GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Via Roleplay - via-roleplay.com - Yakında Aktif

Başlatan `Dystopian, 01 Mayıs 2019, 18:54:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

`Dystopian

HostName: Via Roleplay | www.via-oleplay.com | V1.R2.9.29
Address:  samp.via-roleplay.com
Players:  0 / 100
Ping  42
Mode:  V:RP 2.9.29
Language: Turkish/TR

Via Roleplay
Öncelikle Via Roleplay projesinde biz, tipik bir SAMP sunucusu açmaktan çok, yıllardır oyuncuların beklediği sunucu ihtiyacını giderme üzerine oynamak istiyoruz. SAMP ortamına baktığımız zaman biz, açılan sunucuları sadece modunda bazı sistemlerin işleyişi değişen, kısır döngüde ve birbirinin aynısı olan sunucuları görüyoruz. Bildiğimiz üzere Role Play camiasının içinde artık onlarca sunucu açılmaya başladı ve çoğu sunucu anlık karar alarak sunucusunu açıyor. Sistem derdi olmadan sadece role doyacağınız konsept ile ; Bu şehrin ışıkları hayatınızı aydınlatacak... Via Roleplay olarak oyuncularımızın daha iyi bir rol ortamı içerisinde olmasını sağlayacağız. Gözlemlediğimiz bu şeylerin üzerine, Via projemizde biz, oyuncunun ve bizim yıllardır görmek istediğimiz ideal sunucuyu ortama sunmak istiyoruz.

Aramıza Katılın
Forumu erkenden oyuncu erişimine açtığımızı belirtmiştik. Ekonomi, legal & illegal düzeni, oyun kuralları, oluşumlar gibi unsurları oyuncuların da katılabileceği bir yapılandırma süreci ile düzenlemeyi planlıyoruz. Dolayısıyla projenin temelinde yöneticilerin olduğu kadar oyuncuların da emeği bulunacağını söyleyebiliriz. Fakat bunun ortak eğlence için yapıldığını unutmayın. Kimseye bu konuda yaptıkları yardım için rolsel imtiyaz verilmeyecektir. Oyuncularımızdan herhangi maddi bir beklentimiz yok. Projeye destek olmak için şimdiden forumda yerinizi alın ve yapılandırmaya dahil olun!

Amacımız & Hedefimiz
Via Roleplay 2019 yılında ekibin tekrar bir araya gelmesiyle roleplay projesini başlatmaya karar verdik. Via Roleplay olarak amacımız oyuncularımıza iyi bir rol ortamı ve rol zevkini yaşatmak olacaktır. Ayrıca Via Roleplay'ın diğer amacı, ciddi ve uzun ömürlü roller yaparak sizlerinde desteğiyle kalıcı ve güzel bir ortam yaratmaktır.

Sunucu açılışında sizlerden isteklerimiz
Sunucu açılışında sizlerden bir takım isteklerimiz olacak, bunlardan biri ise o gün düzenlenecek olan etkinliklere hepinizin katılmasıdır. Sunucumuz açılışında büyük bir etkinlik düzenlemek istiyoruz ve bu etkinlikte sizlerin katılımlarınıza göre sürekli tekrarlamalar mevcut olacaktır.

Karakter Paneli Hakkında
Via Roleplay Karakter Paneli oyuncuların tasarım ve özellik istekleri doğrultusunda hazırlanacaktır. Karakter Paneli ile alakalı konu forum üzerinde aktif edilmiş ve oyuncuların isteklerine açılmıştır. Temeli atıldıktan sonra istenilen özellikler eklenecek ve benimsenen tasarım gün geçtikçe geliştirilecektir.

• Developers
Dystopian - Kurucu & Yönetici
Lexa -Kurucu & Yönetici

• Yetkililer
Akro ( Webmaster )
Krychowiak ( Senior Admin )
System32 ( Game Admin )
Mahmut ( Helper )

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.

Son düzenlenme: 01 Mayıs 2019, 18:55:57 `Dystopian

404 Found