GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Heaven Roleplay [ heaven-roleplay.com]

Başlatan Yiğitcan, 07 Eylül 2018, 17:16:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

LookieS

Yiğitcan

volitina

Sunucunun başarılı olacağını, ve ekibin sağlam bir ekip olduğunu söyleyerek başarılar diliyorum.

Dwain

Alıntı yapılan: VolitifeR - 08 Eylül 2018, 13:37:44

Sunucunun başarılı olacağını, ve ekibin sağlam bir ekip olduğunu söyleyerek başarılar diliyorum.

Hmm, birden değiştin? Daha önce sunucunun aleyhine bir yorum yazdığını görmüştüm.

akaRetro

Tartışma çıkarmaya yönelik, tartışma içerikli yorumları sildim. Burasının sunucu tanıtım konusu olduğunu unutmayın arkadaşlar.

volitina

Alıntı yapılan: Dwain - 08 Eylül 2018, 15:04:00

Alıntı yapılan: VolitifeR - 08 Eylül 2018, 13:37:44

Hmm, birden değiştin? Daha önce sunucunun aleyhine bir yorum yazdığını görmüştüm.

Gördün bitti gitti kardeşim.

Twingo

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

.ZeuS

Sunucunuz Hayırlı olsun ismini guzel secmişsiniz  :D

Yiğitcan

Alıntı yapılan: Twingo - 12 Eylül 2018, 13:48:20

Eski sunucumun adı  :allaalla: :allaalla:

Eski sunucunun adı olabilir, haberimiz yoktu ama eski bir ad taşıması bir şey değiştirmez. Senin yapamadığın şeyleri biz yapacağız, "Heaven Roleplay" adını kötüye taşımayacağız.
Alıntı yapılan: ByGold - 12 Eylül 2018, 14:47:34

Başarılar :helal:

Alıntı yapılan: .ZeuS - 12 Eylül 2018, 19:24:49

Sunucunuz Hayırlı olsun ismini guzel secmişsiniz  :D

Teşekkürler

Cavanagh.

Üzerinde çalışacağınız çok fazla şey var ve okullar açılmak üzere. Sunucunun açılış tarihini tatillerden birine yakın bir tarih olarak belirlemenizi öneririm. Aksi takdirde oyunculara ulaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Tanıtımınız sade ve hoş duruyor, sunucunuz açıldığında mutlaka uğrayacağım. Başarılar dilerim, umarım çabalarınıza değer. Kolay gelsin.

you should see me in a crown.