GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Impulse Roleplay - #againtry

Başlatan Impulse Roleplay, 17 Mayıs 2020, 21:15:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RaideNN

Alıntı yapılan: DARK. - 12 Ağustos 2020, 13:38:57
Forumda aktiflik çok gözüksün diye, son 60 dakika içinde aktif olanlar kısmını silip orayı sınırsız yapmışsınız. Çocuk kandırmayın.
https://prnt.sc/tyayr4

Artı olarak ekibinizde bulunan bazı kişiler Din, ırk küfür edip her servere gidip hile açan tipler.
Bunu fark edicek kadar kimse şey değil bak samp oynamıyorum sunucu kötüleyecek yer arama adamlar uğraşıyor kaç aydır

TheWish

Forumda aktiflik çok gözüksün diye, son 60 dakika içinde aktif olanlar kısmını silip orayı sınırsız yapmışsınız. Çocuk kandırmayın.

Artı olarak ekibinizde bulunan bazı kişiler Din, ırk küfür edip her servere gidip hile açan tipler.

Öncelikle Merhaba, biz kendimiz günlük veriyi çektiğini zaten belirttik.

Sunucuda hata bulamayıp forumda bir tane şeyi değiştirdik diye eleştiri yaptığınızı sanmayın.

2. olarak biz Din, Irk gibi şeylere küfür edenleri barındırmadım bilgim dışında olanlara ise karışamam sunucu içerisinde yapmadığı sürece beni ilgilendirmez. Küfür ediyorsa da bu onun görüşüdür. Ben Müslümanım diye karşımda ki adamı zorla kendi dinime bağlayamam bu zihniyeti bırakın. Herkes özgürdür.

Sonrasında bottan geçilmeyen sunucular ve forumlar bulunuyor. Bizim bot atmadan günlük veriyi kaydeden bir forumumuz var diye laf yememiz gerçekten gülünç. 24 saat içinde 40-50 üyenin olması ve 80-90 ziyaret alması gerçekten yeni açılmış bir sunucu için artıdır.

Kısaca bu eleştiri değil tamamen zoraki şekilde kötülemeye yer aramaktır.

Alıntı yapılan: RaideNN - 12 Ağustos 2020, 16:02:40
Bunu fark edicek kadar kimse şey değil bak samp oynamıyorum sunucu kötüleyecek yer arama adamlar uğraşıyor kaç aydır

Bizi savunup desteklediğiniz için ekibim adına teşekkür ederim.

Impulse Roleplay: Management

Can Demir

Alıntı yapılan: Aisaka - 12 Ağustos 2020, 16:47:36

Sunucuda hata bulamayıp forumda bir tane şeyi değiştirdik diye eleştiri yaptığınızı sanmayın.

2. olarak biz Din, Irk gibi şeylere küfür edenleri barındırmadım bilgim dışında olanlara ise karışamam sunucu içerisinde yapmadığı sürece beni ilgilendirmez. Küfür ediyorsa da bu onun görüşüdür. Ben Müslümanım diye karşımda ki adamı zorla kendi dinime bağlayamam bu zihniyeti bırakın. Herkes özgürdür.

Sonrasında bottan geçilmeyen sunucular ve forumlar bulunuyor. Bizim bot atmadan günlük veriyi kaydeden bir forumumuz var diye laf yememiz gerçekten gülünç. 24 saat içinde 40-50 üyenin olması ve 80-90 ziyaret alması gerçekten yeni açılmış bir sunucu için artıdır.

Müslüman olmayabilir ama Bu Allah'a sövecek diye bir anlama gelmiyor, onların yetkisini alınca serverinde sobeit açıp serverini batıracaklar, ayrıca anti hileniz çöp silah hilesi bile geçiyor.
Son düzenlenme: 12 Ağustos 2020, 17:33:09 DARK.

TheWish

Alıntı yapılan: DARK. - 12 Ağustos 2020, 17:30:57
Alıntı yapılan: Aisaka - 12 Ağustos 2020, 16:47:36

Müslüman olmayabilir ama Bu Allah'a sövecek diye bir anlama gelmiyor, onların yetkisini alınca serverinde sobeit açıp serverini batıracaklar, ayrıca anti hileniz çöp silah hilesi bile geçiyor.

En azından yönetim ekibim düzgünce *hile* yapanları banlıyor.

Hile sistemimiz çok iyidir budur diye konuşmadık. Discordumuza gelir iseniz sürekli olarak kötü olduğunu tüm adminler belirtiyor.

Ve hiç bir admin/helper bizim sunucumuzda yetki için durmuyor. Yetkisi alındığı zaman yine Discordumuzda veya sesli sohbetimizde benimle veya diğerleri ile konuşup gülüyor ve eğleniyor. Herkesi başkaları ile kıyaslamayın.

Sözün özü insanlar ile nasıl ayrılırsanız veya nasıl iletişim kurarsanız o şekilde tepki alırsınız.

Umarım sorunlarınızın cevabını almışsınızdır.

Wreed

TheWish

Mayıs ayından beri uğraşmakta olduğum sunucuya saldırı yapmanız beni yıldırmıyor. Her sunucu kalıcıyız kafası ile açılıp 1. ayını göremeden kapanıyor. Ben elimden geldiğince sunucunun modunu düzeltmeye ve bir şeyler eklemeye çalıştım.

16 Haziran günü beta açılışında 5 kişi ile açılış yaptım. Kapatmadım.

10 Temmuz gününe kadar sunucu 0 kişi ile ilerledi Kapatmadım.

04 Ağustos günü V1 olarak açılış yaptım. 10 kişi gördüm Kapatmadım.

10 Ağustos günü 40 kişi sunucuda bulundu. Hepsine elimden geldiğince rol paslamaya ve destek vermeye çalıştım.

Kurucu olarak egolanıp kimseye samimiyetsiz davranış yapmadım herkese güler yüzle yaklaştım. İnsanlar sunucudan soğumasın istedim etkinlik düzenlettim iyi yada kötü etkinliğimiz oldu.

Saldırıda yesem, sunucuda patlasa yine aktif tutacağım. Evet bir gün pes edeceğim. Yine de ben sizin o komik davranışınıza karşı geldiğimi bileceğim.

Sunucuya istediğiniz kadar saldırabilirsiniz. İstediğiniz kadar hile sokabilirsiniz. Bir gün gelip rol yapmak isterseniz yine Impulse Roleplay ekibi olarak bekliyor olacağız.

Sunucuyu destekleyen desteklemeyen herkese teşekkürler.
Son düzenlenme: 12 Ağustos 2020, 20:45:19 Aisaka

Vupsen

TheHunter

Buda Tollü :)

Son düzenlenme: 12 Ağustos 2020, 23:32:50 TheHunter
Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

TheHunter

Son düzenlenme: 12 Ağustos 2020, 23:50:03 TheHunter
Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

Excellent x

Arkadaşlar sunucu yönetimini tanırım ne kadar samp oynamasamda kendileri çok uğraştılar.Bu sunucu 2-3 kişi çekiyorkende rol yaptılar 40 kişi çektiğindede yapıyorlar ve yaptırıyolar.Boşuna karalama yapmayın.Başarılar!

Erkan

MarkosGazanfer

kumite

Ortada bir emek var, 3-4 yıldır sampda olup da her ay server aç kapa aç kapa yapmayan adam, burada aç kapa aç kapa yaptığınız "sözde rol" sunucularınız tutmadı diye adamlara laf yapmayın. @Aisaka Açık açık söyliyim benim ne kardeşim, ne akrabam hiç bir şeyim değil, sadece arkadaşız. Ama bu adamın verdiği emeği ben biliyorum, serveri 6 kişi kaldı diye gidip saçma sapan ".. RP YAT PARTİSİ" diye başlıklı adminler ve testerlarla zorla yapılmış bir rolü sanki real oyuncularla yapmış gibi paylaşmadı, sunucusu tutsun diye önüne gelene tester, admin vermedi. Benimle arkadaştır çok yakın arkadaştır, açılıştan beri oradayım bir kez adamdan ne yetki istedim ne bir şey, her gününde sunucuya girip destek oldum. Adam her gün çabaladı, arkadaşı olmama rağmen genel chatte "blacked out beamer boi skrt skrt 31" yazıp cıvıttığım için yetkimi de aldı, hiç kalkıp da laf etmedim haklıydı...

Hadi GTA ve sunucu modu aramaya devam XD XD XD

"Arkadaşlar lütfen serveri terk etmeyin gelin tester verim hüüüüüüü"
Son düzenlenme: 13 Ağustos 2020, 17:04:44 Sypnosis. Sebep: İletinin tüm harflerini büyük yazmak yasak.

TheWish

Destek mesajlarınız için hepinize ekibim adına teşekkür ederim.

Can Demir

:D acınacak haldesiniz sunucuya gelip "IMPULSE ALLAHTIR" diyecek kadar düşmüşsünüz. 1 ay dayanmaz.