GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[BAKIM]Breeze Roleplay #yirmibir | www.br-rp.com

Başlatan toky, 01 Haziran 2018, 20:36:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tunahan

Arkadaşlarımın ısrarla "Efsane roller, gelmen lazım, gel hadi olm yaaaa." dediği sunucu. Kapanmasına üzüldüm. R.İ.P

Dr.Dodo

R.İ.P erken pes ettiniz ama olsun. SA-MP Türkiye'ye kattıklarınız için teşekkürler.

Xobho

Emekleri falan boşverin de geçirdiğimiz vakit boyunca eğlendik be.
Son düzenlenme: 19 Temmuz 2018, 22:43:45 Xobho

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

kidmaestro

Zeta

Açılırken zaten belirtmiştik böyle olacağını,verilen emeklere yazık olacağını defalarca dile getirmiştik.Herkese verdiği emeklerden dolayı geçmiş olsun.  :hayir:

Reaction

Her sene aynı muhabbet. Seneye tekrar açılcak 4-5 kişi savunacak sonra birden kapanacak tatil paralarını çıkarıyorlar. "SS" alın ilerde yaşarsak görücez aynı muhabbetleri.

Kyoto

Proje hakkında doğruluğu ispatlanmamış birçok iddia ortaya atılmış ve genel olarak karalama kampanyası yürütülmüş. Tüm bunlara karşı, gördüğüm kadarıyla epeyce bir seveni de var. Kapanmasına üzüldüm. Devam etmeliydi diye düşünüyorum. Fakat "#sonkale" muhabbetine kesinlikle katılmıyorum. Piyasada tutunmuş ve halihazırda hizmet sağlayan bilindik sunucuların haricinde yeni yeni boy gösteren sunucuların hakkı yenmemeli. Gelecek vaat eden sunucuyu bulmak çokta zor değil.

Schopenhauer

Kapanmış gitmiş projenin bile arkasından sallamayın lütfen, tatil paraları saçmalığı nedir bilmiyorum ama oyuncumuz olmadığınız çok belli, diğer sunucularda, sunucu açılmadan hemen önce aktif edilen donate sistemini tüm sistemleri yaptıktan sonra ortalama 3-4 haftalık bir sürede açtık biz bu sunucudan para kazanmadık, aksine lider yöneticiler olarak sürekli cebimizden harcama yaptık. Tek gayemiz eğlenmekti fakat eğlenmekten çok eğlendirdik. Oyuncu sayısı problemi diyen arkadaşlar için, kapatacağımızı duyurduğumuzda gece son bir kere sunucuyu açmamızı isteyen arkadaşlarla 10 dakikalığına girip anıları yâd ettik ve sabaha yaklaşan saatlerde gerçekleşen bu olayda 50 kişi idik, sunucu açıldı açılalı stabil oyuncu sayısı 120-260 arası seyretmiştir.

Yorumlarımızı merak eden arkadaşlar, kapanma sebebimizin detaylarını merak eden arkadaşlar forumdan Duyurular kısmını inceleyebilir.

Oyuncumuzun kapanışa dair yaptığı video: