GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Criminals Gaming [ 2.59.119.219:7777 ] www.criminalsgaming.com

Başlatan SLauGTHeR, 05 Mayıs 2019, 23:34:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murat Çınar

Alıntı yapılan: Cagdas. - 15 Haziran 2019, 18:26:42

Sunucunun genel olarak kuralları ve yönetim şekli çok yanlış. Coder dediğiniz adam iki kodu yan yana getiremiyor iken "Pawn Coder" olarak adlandırmanız çok yanlış. Öğrenmeye çalışabilir fakat daha yarısını bile öğrenmemişken "Ben pawn coderim" veya çeşitli yerlerde "Pawn Coder" denilmesi bir çok kişinin uyuzuna gidebilir.(Gitmişte) Sunucunun sahibi Alpay ve Krozfayer Silver'in geliştirdiği moda baya takmış durumda.  :kahkaha: Sağ sola yok Delta'nın modu bende yok Silver'in modu bende diye yalan atılmasını doğru bulmam. Genel yönetim ekibine gelirsek, adminsel disiplin diye bir şey göremiyorum. @DracDonix'in de dediği gibi bir oyuncu yetkiliye terbiye vermeye çalışıyor ise ben bundan adminsel disiplin ve herhangi bir eğitim vermeden tecrübesiz admin aldığınızı anlarım. Buda sunucunun az çok kalitesini temsil eder.  :helal:

Yinede başarılar dilerim tabii önümüzde ki dönemlerde başarılı olursanız.  :aynen:

Pawn Coder Olmadığını Kasttediğiniz Kişi Birçok Server Tarafından Teklife Maruz Kalıyor 
Yok Ben Coderim Diyorsanız Sizin Coderinizide Gördük Adminlerimize Gelirsek Disiplin Konusundaki
Bilidiriminiz Teşekkürler Bu Konuyla İlgileneceğiz ,  Burada Tartışma Çıkarmayalım.

Sizlerede Başarılar Her Zaman Deriz Biz Herkesin Arkasındayız Şimdiye Kadar Hiçbir Servere Saldırmadık
Ve Saldırmayacağız Kimsenin Kalbini Kıracak Kadar Katı Kalpli Değilliz Kimsenin Emeklerini Boşa Çıkarmadan Yolumuza Devam Ediyoruz Yani Bize Karışmayana Bizde Karışmıyoruz Ve Anlayışla Onları Karşılıyoruz.

Başarılar Delta Gaming İyi Yerlere Gelme Dileğiyle.

Criminals Gaming
2019 Veda

TURK1Y3

Coder mı? Her yere çağırılması mı?
Özet: AA bayram da para kazandım hemen sunucu açayım dur Alpay coder olmuş hemen teklif sunayım.

AlpayCY coder değildir. Sadece bazı kodları düzeltebilir hataları kapatır. Alpay ı severim yardım ederiz birbirimize konuşuruz sohbet ederiz ama doğruları konuşmak gerekirse coder değil.

Saldırmadık saldırmayacağız diyosun da ne var da saldırıyorsun?

Murat Çınar

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 15 Haziran 2019, 22:07:58

Coder mı? Her yere çağırılması mı?
Özet: AA bayram da para kazandım hemen sunucu açayım dur Alpay coder olmuş hemen teklif sunayım.

AlpayCY coder değildir. Sadece bazı kodları düzeltebilir hataları kapatır. Alpay ı severim yardım ederiz birbirimize konuşuruz sohbet ederiz ama doğruları konuşmak gerekirse coder değil.

Saldırmadık saldırmayacağız diyosun da ne var da saldırıyorsun?

İşte Bana Saldırmayana Saldırmadığımı Söylüyorum Birde Alpayın İşlerine Fazla Karışmam Sizin Dediğiniz Gibide Olabilir.

Criminals Gaming
2019 Veda

Murat Çınar

Alıntı yapılan: Cagdas. - 15 Haziran 2019, 22:14:43

Alıntı yapılan: Murat Çınar - 15 Haziran 2019, 21:50:42

Sunucunun genel olarak kuralları ve yönetim şekli çok yanlış. Coder dediğiniz adam iki kodu yan yana getiremiyor iken "Pawn Coder" olarak adlandırmanız çok yanlış. Öğrenmeye çalışabilir fakat daha yarısını bile öğrenmemişken "Ben pawn coderim" veya çeşitli yerlerde "Pawn Coder" denilmesi bir çok kişinin uyuzuna gidebilir.(Gitmişte) Sunucunun sahibi Alpay ve Krozfayer Silver'in geliştirdiği moda baya takmış durumda.  :kahkaha: Sağ sola yok Delta'nın modu bende yok Silver'in modu bende diye yalan atılmasını doğru bulmam. Genel yönetim ekibine gelirsek, adminsel disiplin diye bir şey göremiyorum. @DracDonix'in de dediği gibi bir oyuncu yetkiliye terbiye vermeye çalışıyor ise ben bundan adminsel disiplin ve herhangi bir eğitim vermeden tecrübesiz admin aldığınızı anlarım. Buda sunucunun az çok kalitesini temsil eder.  :helal:

Yinede başarılar dilerim tabii önümüzde ki dönemlerde başarılı olursanız.  :aynen:

Pawn Coder Olmadığını Kasttediğiniz Kişi Birçok Server Tarafından Teklife Maruz Kalıyor 
Yok Ben Coderim Diyorsanız Sizin Coderinizide Gördük Adminlerimize Gelirsek Disiplin Konusundaki
Bilidiriminiz Teşekkürler Bu Konuyla İlgileneceğiz ,  Burada Tartışma Çıkarmayalım.

Sizlerede Başarılar Her Zaman Deriz Biz Herkesin Arkasındayız Şimdiye Kadar Hiçbir Servere Saldırmadık
Ve Saldırmayacağız Kimsenin Kalbini Kıracak Kadar Katı Kalpli Değilliz Kimsenin Emeklerini Boşa Çıkarmadan Yolumuza Devam Ediyoruz Yani Bize Karışmayana Bizde Karışmıyoruz Ve Anlayışla Onları Karşılıyoruz.

Ben coderim demiyorum hiç bir zaman da demedim ben Pawn Coderim diye. Alpay gibi bir çocuğu kim isteyebilir ki ya? Yaşı 17-18 olan fakat beyin yaşı 12-10 olan biri. Kalp kırıcı değiliz diyorsunuz insanların annesine babasına sövmesini çok iyi biliyorsunuz. Dün size selam vermeye gelen bir sunucuya başarı dilemek ve az çok samimi olmanızada minnettar kaldım vallahi. :sigara: Bir insan bu kadar düşemez. Daha ekibinde ki sözde PAWN Coderi bile daha tanımıyorsun. Nasıl yönetim ekibini tanıyabilirsin ki?  :maalesef:

Biz Mi Sizlere Sövdük Yoksa Sizmi Ani Bir Anda Bizlere Saldırdınız?

Biz Kimseye Boş Yere Ailevi Etmeyiz Orayı Düzeltelim , Sizlere O Kadar Güvendim Ki Modumu Sizlere Sundum Siz Ne Yaptınız Bizim Modu Paylaştınız  :D Yani Anlayamıyorum Yönetim Ekibim İlede Oyuncularara Yumuşak Davrandığımız İçin Böyle Bir Ss Görüntüsü Gelmiştir

Teşekkürler.

Criminals Gaming
2019 Veda

Neastron.

Alıntı yapılan: Murat Çınar - 15 Haziran 2019, 22:18:19

Alıntı yapılan: Cagdas. - 15 Haziran 2019, 22:14:43

Alıntı yapılan: Murat Çınar - 15 Haziran 2019, 21:50:42

Ben coderim demiyorum hiç bir zaman da demedim ben Pawn Coderim diye. Alpay gibi bir çocuğu kim isteyebilir ki ya? Yaşı 17-18 olan fakat beyin yaşı 12-10 olan biri. Kalp kırıcı değiliz diyorsunuz insanların annesine babasına sövmesini çok iyi biliyorsunuz. Dün size selam vermeye gelen bir sunucuya başarı dilemek ve az çok samimi olmanızada minnettar kaldım vallahi. :sigara: Bir insan bu kadar düşemez. Daha ekibinde ki sözde PAWN Coderi bile daha tanımıyorsun. Nasıl yönetim ekibini tanıyabilirsin ki?  :maalesef:

Biz Mi Sizlere Sövdük Yoksa Sizmi Ani Bir Anda Bizlere Saldırdınız?

Biz Kimseye Boş Yere Ailevi Etmeyiz Orayı Düzeltelim , Sizlere O Kadar Güvendim Ki Modumu Sizlere Sundum Siz Ne Yaptınız Bizim Modu Paylaştınız  :D Yani Anlayamıyorum Yönetim Ekibim İlede Oyuncularara Yumuşak Davrandığımız İçin Böyle Bir Ss Görüntüsü Gelmiştir

Teşekkürler.

Ya hacı daha uzatmayım kimin ne b*k kimin ne yaptığını bilenler bilir. Milletin anasına babasına sövüceğini sende kabul ettin bak, halin gülünç. :dans: Sen hiç bir şekilde bana modu vermedin. Sadece sana yardım ettim onun için bana T.W. verdin. Hiç bir şekilde modu çalmadım veya kopyalamadım. Rahat dursaydınız Ömer modu paylaşmazdı zaten. Daha fazla uzatma he ne dersin?

AlpayCihanTR

AnyStechs

ANYSTECHS

HeartlesS

Bunu neden buraya yazıyorsun diyenler için sunucularına girdim AlpayCY'ye alttaki yazdıklarımı söyledim ve indirmişsin diyor videoaya girdiğimizde indirmiş mi oluyoruz merak etme gibi bi hakkımız yok mu? İndirmişsin dedikten sonra kanıt istedim AFK oldu başka bir açıklama yapmadan.
5 Nisan 2019 tarihin de bir hile videosuna girdim ve indiridiğimle ilgili bir kanıt yok sadece 5 Nisan 2019 tarihinde girdiğimi gördü.Gta San Andreas Klasörlerimin hepsini inceledi hiç birinde hile bulamada 2 ay önceki girdiğim videodan ban yedim bu nasıl bir sistem bi açıklama istiyorum indiridiğime dair kanıt bile yok?

Pablo

Alıntı yapılan: Coolasice - 17 Haziran 2019, 18:33:18

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 17 Haziran 2019, 16:27:05

Alıntı yapılan: HeartlesS - 17 Haziran 2019, 11:58:26

Bunu neden buraya yazıyorsun diyenler için sunucularına girdim AlpayCY'ye alttaki yazdıklarımı söyledim ve indirmişsin diyor videoaya girdiğimizde indirmiş mi oluyoruz merak etme gibi bi hakkımız yok mu? İndirmişsin dedikten sonra kanıt istedim AFK oldu başka bir açıklama yapmadan.
5 Nisan 2019 tarihin de bir hile videosuna girdim ve indiridiğimle ilgili bir kanıt yok sadece 5 Nisan 2019 tarihinde girdiğimi gördü.Gta San Andreas Klasörlerimin hepsini inceledi hiç birinde hile bulamada 2 ay önceki girdiğim videodan ban yedim bu nasıl bir sistem bi açıklama istiyorum indiridiğime dair kanıt bile yok?

Acemi Sunucu , Acemi Sahipler

hmm acemi öylemi siz cok profesyonelsiniz ve sunucunuz 10 kişi değilimi bizde acemiyiz ve 30-40 kişiyiz sana sorarım bu sayıyla hangimiz profesyonel hangimiz acemi belli oluyor userlere sürekli hizmet verip sizin gibi Burda boş konuşmak yerine hizmet veriyoruz sizn bu cekememezliğinizde beni güldürüyor böyle devam edin

sana birşey söyleyimmi yaklaşık sunucuda bende yetkiliyim 1günümüz hep oyuncularla ve sunucuda geçiyor şuan anadolu hpde htab yok ama alındığında bunu bilinki cidden 50-60kişileri görürüz veya daha fazla, tekrardan başarılar dilerim yönetimede disiplin gelmesi şart ve biz acemi değiliz yaklaşım Türkiye 2016'dan beri server işleriyle uğraşmaktadır.İyi günler  :elsalla:

-ByGold
Son düzenlenme: 17 Haziran 2019, 19:21:32 ArdaTR
Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

5YPEXE

Alıntı yapılan: Coolasice - 17 Haziran 2019, 18:33:18

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 17 Haziran 2019, 16:27:05

Alıntı yapılan: HeartlesS - 17 Haziran 2019, 11:58:26

Acemi Sunucu , Acemi Sahipler

hmm acemi öylemi siz cok profesyonelsiniz ve sunucunuz 10 kişi değilimi bizde acemiyiz ve 30-40 kişiyiz sana sorarım bu sayıyla hangimiz profesyonel hangimiz acemi belli oluyor userlere sürekli hizmet verip sizin gibi Burda boş konuşmak yerine hizmet veriyoruz sizn bu cekememezliğinizde beni güldürüyor böyle devam edin

Normalde yorum atma taraftarı değildim fakat birazcık saçmalamışsın dost. Sunucuda bulunan yetkili kadrosunun acemilik/profesyonellik seviyesi oyuncu sayısından anlaşılmaz. 0.3.7 de pek Htablı sunucu kalmadı diye oyuncular burayı tercih ediyor olabilir. Bunun yanında bir çok sebep var oyuncu çekmenizin. Bunları anlatıp burada dil dökmeye gerek yok elbette. Bana göre de aşırı acemisiniz. Gerçekten saçma yorum. Her şey oyuncu sayısı değildir. Umarım en tez vakitte öğrenmiş olursunuz.
Son düzenlenme: 17 Haziran 2019, 19:24:56 5YPEXE

DracDonix

Sunucuda 1 saaten fazla kaldım  genel bir bakış için.Ve şunu diyebilirim.

- Sistemler çok abartı.Yaani bir CnR konsepti için saçmalıktan öte sistemler.He anlıyorum farklılık olsun istiyorsun ama milletin gözünde saçmalıktan başka bir şey değil.Ek olarak sistemleri kendiniz düşünün sağdan soldan sistem özenip yapmayın.

- Map'lerde ki texture uygulaması aşırı derecede saçma.Yaani o objeye konulmayacak uygulanmıyacak renkte texturler yapılmış ve kör olmaktan son anda kurtuldum diyebilirim.

- 1 Saat içinde çok ça aimbot hile gördüm aimbot kullanan sunucu sahibinin ta kendisi.11 kişi arka arkaya vurdum diye TW ye 2 kere çekildim çekildim dememem rağmen halen almaya çalıştınız Yönetim yaş ile alakalı değil olgunlık ile ilgilidir.Az çok ta admin almadan genel bir test'e felan sokun serverde ailevi olmasına rağmen başka kişilere abuk sabuk söylemler yüzünden Ailevi atılıyor.

Bu dediklerim göz önünde bulunudurulur ise iyi yerlere gelebilir.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

TURK1Y3

Bak ben ne demek istedim? Acemisiniz. bu doğru mudur? Kesinlikle doğru. Çünkü bi sahip yetkiliniz gelip her yerde biz yanınızdayız herkes in yanınızdayız diyip biz vurmasınıda biliriz demesi ama icraat işi yapamaması. Bir sahip ise kendi coder değilim dediği halde adamı usta coder gibi göstermeniz. Bunlar tamamen bilgisizlik ve çocukça davranışlardır. Bu dediklerim sadece bi örnek daha çok şey gördüm ama sadece örnek verdim.

Medcezir

@Murat Çınar Kardeşim herkesi kendin gibi sanma. Siz yolunuza bakın inançlı olun yaparsınız. Alpayı çok iyi tanırım seninlede dialogumuz var. Sizi kirleten olacak çekemeyen olacak herşey olacak Yorumlara bakıyorum'da Modun sahibi benim diyor birileri, ozaman hangi yüzle bu adamları eleştiriyorsun anlam veremiyorum onlara. Zamanında modu atıp gittiniz sonra geldiniz sunucuları baltalayın oh be. Başarılar dilerim uzun soluklu olması dileğiyle.