GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[BAKIM]Breeze Roleplay #yirmibir | www.br-rp.com

Başlatan toky, 01 Haziran 2018, 20:36:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Schopenhauer

Selamlar arkadaşlar, lütfen yazdığımız yazıyı tam okuyun. Çoğu sorunuz ve sorununuz metnin içerisinde cevaplanmıştır.

Koero

Günümüz piyasasında eskisi gibi tutacağını sanmıyorum. Başarılar.

Zeta

Oyuncak haline getirdiniz artık siz bu işi.Eskilerin efsane sunucularından biri ama oyuncak haline getirdiğiniz bir sunucu sadece.Açılsa bile tutmayacağından adım gibi eminim.Siz o güveni üç defa verdiniz üçündede insanları yarı yolda bıraktınız.Yinede başarılar.

Jarveus

Gereksiz heyecan , yenilere yol açın işlerini iyi yapmasalar da. Azıcık sıktınız sanki...

Vivala

Yıllar ne çabuk geçti, yine buradayız. SAMP camiasında özlediğim tek sunucudur. Geri dönmesi beni çok mutlu etti. Anlamadığım nokta, piyasada bulunan çoğu sunucu bu sunucunun adını kullanarak oyuncu çekmeye çalışıyor ama yorumları görünce açılmasına sevinen pek insan yok gibi. Acaba neden?

Başarılar ekip.

Abarti

Hayırlı uğurlu olsun uzun süre eğlenerek oynadığım sunucuydu açılmasına sevindim.Sevinenlerden çok görünmeyenlerin ağızları yine dolmuş.

Jarveus

Alıntı yapılan: Vivala - 01 Haziran 2018, 22:41:34

Yıllar ne çabuk geçti, yine buradayız. SAMP camiasında özlediğim tek sunucudur. Geri dönmesi beni çok mutlu etti. Anlamadığım nokta, piyasada bulunan çoğu sunucu bu sunucunun adını kullanarak oyuncu çekmeye çalışıyor ama yorumları görünce açılmasına sevinen pek insan yok gibi. Acaba neden?

Başarılar ekip.

Genel konuşmayalım ama yine de haklısın. Breeze'nin ismini kullanmayan kişiler ise "git-gel" olaylarından sıkıldı zannımca.

Xobho

Inked'ı tekrar ekibinizde hemde developer olarak görmek sevindirici.

TheLife

Alıntı yapılan: Xobho - 01 Haziran 2018, 23:42:15

Inked o ekibe girmedi ki kim uyduruyor bu yalan şeyleri?

Xobho

Alıntı yapılan: TheLife - 01 Haziran 2018, 23:50:16

Kendi ağzından duydum.

Rockefeller

Samp roleplay hayatımda en fazla vakit geçirdiğim sunucu..Yeniden açıldığını görmek duygulandırdı doğrusu. Başarılar.

Schopenhauer

Selamlar, Inked'i ekibe dahil etmedik. Güncel ekibi görmek için linkten yararlanabilirsiniz: https://br-rp.com/_admins.php

TheLife

Alıntı yapılan: Xobho - 02 Haziran 2018, 00:05:01

Alıntı yapılan: TheLife - 01 Haziran 2018, 23:50:16

Kendi ağzından duydum.

Daha 1 saat önce konuştuk kardeşim kendisi ne söyleyecek sana?

MellonZ

İPŞİR

Inked ne zaman vinewood'u kapattı da buraya geldi?