GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[BAKIM]Breeze Roleplay #yirmibir | www.br-rp.com

Başlatan toky, 01 Haziran 2018, 20:36:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Schopenhauer

Alıntı yapılan: nikola - 03 Haziran 2018, 23:01:33

usta daha özgün olsaydınız keşke. ls-rp'nin yan sanayisi olmuş burası.

İlk yorumunuz hayırlı olsun, ilk yorumunuzu bizim konumuza yapmanız büyük bir onur. Bu yorumlar en son 2012'de kalmıştı özledik doğrusu.

Bu pürüz dışında, olumlu yorumlarınız için teşekkürler, bize güzel yorumlarınızla harcadığımız emeğin motivasyonunu veriyorsunuz.
Son düzenlenme: 03 Haziran 2018, 23:11:52 Schopenhauer

lacosapalm

- S O N

Schopenhauer

Yeni yaptığımız rolsel mesleklerden birisi, tamirci mesleği.

Henkai

Başarılar dilerim, güzel bi' yaz macerası başlıyor diyelim.

TheLife

Alıntı yapılan: nikola - 03 Haziran 2018, 23:01:33

usta daha özgün olsaydınız keşke. ls-rp'nin yan sanayisi olmuş burası.

Sahibi net bir şekilde açıklamış ben gezinirken buldum bunu

Alıntı

Ek Bilgi: Burada birşeyin altını çizmek istiyorum. Bizim bu sunucunun temeli tamamen farklı bir platform olan, her zaman dile getirdiğim uluslar arası olan sunucu ''LS-RP'' adlı sunucuyu örnek alarak ilerlememizdir. Bunu asla ve asla inkar etmedik, etmeyeceğiz de. Tek temennimiz orada ki sistemlerin burada da yapılarak en iyi şekilde oyuncuların kullanabilmesi. Kimseden de çekindiğimiz ve ya hesap veremeyeceğimiz bir nokta yok. Ek olarak benim hakkımda LS-RP kurucusu, orayı o inşa etti diye fiyasko söylemde bulunan arkadaşları ben bile anlamadım bunu söyleyebilirim. Tekrardan hepinize bunları okuduğunuz için teşekkürler, seviliyorsunuz.

Server LS-RP'ye benzeyebilir çünkü hiçbir sunucu hiçbir sunucuya benzeyemez diye bir kaide yok kardeşim.

Gutierrez

Her ne kadar aç kapa yapılıp oyuncağa dönmüş olsa da açılmasını bekliyorum :)

lacosapalm

Alıntı yapılan: Gutierrez - 04 Haziran 2018, 12:27:19

Dönem dönem oluşan ortam ve olaylardan dolayı kapanmalar yaşanıyor fakat Breeze bu dönemde yenilikler ve oyuncularının desteğiyle dönüyor. Bundan sonra yorum atan arkadaşlara şunu belirtmek isterim ki;

Aç kapat olayına vurgu yapmak yerine, Samp'ın gerçekten bir roleplay sunucusu olan breeze'ye katılmaya nedersiniz?

Unutmayın, Breeze oyuncularındır.

- S O N

NikolaiS

Açılıp kapandı ve açılıp kapandı. Lakin hala umut vadediyor, beklemedeyiz.

nosferatu

Sonunda güzel bir şekilde rol yapabileceğiniz, yapabileceğimiz bir ortam.

Buzzcut

Efsane kaldığı yerden devam ediyor, eğlenceli olacak.

Poine

Breeze? Eski efsane sunuculardan, eskisi gibi olursa tutacaktır.

Gutierrez

Alıntı yapılan: lacosapalm - 05 Haziran 2018, 19:29:10

Alıntı yapılan: Gutierrez - 04 Haziran 2018, 12:27:19

Dönem dönem oluşan ortam ve olaylardan dolayı kapanmalar yaşanıyor fakat Breeze bu dönemde yenilikler ve oyuncularının desteğiyle dönüyor. Bundan sonra yorum atan arkadaşlara şunu belirtmek isterim ki;

Aç kapat olayına vurgu yapmak yerine, Samp'ın gerçekten bir roleplay sunucusu olan breeze'ye katılmaya nedersiniz?

Unutmayın, Breeze oyuncularındır.

BR'nin Samp'ın gerçekten bir roleplay sunucusu olduğundan hiçbir şüphem yok, zaten açılmasını beklediğimi söyledim.

Sanırım söylediklerim yanlış anlaşıldı, başarılar.

Vivala

Platformun şuana kadarki en iyi eventı. Tartışmasız gibi bence...

Tyranus

Schopenhauer

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Araç fiyatlarını belirledik ve forumda yoruma açık bir şekilde paylaştık, konuyu inceleyerek sunucu ekonomisi hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.
https://www.br-rp.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=10336