GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

© Delta Hırsız Polis » www.delta-hp.net » samp.delta-hp.net

Başlatan BatuBeyTR, 26 Ekim 2019, 16:41:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BatuBeyTR

Delta Gaming sunucusu Hırsız-Polis konseptinde yürüyen SA:MP sunucusudur. 28.02.2019 tarihindeyse SA:MP'a ilk girişini yapmış fakat bazı sebeplerden dolayı kapanışa doğru gitmiştir. 21.06.2019 tarihinde ise tam ve uzun soluklu bir açılış yaparak başarılı yollardan geçmiş ve geçmeye devam ediyordur. Önceliği adalet kavramı içersinde oyun ve oyuncu memnuniyetidir. Sizleride aramızda görmekten şeref duyarız.

Sunucu rekoru: 90

ÜST YÖNETİM EKİBİ
» BatuBeyTR > Kurucu
» Neastron > Kurucu
» Cerberus > Sunucu Sorumlusu
» ChaoS > Yönetici
» Perseus > Yönetici

Sunucu IP Adresi: 77.83.201.230:7777 ~ samp.delta-hp.net
Forum Adresi: www.delta-hp.net
Sunucu Açılış Tarihi: 21.06.2019

Discord Sunucusu: Git!

Tanıtım kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Tanıtım konusu BETA olarak yayımlanmıştır. En kısa sürede üst düzeylere çekilecektir.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

FelleR

Brightmist

CnR kitlesinin çoğunun ne kadar geri kafalı olduğunu gözler önüne seren sunucu. Kapanması dileğiyle, başarılar.

zeroo

RuLinGS

Neastron.

Alıntı yapılan: Brightmist - 27 Ekim 2019, 22:11:59
CnR kitlesinin çoğunun ne kadar geri kafalı olduğunu gözler önüne seren sunucu. Kapanması dileğiyle, başarılar.
Maalesef yetersiz bakiye, teşekkürler.  :şeytan:

Alıntı yapılan: zeroo - 28 Ekim 2019, 13:42:34
Başarılar.

Alıntı yapılan: HeartlesS - 28 Ekim 2019, 15:01:58
Başarılar.

Alıntı yapılan: RuLinGS - 28 Ekim 2019, 15:25:56
Başarılı bir sunucu.
Teşekkür ederiz.

Desky

Codes.

Bazen şöyle bir bakıyorum da rakip olacak bir sunucuya benzemiyorsunuz üstelik her discordumuza gelip bizi tehdit etmeniz de ayrı bir olay size bir şey de yapmıyoruz normal selam gönderiyoruz ayağıma gelsin diyorsunuz doğur düzgün bir selam ile ne anladınız cidden bir de üstümüze tehditler, discord sunucularımıza gelip flood yapıyorsunuz. Açıkcası şimdi burada yalan konuşmayalım lütfen düzgün verilen selama tepki gösterilmiyorsa büyük bir savaş ve rakip içerisindeyiz demektir. :)

Pablo

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 01 Kasım 2019, 17:37:42
Bazen şöyle bir bakıyorum da rakip olacak bir sunucuya benzemiyorsunuz üstelik her discordumuza gelip bizi tehdit etmeniz de ayrı bir olay size bir şey de yapmıyoruz normal selam gönderiyoruz ayağıma gelsin diyorsunuz doğur düzgün bir selam ile ne anladınız cidden bir de üstümüze tehditler, discord sunucularımıza gelip flood yapıyorsunuz. Açıkcası şimdi burada yalan konuşmayalım lütfen düzgün verilen selama tepki gösterilmiyorsa büyük bir savaş ve rakip içerisindeyiz demektir. :)
Salla gitsin kanka.

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Neastron.

Kimseyi tehdit ettiğimiz yok, selamı düzgünce verirseniz selamınızı almayıda biliriz. Ayrıca kimsenin discorduna gidip flood yaptığımız yok. Eğer yaptığımızı iddaa ediyorsanız Discord adresimden ulaşıp gerekli kanıtları sunabilirsin.

Burada ülke yönetmiyoruz, büyük savaş içerindeyiz nedir ya? Harbiden eleştiri için eleştiri yapmayın.  :hayir:

Rouge

DracDonix

Alıntı yapılan: Neastron. - 01 Kasım 2019, 18:44:23
Kimseyi tehdit ettiğimiz yok, selamı düzgünce verirseniz selamınızı almayıda biliriz. Ayrıca kimsenin discorduna gidip flood yaptığımız yok. Eğer yaptığımızı iddaa ediyorsanız Discord adresimden ulaşıp gerekli kanıtları sunabilirsin.

Burada ülke yönetmiyoruz, büyük savaş içerindeyiz nedir ya? Harbiden eleştiri için eleştiri yapmayın.  :hayir:

HeartS zamanı Ayyıldız HP ile atışmanız aklıma geldi afsdsdfsdf

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)