GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Exodus v3: Fort Carson RPG | exodus-roleplay.com

Başlatan Exodus, 18 Mart 2019, 10:26:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dante.

Kaliteli bir sunucuya benziyor şimdiden kolay gelsin beyler.

Aaron

Başarılar, hard rp bekliyordum ben de, orada olacağım.

Yamova35

Discordta paylaştığınız sistem görüntülerini falan burda paylaşsanız baya dikkat çeker yalnız, görenlerin sevecegine eminim :D

diverse

Alıntı yapılan: wowglarfist - 18 Mart 2019, 10:41:58

Umuyorum ki her şey gönlünüzce olur ama açılan kasaba sunucularının ömrü kısa oluyor. Bu algıyı kırmanız dileğiyle başarılar dilerim.

Öyle düşünmüyorum kardeşlerim, başarılar dilerim. :helal:

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Lietenant

İPŞİR

Düzenli çalışan bir yönetici kadrosuyla bu sunucu çok değerlenir. Şuanda bu bölümde açılmış sunucu tanıtımları arasında ilgimi en çok çeken tanıtım oldu. Umarım başarılı olursunuz. Kitle kazanmış büyük sunucular dışında rakibiniz olduğunu düşünmüyorum.

Exodus

*İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Merhaba! Çalışmalarımızın %90'ını tamamlamış olduğunu söylemekten büyük mutluluk duyuyoruz. İlerleyen günlerde geri kalan kısmı da hızlı bir şekilde tamamladıktan sonra tüm kontrolleri sağlayıp, size geçerli bir IP adresi ve açılış tarihini sunacağız. Karakter başvuruları düzenli olarak kontrol ediliyor, şu ana kadar gönderilen karaktere başvurularının "tümünün" gayet iyi yapılmış başvurular olduğunu açıklamak da bizi bir hayli mutlu ediyor. Bu ne demek oluyor? Herkes rol yapmayı biliyor ve yazım kurallarına büyük ölçüde hakim, sürekli rol fikrimiz gerçek olacak. Kaliteli roller yapacağımızın garantisini size verebiliriz. Karakter başvurusu yapmadıysanız aşağıdaki bağlantılardan başvurabilir, bir fikriniz varsa bize Discord'tan ulaşabilirsiniz.

Karakter Başvurusu

Son düzenlenme: 28 Nisan 2019, 02:52:43 Exodus

Frantic

Nisanda geliyormuşsunuz çok sevindim, tam tarih de verseniz güzel olurdu aslında :allaalla:

Exodus

Nisan'da geliyoruz! Önümüzdeki günlerde net tarih duyurulacak. Harika bir dönem bizi bekliyor.

Son düzenlenme: 25 Mart 2019, 22:02:00 Exodus

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

RaideNN

Beastly

Temayı güzel geliştirmişsiniz, eskisinden biraz fark var. Şuanda bu tema pek kimsede bulunmuyor buda sizin için güzel bir şey olmalı. Başarılar dilerim.

Roller

Açılışa az kalmış herhangi bi açılış etkinliği falan planlandı mı acaba?

wildclaWZ

Tanıtım konusunda yer alan bazı resimler yüklenen site nedeniyle kullanıcılarda gözükmemekte, resim linklerini güncelleyin.

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

RiotGames63

Harika görünüyor. Uzun zaman aradan sonra ekibimle birlikte orada olacağız. Başarılar :helal: