GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Destan Roleplay | www.destan-roleplay.rf.gd | (SUNUCU AKTİF)

Başlatan o bir spectra, 19 Mart 2020, 14:02:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o bir spectra

Destan Roleplay, Türkçe konsept olarak sizlere hizmet veren bir SA-MP sunucusudur. Bu sunucu altında Los Santos şehrinin verdiği âzim'i role dökerek eğlenmek ve mutluluk duymak için hizmet alacaksınız. Sunucumuzun logları her zaman kontrol edilmektedir, herhangi bir "Admin Power" durumunda yetkililerimiz uyarılmaktadır. Sunucumuz daha yeni olduğu için küçük olaylarda hapis/ban işlemi uygulanmayacaktır.

Sunucumuzun işlemesindeki en önemli roller birliklere & oluşumlara aittir. Oyuncuların sunucunun kaderini belirlediği için, anlayışlı bir işleyişimiz mevcut. Sunucumuz da rol konusunda yetersiz kalan birlik ve oluşumlar için ekibimizle birlikte hususi olarak rol arayışına girip onları oyun içinde yalnız bırakmamak ve onlara bir rol ortamı kurmak ekibimiz için önemlidir.

Destan Roleplay, sunucumuzdaki yenilikleri görmek için aşşağıda bulunan "Spoiler" butonuna tıklayabilirsiniz! (Sistemlerin hepsi yazılmamıştır.)

Yönetim Ekibi
Spectra (Management)
Blitz (Management)
Mahmut (Level 8 Admin)
Emre (Level 5 Admin)
Taha (Level 4 Admin)

Website: www.destan-roleplay.rf.gd(22.03.2020)  |  Server Adresi: 185.255.94.153:7777(Aktif)
 Discord: https://discord.gg/TeCddK5

"Tanıtım Kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 19 Mart 2020, 14:29:25 o bir spectra
Tamam varım erkek, siz hepiniz ben tek.

Ranthiel

Tasarımlar alıntı konunun %80'ıda alıntı bilemiyorum...

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

RaideNN

v0.1 den ne ara geçtiniz v2 ye + olarak tanıtım alıntı

lacosapalm

Alıntı yapılan: Hwang - 28 Şubat 2017, 22:58:00
Bölüm Ceza Sistemi
    • Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.
    [/list]

Çalıntı içerik sebebiyle kilitlenip,kilitli konular bölümüne taşınmıştır.

- S O N