GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Countdown Stories Roleplay ~ share our fun!

Başlatan #Codec, 15 Mart 2020, 01:46:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#Codec

KK yeni tanıtım konusuna geçeceğiz.
Son düzenlenme: 02 Nisan 2020, 14:44:07 Prisonero
"Hayat zordu ama güzeldi"

Hypnotic

Başarılar !
Son düzenlenme: 15 Mart 2020, 02:00:19 Hypnotic

#Codec

RaideNN

@Inked ziya abim tanıtım konusu senin kinin aynısı değil mi ya güldüm

#Codec

Alıntı yapılan: RaideNN - 15 Mart 2020, 12:05:07
@Inked ziya abim tanıtım konusu senin kinin aynısı değil mi ya güldüm

Benzerlik gösterebilir, ancak kesinlikle herhangi biryerden alıntı yapılmadı, Yorumun için teşekkürler. :)

Ranthiel

Aynen, benzerlik sanırsam. Logoda çok tanıdık geldi nedense bana neyse ya o da benziyordur. Tutacağını sanmıyorum, bir heveslik sunucuya benziyor. Tamamen benim kişisel görüşüm.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

#Codec

Alıntı yapılan: Seantro - 15 Mart 2020, 17:55:51
Aynen, benzerlik sanırsam. Logoda çok tanıdık geldi nedense bana neyse ya o da benziyordur. Tutacağını sanmıyorum, bir heveslik sunucuya benziyor. Tamamen benim kişisel görüşüm.
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Logo grafikerime ait, Konu baştan sonra hiçbir yerden esinlenilmedi tamamen bana ait ancak konu düzeni başka konularda hoş durduğu için böyle bir karar aldık ve böyle yayınlama gereği duydum. Kadromuz yeni yeni büyümeye ve gelişmeye başladı zaman ile konu baştan sona değişecek ve geliştirilicektir, İyi forımlar, Nurettin bey.

Xchatt

2021 Açılıcak bir sunucu için 9 ay önceden tanıtım koymanız saçma olmuş ayrıca bir samp modu için nerdeyse 1 yıl harcamak tuhaf geliyor neyse başarılar hocam.

Sa-Mp 2014-2020

kellyy

Alıntı yapılan: Xchatt - 18 Mart 2020, 14:49:59
2021 Açılıcak bir sunucu için 9 ay önceden tanıtım koymanız saçma olmuş ayrıca bir samp modu için nerdeyse 1 yıl harcamak tuhaf geliyor neyse başarılar hocam.

Yogi074

Başarılar dostum, Justice Roleplay'dan *Theser | Developer-Lead Admin :)

✦ --- Kabullenmek kendi mezarına toprak atmak gibidir bazen --- ✦

#Codec

Alıntı yapılan: kellyy - 18 Mart 2020, 15:03:53
Alıntı yapılan: Xchatt - 18 Mart 2020, 14:49:59

Yorumun için teşekkürler, kararımca böyle uygun görüldü.

#Codec

Alıntı yapılan: Yogi074 - 18 Mart 2020, 15:28:21
Başarılar dostum, Justice Roleplay'dan *Theser | Developer-Lead Admin :)

Yorumunuz için teşekkürler değerli arkadaşım.

com21ws21

Ramy

İsim konusunda keşke biraz özgün olsaydınız. Ayrıca tanıtım konusunu da başka bir sunucuya benzettim. Umarım dilediğiniz gibi olur ama uzaktan bakınca bir yere varamayacağınıza inanıyorum.

#Codec

Alıntı yapılan: Ramy - 18 Mart 2020, 16:47:48
İsim konusunda keşke biraz özgün olsaydınız. Ayrıca tanıtım konusunu da başka bir sunucuya benzettim. Umarım dilediğiniz gibi olur ama uzaktan bakınca bir yere varamayacağınıza inanıyorum.

Kişisel düşüncen için teşekkürler. :D