edilmektedir. Bu tek taraflı bilgi mesajıydı. Balvenie'a kin dolu kişiler konuyu baltalamaya devam ettikçe, kural ihlali yapacaklar, kural ihlali yaptıkları sürece moderatör'e raporlanacaklardır. Kendilerine bölüm kurallarını iyice okumalarını ve anlamalarını tavsiye eder, iyi forumlar dilerim.

sekoo

Rol yaparken keyif aldığım sayılı kişilerden olan @balvenie sunucu açar da oynamaz mıyız? Başarılar ortak, her zaman yanındayım. Ekibe de selamlar, Allah kolaylık versin. :)

FelleR

TheHunter

@balvenie ve @Silver kardeşlerime başarılar diliyorum.Balvenie zaten bana aşına :D novelt oldugu gibi burdada oynarım,yeterki sunucuyu açsın :D

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Frooz

balvenie'nin açtığı sunucular kapanır sonra yeni bir proje ile başlar oda kapanır böyle böyle devam edicek.

RyzeeN

Alıntı yapılan: Frooz - 27 Haziran 2019, 01:20:33

balvenie'nin açtığı sunucular kapanır sonra yeni bir proje ile başlar oda kapanır böyle böyle devam edicek.

Balvenienin actigi ilk sunucu yanliz bu :d

balvenie

@Celsius ekibe Geliştirici olarak dahil oldu.

İkinci geliştirici dostumuzu ekibe dahil etmemiz ile beraber, çalışma sürecini Silver - Celsius ikilisi ile hızlandırdık. :P Çok kısa bir süre içerisinde SA:MP platformuna yeni bir soluk getireceğiz. Uzun yazılar ile göz boyamak istemem :hayir: . Hep beraber görelim.  :serefe:

Hala başvuru göndermediyseniz: https://liveablerpg.com

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Frooz - 27 Haziran 2019, 01:20:33

aynen knk senin server daha ii

başarılar balvenie'ciğim, takipteyiz

trabzon

Liveable'dan beklentinizle hayâl kırıklığına uğramayacaksınız. Başvuru durumları aktiftir. İki kısa soru ile hızlıca karakter başvurusu yapabilirsiniz.

Kayıt > https://liveablerpg.com/
Başvuru > https://liveablerpg.com/basvuru.php

Roleplayer

Seslendirmeyi ilk gördüğümde bir-iki dakikalık bir komedi tufanının ardından piyasaya adımını atabilecek bir sunucu gibi görünüyor. Oyun sunucusununu görmeden, foruma göz atmadan daha fazla eleştri yapmak da pek yapıcı olmayacak bir durum gibi gözüküyor. Umarım sıfırdan kodladığınız bu alt yapı oyuncuları tatmin eder ve size beklediğinizi sunar. Başarılar dilerim.

Henkai

İvedilikle geliştirilmeye devam edilen Liveable projesi, platform içerisindeki sayılı sunuculardan olacak gibi. Gerek yönetici ekibi ve gerekse de çalışma azmi ile ilk sıraya yerleşmesi kaçınılmaz olacaktır! Liveable çok yakında sizlerle!

Buzz

Alıntı yapılan: Henkai - 01 Temmuz 2019, 18:37:21

İvedilikle geliştirilmeye devam edilen Liveable projesi, platform içerisindeki sayılı sunuculardan olacak gibi. Gerek yönetici ekibi ve gerekse de çalışma azmi ile ilk sıraya yerleşmesi kaçınılmaz olacaktır! Liveable çok yakında sizlerle!

Neye göre, kime göre ilk sıra?