GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GrayLand Roleplay - Coming Soon!

Başlatan GRoleplay, 08 Şubat 2021, 00:46:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GRoleplay

GrayLand Roleplay (GLand RP) , pek çok alternatif San Andreas Multiplayer sunucusuna kıyasla çok yeni olabilir, ancak deneyimlerimiz geliştirme ekibiyle birlikte 2010 yılından itibaren
San Andreas Multiplayer ortamında bulunmuş isimlerden oluşuyor.

Hayallerinizi gerçeğe dönüştüren bir sunucu olmak öncelikli hedefimiz. Oyuncuların ihtiyaç ve önerilerini dikkate alarak gelişmek her zaman önceliğimizdir.

Eğlence ortamı olduğunu hiçbir şekilde unutmamalıyız.

Topladığımız ekibin temel gayesi ROLEPLAY kitlesine saçmalıklar ile dolu, sıradan, kendini tekrarlayan klasik şeyleri yaşatmamak.
Bir oyuncu olarak bizleri eleştirme hakkına her zaman sahipsiniz. Yaptığınız eleştiriler önerileriniz gibi her zaman göz önünde duracaktır. Sürekli aynı döngüden çıkarak profesyonel ekibi ile kaliteli eğlence ortamı hazırlamak adına elimizden geldiğince çalışmaktayız. Çok yakında sizlerleyiz.

Oyun Modu Hakkında (BETA) , Oyun modu sıfırdan Ekibimiz tarafından kodlanmaktadır. Oyun modu işlevsel olarak bir çok yönde aktif olacaktır. Sürekli çalışan AR-GE ekibimiz tarafından araştırmalar sonucu ve oyunculardan gelen istekler sonucunda sürekli olarak gelişim halindedir.

Oyun modu bugüne kadar sürekli kısır döngüde olan sunuculardan çok farklı bir aşamada sizlere sunuculacaktır.

Anti-hile sistemimiz, oyun esnasında sizleri sıkıntıya düşürecek, sinirlerinizi bozacak olaylardan kaçınmak için, daha iyi bir oyun deneyimi yaşatmak için en ufak ayrıntısına kadar kodlanmaktadır.

Gecemizi gündüzümüze katarak sizlere daha kaliteli bir oyun deneyimi yaşatmak için çalışmaktayız.

Son düzenlenme: 08 Nisan 2021, 22:58:19 GRoleplay

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Radless

"Life's too short to hold grudges."

Katya

Seaeagle

$moked

DracDonix

$moked

DracDonix

TAKTAK26

Başarılar, yolunuz açık olsun dostlarım.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Katya

Juatakax

Zaten 2010'dan 3-5 adam bulmayan sunucu açmıyor bu dönemde dostum. Domain almadan niye site ismini burada paylaştın anlamadım bari onu yapsaydınız daha mantıklı olurdu. Şimdi ben gidip domaini alsam ne olacak proje iptali mi?

kaan.

Alıntı yapılan: Juatakax - 08 Şubat 2021, 23:23:10
Zaten 2010'dan 3-5 adam bulmayan sunucu açmıyor bu dönemde dostum. Domain almadan niye site ismini burada paylaştın anlamadım bari onu yapsaydınız daha mantıklı olurdu. Şimdi ben gidip domaini alsam ne olacak proje iptali mi?
OIKHSJAOIFHASOFASJFU9ASIJFASOIFJA HAKLI ADAM

DracDonix

Ahh @Juatakax benim vişneli turtam gland-rp.com

Alıntı yapılan: kaan. - 08 Şubat 2021, 23:41:43

Ahhh @kaan. benim küçük ergenim

kaan.

Alıntı yapılan: DracDonix - 09 Şubat 2021, 00:01:43

Ahh @Juatakax benim vişneli turtam gland-rp.com

Alıntı yapılan: kaan. - 08 Şubat 2021, 23:41:43

Ahhh @kaan. benim küçük ergenim

tamamm