GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

☾★『Alone Gaming Hırsız Polis 』【www.alone-hp.ml】 ☾★

Başlatan Zeynel, 16 Mayıs 2019, 14:06:20

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tektabanca

Alıntı yapılan: Chatt - 16 Mayıs 2019, 20:12:45

Tutmaz , her isini insanlara yaptirip sonra nankorluk ediyorsun ve bunlari emir vererek yapiyorsun sirf karakterin icin bile gelmem sunucuya alinti mod , sistemler falan bunlari gectim karakterin saglam olmadiktan sonra istersen en iyi mod ile ac tutmaz elestiriye kapalisin " iyi elestirileriniz varsa yapin yoksa cikin konumdan " nedir ya cok buyuk vasfin varmis gibi ego yapiyorsun bu senin sonun olur. Basarilar yinede

Tutmaz

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

FalafelÇorba

Zeynel

Alıntı yapılan: Chatt - 16 Mayıs 2019, 20:12:45

Tutmaz , her isini insanlara yaptirip sonra nankorluk ediyorsun ve bunlari emir vererek yapiyorsun sirf karakterin icin bile gelmem sunucuya alinti mod , sistemler falan bunlari gectim karakterin saglam olmadiktan sonra istersen en iyi mod ile ac tutmaz elestiriye kapalisin " iyi elestirileriniz varsa yapin yoksa cikin konumdan " nedir ya cok buyuk vasfin varmis gibi ego yapiyorsun bu senin sonun olur. Basarilar yinede

Diyen önce bi kendi suratına baksın

Tartışma içerikli yorumlar istemiyorum konumda ona göre yazın

Avrupa HP Hırsız Polis

Medcezir

Alıntı yapılan: Zeynel - 16 Mayıs 2019, 21:56:01

Tartışma içerikli yorumlar istemiyorum konumda ona göre yazın
Dostum sakin ol. Kimse tartısmıyor yukarda @Chatt'ın dedigi gibi eleştiri kabul edemiyorsan işin zor.

Zeta

Alıntı
Kilitli konularda yer alan farklı isimle açmış olduğunuz konudaki metinlerin, grafiklerin, sistem anlatımlarının ve sistem görüntülerinin; çalıntı ya da  alıntı yapılması yasaklanmıştır. Aynı isimle devam edilen içerik bu kural için geçerli değildir. Yeni projenizi özgün bir şekilde duyurmalısınız.

Düzen halinde ve yeni projenizi özgün bir şekilde tanıtın. Konu kilit.