GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Blackside Roleplay - we are back!

Başlatan sharax, 11 Şubat 2021, 22:25:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alperen18

Alıntı yapılan: VARP - 03 Mart 2021, 20:09:30
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 03 Mart 2021, 08:41:59
Alıntı yapılan: VARP - 02 Mart 2021, 22:15:15
Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 27 Şubat 2021, 19:25:53
Foruma girip bakıyım dedim girince karşımda San andreas roleplay yazdı?
dostum forum blackside'mı san andreas rp mi? hangisisiniz? veya oyuncularla dalgamı geçiyorsunuz?
+.xyz alan adı 6TL
+SSL Yok? belki bilgilerinizi çalabilirler herşey olabilir güvenilmez.

XYZ alanadı bedava değil mi ya :) Sanırım youtube freehosting alan adı yazmış arkadaşlar bence siz WİX üzerinden açın :) Kalite gün geçmiyor ki değişmiyor + mesajlarım neden silindi :) ?

Bedavaysa 2. yıl sen ödersin.

Siz zaten birşeye para harcamıyorsunuz hep millete ödetiyorsunuz reşit değilsiniz ve kredi kartınız yok acaba yine kime çanak tutarak aldınız 😂
Zeki çocuk alan adı almak için reşit olmak gerekmiyor, kredi kartını da kişi ya da kişiler aile bireyleri ile ilgili bankaya başvurması durumunda kredi kartına sahip olabiliyor, ülkeyi biterecekse cehalet biterecek.

sharax

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 03 Mart 2021, 20:12:18
Alıntı yapılan: VARP - 03 Mart 2021, 20:09:30
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 03 Mart 2021, 08:41:59
Alıntı yapılan: VARP - 02 Mart 2021, 22:15:15
Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 27 Şubat 2021, 19:25:53
Foruma girip bakıyım dedim girince karşımda San andreas roleplay yazdı?
dostum forum blackside'mı san andreas rp mi? hangisisiniz? veya oyuncularla dalgamı geçiyorsunuz?
+.xyz alan adı 6TL
+SSL Yok? belki bilgilerinizi çalabilirler herşey olabilir güvenilmez.

XYZ alanadı bedava değil mi ya :) Sanırım youtube freehosting alan adı yazmış arkadaşlar bence siz WİX üzerinden açın :) Kalite gün geçmiyor ki değişmiyor + mesajlarım neden silindi :) ?

Bedavaysa 2. yıl sen ödersin.

Siz zaten birşeye para harcamıyorsunuz hep millete ödetiyorsunuz reşit değilsiniz ve kredi kartınız yok acaba yine kime çanak tutarak aldınız 😂
Zeki çocuk alan adı almak için reşit olmak gerekmiyor, kredi kartını da kişi ya da kişiler aile bireyleri ile ilgili bankaya başvurması durumunda kredi kartına sahip olabiliyor, ülkeyi biterecekse cehalet biterecek.
Haklı söze ne denir?

jaweed

sharax

Alıntı yapılan: jaweed - 04 Mart 2021, 23:21:53
server shutdown
hahayt gtamultide ifşanızı paylaştım anlık 40 kişi baktı sonra konu silindi,ayrıca sunucunun kapanma sebebini bana kendi ağzınla söyledin biz nex-ac sildiğimiz için sandbox koruması da silindi ve bu sebepten dolayı kapandı neyse git sunucu açıp insanların şifresini çal :helal:

jaweed

Alıntı yapılan: #SHARAX - 05 Mart 2021, 14:19:54
server shutdown
hahayt gtamultide ifşanızı paylaştım anlık 40 kişi baktı sonra konu silindi,ayrıca sunucunun kapanma sebebini bana kendi ağzınla söyledin biz nex-ac sildiğimiz için sandbox koruması da silindi ve bu sebepten dolayı kapandı neyse git sunucu açıp insanların şifresini çal :helal:
37.122.140.12/phpmyadmin :P Bunu bana diyen kişinin sunucusunu Vice Roleplay ve Eightborn Roleplay ile karşılaştırması dışında hiç bir sorun yok.

jaweed

Alıntı yapılan: #SHARAX - 05 Mart 2021, 14:19:54
server shutdown
İfşa dediğin şeyler ifşa bile değil :D

"Şantaj ve görüntü veya seslerin ifşa edilmesi suretiyle özel hayatın gizliliğini ihlal suçlarından kurulan mahkumiyet hükümlerine yönelik temyiz isteminin incelenmesine gelince; sanık ...'ın, internet üzerinden tanışıp arkadaş olduğu mağdur ... ile baş başa yaptıkları cinsel içerikli sohbetleri, onun bilgisi ve rızası dahilinde kaydettikten sonra, mağdura, 2.000,00 - 2.500,00 TL parayı vermemesi halinde, bu kayıtları, yakınlarına gönderip, internette yayımlayacağı tehdidiyle şantajda bulunduğu ve istediği paranın kendisine verilmemesinin ardından mağdurun özel yaşam alanına ilişkin konuşmalarını internet ortamında başkalarına ifşa ettiği iddialarına konu olayda; sanığın kısmi ikrarı, kovuşturma evresinde düzenlenen 30.04.2015 tarihli bilirkişi raporu, mağdurun aşamalarda özde değişmeyen ve tanık anlatımlarıyla doğrulanan beyanları ile dosya kapsamına göre; sanığa yüklenen şantaj ve görüntü veya seslerin ifşa edilmesi suretiyle özel hayatın gizliliğini ihlal suçlarının sübut bulduğuna dair yerel mahkemenin kabulünde bir isabetsizlik görülmemiştir
yani başkasına ait ses veya görüntüleri ifşa etme suretiyle suç işlenmesinin cezası 2 yıldan 5 yıla kadar hapistir (TCK m.134/2)."

ayazcik

tabi canım tabi, madem sunucu kapalı konu niye hala burada ayrıca nerden para yırtalım diye düşünmüş olmalısınki free web hosting kullanacak kadar düşmüşsün.

baştan zaten vasat, o .xyz olayına gelicek olursak domain zaten 6TL
Sonrasında 110TL vericeğiz demişsiniz kazık yersiniz hostinger'de 69TL, ayrıca zaten bir yılı çıkarma gibi bir ihtimaliniz yok zaten .com'lu domain için paradan kaçmışsınız bunun 2. yılınımı çıkaracaksınız az bir şey mantık hadi eyw

sharax

Alıntı yapılan: frostylimpid - 06 Mart 2021, 10:21:41
tabi canım tabi, madem sunucu kapalı konu niye hala burada ayrıca nerden para yırtalım diye düşünmüş olmalısınki free web hosting kullanacak kadar düşmüşsün.

baştan zaten vasat, o .xyz olayına gelicek olursak domain zaten 6TL
Sonrasında 110TL vericeğiz demişsiniz kazık yersiniz hostinger'de 69TL, ayrıca zaten bir yılı çıkarma gibi bir ihtimaliniz yok zaten .com'lu domain için paradan kaçmışsınız bunun 2. yılınımı çıkaracaksınız az bir şey mantık hadi eyw
ddostech aldım hosting geçiririm dosyaları bugün
ayrıca bu ay içinde .com geçiceğiz zaten

Alp.

Lütfen konu dışı ileti ihlalini sürdürmeyin, ısrarla devamı halinde gerekli kişilere cezalar dağıtılacak.

kaan.

Öncelikle selam, hesaplara ben erişmediğim SQL'i ben çalmadığım halde bana discord sunucularında ve özel gruplarda mesajlar tehditler savurdunuz. Biz sunucuya yenilikler getirdik ve sadece bir kaç kişiyi banladık diye ViceRP developerleri böyle yapmıyor siz yapıyorsunuz diye saçma saçma şeyler söylediniz. O fotoğrafta ki çocuğun ben olmadığımı söyledim ve hala yaymaya paylaşmaya devam ettiniz. Sunucunda ki adminleri dinleyerek bizimle kavga ettin ve biz sunucudan kendi kararımız ile çıktık.

Dava edicez gibi şeyler söylemişsiniz fakat o zaman bizde bir şey paylaşmak isteriz.
Dost dedik yardım ettik, bunları beklemedik..

İHTİYACIMIZ YOK HİÇ SAHTE DOSTLARA.

sharax

Sunucuyu kapatmaya karar verdim,gerekli açıklamayı discord sunucusunda yaptım,Konu kilit.