GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Exodus v3: Fort Carson RPG | exodus-roleplay.com

Başlatan Exodus, 18 Mart 2019, 10:26:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lietenant

Sunucu açılışında hangi oluşumlar aktif olarak? Sayıya göre?

L1S07

Kendini çok zeki sananlar var ama biz daha zekiyiz

-LS!07

Exodus

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

*Açılış tarihine kadar karakter başvurusu yapan herkes bir miktar ekstra para ile başlayacak.

Frantic

Yeni forum temanıza bayıldım, karakter paneli eklenecek mi acaba?

Bitroast

Kasaba rolleri pek hoşnut duyulmuyor bu camiada, dilediğiniz ne ise onun olması dileğiyle.  :helal:

RyzeeN

Merhabalar bu sunucu ismi benim arkadaşım Burrows'a ait, isminiz onat ya da ali mi?

Exodus

Başarı dilekleri için teşekkürler.

Alıntı yapılan: RyzeeN - 01 Nisan 2019, 17:54:59

Merhabalar bu sunucu ismi benim arkadaşım Burrows'a ait, isminiz onat ya da ali mi?

Sunucu ismi Burrows'a ait derken? Bu sunucu her şeyiyle bana (Dave) ve Houston'a ait. Burrows zamanında sunucuya aldığımız üçüncü seviye bir yetkiliydi ve onu da sunucu açılışından çok sonra almıştık, hepsi bu. Nasıl oluyor da ona ait olabiliyor? Aydınlanmak isterim.

Heson

İlk defa kasaba rollü yapıcağım foruma baktım çok hoş duruyor başarılllar.

Exodus

Açılış Tarihi
19 Nisan Cuma - 19:00

Uzun süredir çalışmayı sürdürdüğümüz Exodus Roleplay neredeyse açılmak üzere. Çalışmalarımızın tamamının bitmek üzere olduğunu söylemekten mutluluk duyuyoruz. Tüm çalışmalarımızın sonuna geldik ve artık size geçerli bir açılış tarihi verebiliyoruz. Bu tarih 19 Nisan 2019 - 19:00 olarak belirlenmiştir. İlerleyen günlerde açılış etkinliği forum üzerinden duyurulacaktır. Unutmayın, Exodus Roleplay'de oynayabilmeniz için bir karakter başvurusu yapmanız gerekmektedir. Karakter başvurusu göndermeyen ve gönderip reddedilen kişiler sunucuya erişim sağlayamayacaktır. Karakter başvurularını alttaki linkten yapabilirsiniz.

Karakter Başvurusu

Açılış tarihine kadar karakter başvurusu yapan herkes oyuna küçük bir miktar ekstra parayla başlayacaktır.

Son düzenlenme: 28 Nisan 2019, 02:53:01 Exodus

Exodus

Açılış Tarihi
19 NİSAN CUMA - 19:00

Merhabalar, mutlulukla söyleyebiliriz ki tüm çalışmalarımızı tamamladık ve son kontrolleri yapıyoruz. Açılış tarihini 19 Nisan 2019 - 19:00 olarak kararlaştırmış bulunuyoruz. Türk role play topluluğuna artık yeni bir ses getiriyoruz ve size unutulmaz role play anıları bırakmak istiyoruz. Henüz karakter başvurusu yapmadıysanız aşağıdaki bağlantılara ulaşarak yapabilirsiniz. Unutmayın, onaylı bir karakteriniz yoksa sunucuya bağlantı sağlayamıyorsunuz. Her neyse, açılış tabii ki bir açılış etkinliği olmadan tatsız olur, bu yüzden biz de güzel bir açılış etkinliği planladık. Fort Carson'a bir kasaba sahnesi kurduk ve burada kasaba hakkında konuşma yapıldıktan sonra konser ve çekiliş yapılacak. Ayrıca 19 Nisan'da giriş yapan her karakter ekstra $300 ödül kazanacaktır. İşte açılış etkinliği detayları:

19:00 | Sunucunun açılışı
20:30| Kasaba sahnesinde etkinlik başlangıcı
20:30 - 21:00| Çekiliş kayıtları ($5)
21:15 | Çekiliş sonuçlarının açıklanması ve ödüllerin dağıtılması
21:30 | Fort Carson Sheriff Department konuşması
22:00 | Etkinlik sonu

Çekiliş birincisine: Walton kasalı araç
Çekiliş ikincisine: $1500
Çekiliş üçüncüsüne: $1000
Son düzenlenme: 18 Nisan 2019, 21:33:01 Exodus

ManoFire

Hakettiği değeri görmeyen sunuculardan, başarılar diyelim. :helal:

Discord: .manofire
https://www.manofire.com

Frantic

Açılışa 3 gün kalmış, sabırsızlanıyorum   :pc:

tommythayer

Exodus

Güzel dilekler için teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: ManoFire - 15 Nisan 2019, 20:17:49

Hakettiği değeri görmeyen sunuculardan, başarılar diyelim. :helal:

Şu an ilgi az olabilir ama kendi adıma "niche" bir kitleye ulaştığımızı düşünüyorum ben. Yine de kalıcılığımızı ispatladıktan sonra insanların bir şeylerin farkına varacağı konusunda inancımız var. Teşekkürler.

Bitroast

Başarılar, herhangi birşey olursa veya desteğe ihtiyacınız olursa ulaşmaktan lütfen çekinmeyin.