GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Blackbird Roleplay - Hayalini Siz Kurun Biz Yaşatalım

Başlatan Rihanna, 02 Mayıs 2019, 21:02:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rihanna

Blackbird Roleplay

Selam herkese, uzun süredir sunucu kurmak ile kurmamak arasında gidip geliyorum. Sonunda karar verdim ve yılların verdiği tecrübe ile bir sunucu kurmak için öncü olmaya karar verdim. Şuan ki mevcut roleplay sunucuları beni tam anlamıyla tatmin etmeyi başaramadı. Tabi şimdi sadece kendimi düşüneceğimi sanabilirsiniz ancak böyle düşünmediğime emin olabilirsiniz. Sunucunun konsepti 2010'lu yılların ortamları gibi olacak tabi o kadar buglu bir sistemleri beklemeyin. Zaten öyle her baba yiğit de gelmesin ortamını bileni bekleyeceğiz.

Şuanda konsept, sunucu ve web site gibi şeyler hazır değil. Ben ufaktan kendimi tanıtayım ve bu süreçten sonra ne olacak ondan bahsetmek istiyorum;

**** bir firmada profesyonel full stack yazılım geliştiricisiyim. Birçok teknolojiye hakim olduğum gibi yanı sıra mobil, web ve masaüstü uygulamaları geliştiriyorum. Yaptığım bir proje Anadolunun en büyük ajansı tarafından yatırım aldı. Buradan kalan küçük bir bütçe ile sunucu masraflarını gidermeyi düşünüyorum.

Şu günden sonra aşağıda sunucunun açılması için hedeflenen maddeler mevcut. Modumuz süpriz bir şey olacak.

İSTATİSTİKLER (Sürekli Güncel)

• Bütçe: 6.100 TL

•    
  • Geliştirici Sayısı: 1

•    
  • Grafiker Sayısı:  1

•    
  • Tester Sayısı: 0

•    
  • Moderatör Sayısı:  0

Yapılacaklar Listesi (Sürekli Güncel)

• Foruma Konu Açma (✅ Halledildi)

•    
  • Sunucu Konsepti Hazırlama

•    
  • Teamspeak 3 Sunucusu ve Discord gibi İletişim Araçlarının Yapılması

•    
  • Ekip Arkadaşı Arayışı Kadro Tamamlama

•    
  • Sunucunun Geliştirilmesine Başlangıç

•    
  • Web Sitesi Yapımına Başlangıç

•    
  • Gerekli Güvenlik Araçlarının Tarafımca Yapılması

•    
  • Sunucunun Açılışı

Yukarıda Belirtilen Dallarda Ekip Arkadaşı Halen Aranmaktadır.

Sunucu Açılış Tarihi: 1 Temmuz 2019 Pazartesi

Hayalini Siz Kurun Biz Gerçekleştirelim

karakusnavy@gmail.com

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Glyph

Gerçekten Çok İlginç Başarılar Diliyorum Eğer Anlattıklarınız Olursa Bu İş Olmuş Demektir !  :helal:

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

Buzz

Yapılacaklar Listesi çok amatörce geldi bana, kolay gelsin.

Zoxy

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
  • Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Kilit.