GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[BAKIM]Breeze Roleplay #yirmibir | www.br-rp.com

Başlatan toky, 01 Haziran 2018, 20:36:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Marvellous

Oyuncak işine çevirdiniz şahsen bana göre, yaz geldiği zaman açıyorsunuz ardından kapanıyor. Tadında bırakılması gerekliydi.

Eolo(Kullanım Dışı)

2014 anılarım, video ekibinde çektiğim videolarım, multimedialarım geri gelmiş. Daha ne isteyeyim ki ben? Başarılar dilerim, bu sezon Namaeus'u ekip dışı görmek üzdü, gelsin geçsin Video Ekibi'nin başına :D

wang.rekt.killa

Schopenhauer

Olumlu yorumlarınız için teşekkürler, tekrar hoşgeldiniz.

Celsius

Baba sunuculardan biri fakat bi kapa bi aç ayıp oluyor hemşerim

Anka

Eskiden kapanma sebebini bilmiyorum birden piyasadan kayboldu sunucunuz, tekrardan açmaya karar vermişsiniz iyi bir karar almışsınız umarım eskisi gibi kitlenizi koruyup, bir daldan tutunabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı başarılar dilerim.  :helal:

dondada

Egoist isimleri tekrardan yönetim kadrosunda görmek beni üzdü. Umarım davranışlarınız değişmiştir. Sunucunun en son kapanma nedenlerinden birisi buydu.

Stranger42

Breeze Role Play demek kalite demek. Bu platformun tekrar bu ortama geri dönmesi büyük bir katkı sağlayacaktır. Sunucunun yokluğunda bundan faydalanmak isteyen çok kişi oldu ve hala faydalanmak için uğraşıyorlar ama bu BR:RP kalitesini arttırıyor. SAMP denilen oyunu 2 sene önce bırakmıştım ama artık geri yüklemek için sebebim oldu. Forumun en eski konularının durması inanın beni duygulandırdı tekrardan hoşgeldiniz :) Şu anda malüm sunucular var ve kaybetmeye devam ediyorlar. En üst düzey yöneticilerin ve Developer düzeyinde ki kişilerin kavgaları sonucunda batan sunucular.. Bu yüzden kemik kadro bu kadar sağlam sanırım. Başarılar tekrardan buradayız!

Allen

Umarım eski heyecanı tekrar hissettirir.

Paddon34

toky

Alıntı yapılan: PersecutioN - 01 Haziran 2018, 21:33:50

Zamanında çok fazla haksızlığın ve torpilin yapıldığı bir sunucu olarak görüyorum. Yönetim tarafından oyuncu sürekli bir susturulma çabasındaydı. Hak iddia etmeye çalışsan yasaklanırsın. Türkiye de LS-RP özentisi olarak devam etmeniz uygun bir adım değil zaten. Yönetim ekibine EMEK veren ADAMLARIN yönetim ekibinde olmaması büyük bir ayıp, bana sadece başarılar dilemek düşer bol şans.

Alıntı yapılan: dondada - 03 Haziran 2018, 08:24:19

Egoist isimleri tekrardan yönetim kadrosunda görmek beni üzdü. Umarım davranışlarınız değişmiştir. Sunucunun en son kapanma nedenlerinden birisi buydu.

Hepinize merhaba tekrardan, yorumlar arasında iyi dilekleri bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum öncelikle. Sürekli aç-kapa deme konularına gelmek istiyorum. Kapanma dönemleri çoğu zaman lider yönetimin pasif kalmasından dolayı meydana gelen kapanmalar ve bu sayı 5-10 gibi bir şey değil 6 senelik bir platformun 3 kez kapatılıp-açılması(bu sene dahil) şahsen bana normal geliyor. Lider yönetim pasif kaldığında sunucu ile başa çıkabilecek başka bir lider yönetim kadrosunu elimizde tutmuyoruz ne yazık ki ya da o liste dolsun diye sıradan insanları çekip gel lead ol yapmıyoruz, yarın bir gün canı sıkıldığında modu silmesin, forumu mahvetmesin diye  :evet: Dolayısıyla güvenilir adam bulmak zor, bizim prosedür belli: ekip yoksa, Breeze yok. Ki bu zamana kadarda böyle oldu. Şuan ki ekip belli, hedefler belli. Biz elimizden geleni şuan için yapmayı sürdüreceğiz. Zaman zamanda bencil ve nankör insanları görmek bizlerin şevkini de kırmıyor değil açıkçası.

LSRP kültürünü yansıtmamıza laf ettiniz, açtığınız sunucuda bizim forumu, bizim sistemleri, bizim konuları en ince ayrıntısına kadar kopyaladınız. "E SİZ DE YAPTINIZ". Biz en azından 100'lerce sayfa konu çevirmekle uğraştık, yüz yüze gelmeyeceğimiz gavur adamlara bu ayıbı yaptık. Bazıları yediği kaba tükürdü, LSRP konseptini öğrendiği, tanıdığı platformdan her şeyi ÇALIP arkamızdan bizlere sallamaya devam edildi. Bizler ne yaptık bu kadar da bu azınlık bizden nefret eder oldu?

Egoistlik bir durum olduğunu zannetmiyorum şimdiki yönetim ekibinde de egoist kişiliğe sahip birisi olduğunu düşünmüyorum aksini iddia eden varsa yeteri kadar tanımıyordur.  Eğer bu mesajımdan sonra hala bu fikirleriniz değişmediyse buyurun discord kanalımıza, tanışalım muhabbet edelim. Sadece burada bu yorumu yapanlar değil, herkes buna dahil.

pawnwhite

Görünce çok sevindim , hayatımdaki en iyi çete rolleri bu sunucuda geçmişti. Yöneticiler egoist'di doğrudur fakat bana bir zararları dokunmadı.

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

Dyternal

Postlardan anladığım üzere güzel bir sunucusunuz. Başarılar dilerim.

nikola

usta daha özgün olsaydınız keşke. ls-rp'nin yan sanayisi olmuş burası.
Son düzenlenme: 03 Haziran 2018, 23:07:48 nikola

alicaliskan