GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA - Hide And Seek [Türkiye'de İLK]

Başlatan Ranthiel, 31 Mart 2020, 11:24:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kelly

Değişik şeyler görmek güzel oluyor. Konu tasarımına birazcık daha özen gösterilirse daha güzel olur arkadaşlar, başarılar.

I want everything

Gaviria

Alıntı yapılan: Vengeance - 31 Mart 2020, 15:15:30
Alıntı yapılan: Ranthiel - 31 Mart 2020, 14:46:51

bu skinler bize özel, modder ekibimiz tarafından yapıldı. google'da aratıp bulamazsın. :kro:
Merhabalar, loko bu modları LSRP  forumunda paylaşmış ? Paylaştysa insanlar kullanabilir. Theser LSRP'de Developer oradan almış iyi günler. :kro:

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Dyternal - 31 Mart 2020, 12:19:20
Aah bir zamanlar multi mod yaparken bende yapmıştım, güzel fikir başarılar.

Harbiden. Kime niyet kime kısmet işte.

Başarılar. Ama sadece saklambaç oyun modu olursa o kadar uzun sureli bir sunucu olacağını düşünmüyorum. Yeni modlar da ekleyin bence.

Vengeance

Alıntı yapılan: Gaviria - 01 Nisan 2020, 00:19:15
Merhabalar, loko bu modları LSRP  forumunda paylaşmış ? Paylaştysa insanlar kullanabilir. Theser LSRP'de Developer oradan almış iyi günler. :kro:
indirme linki var mı bir kontrol et  :yaramaz2:

Ranthiel

Herkese yorumları için teşekkürler, sadece saklambaç odaklı yapmayacağız. Discord sunucumuza girerseniz gelişmeleri görebilirsiniz. Pubg eventi gibi birçok event sistemi yer alacaktır. Discord sunucumuzda bulunan showroom kanalında yer almaktadır.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Ranthiel

Yogi adlı yani *Theser olarak ortalıkta gezen kişi sahtekardır. En ufak bir şeyi bile bilmeyen, kendini zeki sanan kişilik yoksunu herif kendini 25 Yaşında ve adının Mirlo olduğunu idda etti. Bazı arkadaşlar yalan atıyor inanma gibisinden şeyler söyledi ilk başlarda şüphelenmiştim, daha sonra sağdan soldan internetten sahte ss görüntüleri atarak ben yaptım diyerekten bana atması sonucunda ve gtamulti hesabındaki adresleri gördükten sonra ve bazı arkadaşların uyarısı sonucu kim olduğunu anladım. Kanıt isteyen arkadaşlara hem videolu şekilde hemde baştan aşağı ilk günden beri yaşanan tüm konuşmaları ss şeklinde atabilirim.

Founder

Ranthiel

Proje tanıtım konusu geçici olarak kitlenebilir, modun kodlanması devam edecektir.

Founder

Enkei