GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Healty Roleplay V0.7 [Aktif!]

Başlatan ReaptioS, 05 Mayıs 2019, 15:05:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Focus

Şeytana Şükür!

Muteo

ReaptioS

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ayazcik

Alıntı yapılan: Atlas RPG - 06 Mayıs 2019, 19:13:18

Alıntı yapılan: ReaptioS - 06 Mayıs 2019, 18:55:10

Bu arada bot atıyorsun diyenlere şimdiden cevap vereyim. Şu Canın çektiği videoda fark ederseniz mausenin imleci aşşağı gidiyor sonra oyuncualr düşüyor kendisi bot atıp çekiyor arkadaş tam ekran çeksin bakalım videoyu :)

Bekle çekeceğim.

Yapacağınız iş, eve git bilgisayarı aç raksampa gir Healtye bot bas tek tek kapat.

volitina

Submarine

benlexa

Forum sitesi aktif olmadan sunucu açmak pek mantıklı görünmüyor, yine de başarılar dilerim.

Jizzy

Zeta

Tartışma türünden iletiler temizlenmiştir.

ReaptioS

Alıntı yapılan: OmerReis - 07 Mayıs 2019, 20:08:29

Başarılar Reap.  :helal:

Alıntı yapılan: Zeta - 07 Mayıs 2019, 22:35:52

Tartışma türünden iletiler temizlenmiştir.

Yorumlarınız için teşekkürler.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ReaptioS

Güncelleme Notu V0.8

1-) Hastanedeki interior bugu giderilmiştir.

2-) Birliklerin kayıt - silinme sorunları çözüldü.

3-) Sunucuda evlenmek için kilise eklendi.

4-) Ayarlardaki sıra problemi çözüldü.

5-) Sunucumuza kontör sistemi eklenmiştir.Artık bundan sonra telefon konuşmalarında kontör kullanılacaktır ve 120 nin üzerinde telefoncudan bakiye alınamayacaktır. Senior Admin'ler için (4) /pkontorver komutu eklenmiştir.

6-) Artık telefonunuzdan 400 ü aradığınız zaman kontörünüzü sorgulayabilirsiniz.

7-) Bar oluşturmadaki bug düzeltilmiştir.

8-) Kumar sistemimiz bulunmaktaydı ancak bir interioru yoktu ve kullanılamıyordu.Bu yüzden bir interior ekleyerek komutun interiorda kullanılacak şekilde ayarlanarak kullanılması sağlandı.

9-) Sunucumuzda en çok uyuz olunan durumda konuşma animasyonunun kapatılamamasıydı. Yapılan bu güncellemede hem ayarlar daki görselliği arttırdık hemde o gıcık kaptığınız sorunu giderdik.

10-) Telefon menüsünde sadeleştirmeler yapıldı.

Daha Detaylı bilgiler için discord adresimizi ziyaret ediniz! (#Güncelleme-Notları)

Discord : https://discord.gg/6y5HXd

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Conversable

Tutmayacak. Sunucuya giriyorum Chief sivil kiyafetde infernusla beni durduruyor. Rol yapıyorum diyip Jail atıyor.

ReaptioS

Alıntı yapılan: Conversable - 09 Mayıs 2019, 19:57:12

Tutmayacak. Sunucuya giriyorum Chief sivil kiyafetde infernusla beni durduruyor. Rol yapıyorum diyip Jail atıyor.

Bu hangi romanda geçiyordu? Söylede bizde okuyalım. Klasik cümleler...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ReaptioS

Sunucu Yönetimi ile alınmış ortak kararın neticesinde konsep türkçeye çevirilmiştir. Yeni bir konu açılacaktır. Diğer konunun içeriği bu konudaki gibi olup oynamalar yapılacaktır.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬