GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Company Roleplay™ ~ companyrpg.com~ [FORUM - TS3 AKTİF]

Başlatan Rhea, 16 Mayıs 2018, 23:57:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gogh

"You will win if you don't quit"

www.companyrpg.com

SA:MP Türkiye'de bir ilk sistemimizin detayları için tıklayınız.

Son düzenlenme: 28 Mayıs 2018, 19:02:54 Hawk

Dystopian

Başarılar dilerim bekircim bir çok sunucudan daha iyi sistemler görüyorum - Expection ekibi olarak beklemedeyiz 😊

Gogh

Alıntı yapılan: Dystopian - 28 Mayıs 2018, 19:19:41

Başarılar dilerim bekircim bir çok sunucudan daha iyi sistemler görüyorum - Expection ekibi olarak beklemedeyiz 😊

AR&GE ekibi ile elimden geldiğince tartışıp, uygun gördüğümüz sistemleri ekliyorum.

- Teşekkürler.

Gogh

Website index eklendi, forum 2-3 günlük bakıma alındı.
companyrpg.com
Son düzenlenme: 29 Mayıs 2018, 15:56:21 Hawk

Rhea

Modun v0.1 sürümü tamamlanmıştır, v0.2 ye geçiş yapılmıştır forum tekrar aktif olunca detaylı bir şekilde sunulacaktır.

hinbo24

Arkadaşlar Server Çok Emek hırsızlığı yapıyor Birde Lindl Var Çok yalancı Söyleyim size uyarayım yani Kimsenin yanmasını istemem

Rhea

Alıntı yapılan: hinbo24 - 30 Mayıs 2018, 10:02:37

Arkadaşlar Server Çok Emek hırsızlığı yapıyor Birde Lindl Var Çok yalancı Söyleyim size uyarayım yani Kimsenin yanmasını istemem

İsmini polat yapıp milleti dolandırdın, sonra ibrahim diye geldin, iki yüzlüsün ve sonuçların katlanıcaksın. Bunun emek hırsızlıkla alakası yok. Ayrıyetten emek verenler zaten arge ekibimizde ve çokta iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum.
Son düzenlenme: 30 Mayıs 2018, 17:25:06 Eren S.

Armen

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

Rhea

Alıntı yapılan: Armen - 31 Mayıs 2018, 14:15:16

Başarılar...

Teşekkürler.
@Armen'e tasarım konusundaki katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Son düzenlenme: 31 Mayıs 2018, 17:01:40 Eren S.

batuhanyrd

İndex teması çalıntı, forum teması çalıntı (ve içi sürekli spam +18 yazılar ile dolu) bir sunucunun henüz açılmadan bile tutulmayacağı belli ediyor.  :maalesef: Bırakın bu işi  :D  :D  :D

Dystopian

Alıntı yapılan: Eren S. - 01 Haziran 2018, 10:47:47

Alıntı yapılan: batuhanyrd - 01 Haziran 2018, 05:47:29

İndex teması çalıntı, forum teması çalıntı (ve içi sürekli spam +18 yazılar ile dolu) bir sunucunun henüz açılmadan bile tutulmayacağı belli ediyor.  :maalesef: Bırakın bu işi  :D  :D  :D

+18 yazıyı yazan sensin forum ve index temasının çalıntı olduğunuda kanıtlamanı istiyorum.

Çalıntı demesi yerine alıntı demesi daha doğru olurdu bence. Tema ayyildiz HP teması index'i de bir yerden görmüş gibiyim.

Rhea

Alıntı yapılan: batuhanyrd - 01 Haziran 2018, 05:47:29

Öncelikle index html ve css kodları ile oluşur, bundan dolayı teması olmaz. Forum temasıda ayyıldız sunucusunun kullanmış olduğu tema, burda kin kusmayıp düzgün bir şekilde söylesen zaten söylerdik. Bu güzel dileklerin için teşekkürler.
Son düzenlenme: 01 Haziran 2018, 12:26:53 Eren S.

Rhea

Hwang

Kişi sınırsız yasaklandığından dolayı konu arşive alınmıştır.