GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

BETA: Liveable Roleplay - liveablerpg.com

Başlatan balvenie, 09 Haziran 2019, 03:08:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

balvenie

Alıntı yapılan: iCrystal - 10 Temmuz 2019, 16:43:36

Fallen 3rd Party Scripter rütbesindeydi daha sonra pasife geçti. Temayı ben geliştirdim aksini kimse iddia edemez. Temanın orjinalini paylaşmam yeterli kanıt olacaktır akşam görüşmek üzere diyeyim.

Tema seninse, yeni bir tema geliştiririz. Ne bu şiddet, bu celal.  :serefe: Emeğini boşuna hiç etme.  :aynen:

Raviolli

Konu düzeni harika.
Trailer hakkında, fazla iyi değil.
Forum, beni fazla tatmin etmedi. Tasarımı geliştirirseniz çok iyi olur.

balvenie

Alıntı yapılan: Raviolli - 10 Temmuz 2019, 17:41:02

Konu düzeni harika.
Trailer hakkında, fazla iyi değil.
Forum, beni fazla tatmin etmedi. Tasarımı geliştirirseniz çok iyi olur.

Fikirleriniz için teşekkür ederim. Trailer ve forumu yenilemek bizim de listemizin maddelerinde.

Bundan öncesinde: ekipte bilgisi olan kimse olmadığından, hem forum, hem trailer amatör oldu. Ekibe bu konular da yetenekli isimleri kattık, daha iyi şeyler ortaya çıkartacağız.

sweezy

alicaliskan

balvenie

Tüm web hizmetlerimiz bakım moduna alınmıştır.

> https://liveablerpg.com

balvenie

Liveable Roleplay ekibi olarak çalışmalarımızın sonuna geldiğimizi siz değerli oyuncularımıza duyurmaktan gurur duyuyoruz. Forum açılışının hemen ardından, tüm hizmetlerimizi aktif hale getireceğiz. Gece gündüz demeden çalışan Liveable ekibi, çalışmalarına ara vermeden mütemadiyen sunucu ve sizler adına çalışmaya devam edecektir.

"Farklı bakış açılarına sahip olmamız; mantıklı düşünüp geleceğe yönelik hareket ettiğimizdendir" mantalitesi üzerinden hareket ederek oyuncularımıza en kaliteli rol ortamını hazırlamak için farklı fikirler üretiyoruz.

Kaliteli ve yenilikçi sistemleri, bilgili ekip çalışanları ile SA:MP platformuna damga vuracak olan Liveable Roleplay'e karşı sarfınazar bir tutum sergilemeyeceğinizden emin olabilirsiniz. Liveable projemizin "BETA" adı altında açılmasının sebebi; oyun modumuza her ne kadar güveniyor olsak da, herhangi bir olumsuz problem var olduğu anda hızlı şekilde ekipçe önüne geçebilmemizi sağlamaktır. Sunucu işleyişi oyunculara göre ilerleyecek, gerek sistemleri; gerekse de kural ve görüş-öneri durumları oyuncunun talebi üzerine olacaktır.

Tamamlanmış olan sistemlerimizin oyuncularımızın rolleri içerisinde fazlaca yararı olacağından hiç şüphesi olmamasını bildirmek isteriz. Açılış tarihinden itibaren yapmış olduğunuz rolleri daha muvaffakiyetli şekilde sürdürebilmeniz için elimizden gelen çabayı sarf etmekten kaçınmayacağımızı bildirmek isteriz. Liveable Topluluğu içerisinde yer alan her oyuncu itiyatlarını bir kenara bırakarak, tamamen rollerine ve sistemlere odaklanıp geleceğini düşünmelidir.
Son düzenlenme: 13 Temmuz 2019, 15:16:50 balvenie

BilalYlmz7

Alıntı yapılan: iCrystal - 10 Temmuz 2019, 16:43:36
Fallen 3rd Party Scripter rütbesindeydi daha sonra pasife geçti. Temayı ben geliştirdim aksini kimse iddia edemez. Temanın orjinalini paylaşmam yeterli kanıt olacaktır akşam görüşmek üzere diyeyim.

Fallen öz ağabeyim olduğu için vede forumda üyeliği olmadığı için onun adına yazıyorum:
Forum teması tamamen Elsewiir ve benim(Fallen) emeğidir, kimse saçma sapan üzerinde hak idda etmesin sadece bir dönem projeye alınıp ftp bilgileri verilen kişiler forumu indirip benim diye ortalıkta gezmesin, 2017'den beri adım adım yapılan değişikliklerin kayıtları halen bilgisayarımda durmaktadır, hak idda eden herkese gerekli cevaplar verilir. Sağda solda banner benim header benim diye dolaştığınızı duydum komik duruma düşmeyin adım adım yapımının fotoğrafını çektiğim yerler oldu sağda solda ben tasarladım dediğiniz kişilere bir kaç fotoğrafı gönderdim anladılar forum tasarımının kimin olduğunu, daha fazla saçmalayarak kendinizi komik duruma düşürmeyin ciddi olarak kendinize sorun bu forumu ben mi yaptım diye :)

liveablerpg projesinin temayı kullanmasına geleyim, ben bu proje veyahut başka proje için temanın kullanım iznini vermiyorum, daha önce novelty isimli sunucu için vermiştim onuda daha sonra politikalar gereği geri almıştım zaten liveable projenizde forum değişikliğine gidiyorsunuz gördüğüm kadarı ile bunu gördüğüme sevindim. Herkese kolay gelsin.
Son düzenlenme: 15 Temmuz 2019, 03:10:08 BilalYlmz7
Alaattin Çakıcıya Yanlış Yapılmaz.

balvenie

@Vengeance ekibe, 3. Parti Geliştiricisi olarak dahil edildi.
Takım ve ilerleyiş adına.
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2019, 16:56:31 balvenie

Dreizenn

Arif

Başarılar, sunucuda bulunacağım! Jackson Goodwin.

Marvellous

Henkai

Alıntı yapılan: Dreizenn - 16 Temmuz 2019, 17:18:41
Başarılar.
Teşekkür ederiz, sizleri aramıza görmekten mutluluk duyarım.(z)
Alıntı yapılan: Arif - 18 Temmuz 2019, 00:17:56
Başarılar, sunucuda bulunacağım! Jackson Goodwin.
İyi dileklerinizden ötürü şükranlarımızı sunarım.(z)
Alıntı yapılan: sleeper - 18 Temmuz 2019, 00:36:44
olablyr
Teşekkür ederiz! :)

balvenie

#fikir-öneriler kanalı kullanıma açık, her türlü öneri yapabilirsiniz. gerek sistem, gerek ilerleyiş.

> https://discord.gg/2QwWyyq

wowglarfist

ekibiniz çok kalabalık, başarılar dilerim.

eskiden aramızda bir takım sorunlar oldu ama işini nasıl yaptığı konusunda şüphem yok, işinin ehli birinin elinden geliyor.
Son düzenlenme: 21 Temmuz 2019, 21:31:53 wowglarfist