GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTİF] Exodus v3: Fort Carson RPG | exodus-roleplay.com

Başlatan Exodus, 18 Mart 2019, 10:26:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yamova35

Exodus

Merhabalar, bildiğiniz gibi yarın saat 20:00'da sunucumuz nihayet açılıyor demiştik fakat 19:00'da açma kararı aldık, yani sunucu 1 saat erken açılacak fakat etkinlik saati değişmedi. SA-MP 0.3.DL-R1 versiyonu henüz BETA olduğu için ve bazı oyuncularda teknik arıza yaratmasından dolayı SA-MP 0.3.7-R3 Client ile sunucumuzu açmaya karar verdik. 0.3DL-R1 ne zaman full sürüme çıkarsa, o zaman geçiş yapmayı tabii ki düşünüyoruz. Bu yüzden, sunucuya bağlanmak için: https://files.sa-mp.com/sa-mp-0.3.7-R3-1-install.exe bu versiyonu indirmeniz gerekiyor. Yarın akşam 19:00'da görüşmek üzere!

Roller

tommythayer

Exodus

Merhaba, sunucumuzun açıldığını mutlulukla duyurmak isteriz. Sunucuya bağlanmak için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz.

IP: server.exodus-roleplay.com:7777
85.131.146.135:7777

Önemli, yukarıda da bahsettiğim gibi sunucuya 0.3.7 versiyonu yüklenmiştir. Yani, sunucuya bağlanmak için SA-MP'ın aşağıdaki versiyonunu yüklemeniz gerekmektedir.
0.3.7 R3 İndir

Harika bir açılış gerçekleştirdik, bizimle olan ve bize katılan herkese teşekkürler. Sizin gibi bizim de çok keyif aldığımızı bilmenizi isteriz. Bu açılışla birlikte rol düzeni yavaş yavaş oturmaya başladı, eksiklerimizi ve hatalarımızı sizin bildirimleriniz sayesinde düzeltmeye başladık. Artık sizden aldığımız dönüşler doğrultusunda ikinci sunucumuzda hataları düzelterek oyun keyfiniz bozulmadan, tek bir restart ile büyük güncellemeler getireceğiz. Biz geldik, kapanmaya da hiç niyetimiz yok.

Son düzenlenme: 20 Nisan 2019, 02:42:45 Exodus

Woxin

Kasaba rolünün kaliteli olduğu sayılı sunuculardan.

benlexa

Arkadaşlar sunucuda PD olarak görev yapıyorum size şunu söyliyim ortalama 12 kişiyle çıkan rol o kadar güzelki. Sunucuda gerçekten rol dönüyor, troll, low gibi sorunlar yok. Hani 12 kişiyle böyleyse 30 kişiyle nolur allah bilir öyle diyim

BasBasParalariMiralaya

Ulan sonunda roleplay tadı alacağım galiba 2013'ten beri rp yapıyorum vendetta rpg hariç hepsi bozuldu umarım bu bozulmaz ve 100-120 user'i görürüz fazlası zarar ben rinada 2017'de başladım bunu yaşadım 1000 kişi oldu rina dm başladı ama bu server umarım 200'ü geçmez ve bize özel kalır güzel bir oyuncu kitlesi olur.

Jesus_Manton

Ben bukadar saygili yönetici ekibi görmedim, Serverdeki oyuncular çok can sever az oyuncu sayisina ulaşmiş olsada şuanlik ileride çok iyi biyer bekliyor gibi bu serveri Bir göz atin derim :) farkli bir konsept farkli bir roleplay.

volitina

Exodus

Güzel yorumlar için teşekkürler. Şu anda az sayıda ama güzel bir kitle yakaladık. Kalıcı olduğumuzu kanıtladıktan sonra bu kitlenin gittikçe büyüyeceğini düşünüyoruz.

Fort Carson mezarlığının tadilatı halk tarafından yapıldı. Exodus'ta kimse para kazanmak için saatlerce meslek yapmak zorunda değil, bu tarz güncel etkinliklerle bunu sağlıyoruz. Tamamen rol yaparak, her zaman rol yaparak.

(( County Television tarafından çekilmiş bir görüntü ))

Son düzenlenme: 23 Nisan 2019, 01:56:47 Exodus

ManoFire

V1 döneminden beri kalitelerini her şekilde gösterip nedense ilgi görmeyen sunuculardan, yolunuz açık olsun.

Discord: .manofire
https://www.manofire.com

Jarveus

Alıntı yapılan: ManoFire - 25 Nisan 2019, 14:30:19

V1 döneminden beri kalitelerini her şekilde gösterip nedense ilgi görmeyen sunuculardan, yolunuz açık olsun.

Katılıyorum.

Exodus

Yorumlar için teşekkürler.

0.3 DL ve UCP

Merhaba, şu anda karakterler için bir panel kodlanıyor. Bu panel önümüzdeki günlerde aktif olacak ve oyun verilerinizi oyun dışı da takip edebileceksiniz. Bununla birlikte 0.3 DL sürümüne geçmeye hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Bu geçişin detayları önümüzdeki günlerde duyurulacak. Artık daha fazla geliştirilebilir ve çeşitlendirilebilir bir Fort Carson bizi bekliyor. Yeni skinler, yeni objeler ve yeni texturelar hepsi 0.3 DL'ye geçtiğimiz zaman hazır bir şekilde siz oyuncularımızı bekliyor olacak. Yakın zamanda oluşum destekleri de forum ve Discord üzerinden paylaşılacak, bu yüzden eğer henüz bir oluşum tanıtımı yaratmadıysanız geç değil.