GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Impulse Roleplay - #againtry

Başlatan Impulse Roleplay, 17 Mayıs 2020, 21:15:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheWish

Alıntı yapılan: DARK. - 13 Ağustos 2020, 18:21:04

:D acınacak haldesiniz sunucuya gelip "IMPULSE ALLAHTIR" diyecek kadar düşmüşsünüz. 1 ay dayanmaz.

Öncelikle bu hile olayında bizim parmağımız bulunmuyor. Ama yapan kişinin size saldırması kısaca iyi olmuş diyeceğim çünkü sizin **Adminleriniz** bizim sunucuya aynı isim ile girerek saldırmıştır. Sizin kendi discordunuzun reklamını bizim Discordumuza girerek yapmanızda cabası. Bu yüzden yapan kişi bizden olmamasına rağmen ona teşekkür ediyorum. Çünkü sizin yapmış olduğunuzun karşılığını bizim adımıza vermiş bulunmaktadır. Bu yüzden Can Demir umarım bot sunucunda kendini kandırmaya devam edersin. İyi günler diliyorum.

Impulse Roleplay: Management

Can Demir

Alıntı yapılan: Aisaka - 13 Ağustos 2020, 18:27:34
Alıntı yapılan: DARK. - 13 Ağustos 2020, 18:21:04

:D acınacak haldesiniz sunucuya gelip "IMPULSE ALLAHTIR" diyecek kadar düşmüşsünüz. 1 ay dayanmaz.

Öncelikle bu hile olayında bizim parmağımız bulunmuyor. Ama yapan kişinin size saldırması kısaca iyi olmuş diyeceğim çünkü sizin **Adminleriniz** bizim sunucuya aynı isim ile girerek saldırmıştır. Sizin kendi discordunuzun reklamını bizim Discordumuza girerek yapmanızda cabası. Bu yüzden yapan kişi bizden olmamasına rağmen ona teşekkür ediyorum. Çünkü sizin yapmış olduğunuzun karşılığını bizim adımıza vermiş bulunmaktadır. Bu yüzden Can Demir umarım bot sunucunda kendini kandırmaya devam edersin. İyi günler diliyorum.
Aynen bot sunucum. Sen kendi sunucunun bot olmadığına dair videosunu çek, bende söz veriyorum çekeceğim.
Son düzenlenme: 13 Ağustos 2020, 19:09:38 DARK.

TheWish

Forum ve Sunucu tamamen bottur. Bunlar da özel kodlanmış botlardır. Gerekli Cevabı aldığınızı düşünüyorum. Ekstra olarak 4 adminim ve 3 Helperım oyunda değildi LSPD'de olmayanlar vardı. Buna rağmen 25+ görüyoruz ;) İyi günler.
Son düzenlenme: 14 Ağustos 2020, 15:07:51 Aisaka

RaideNN

Beyler şu nemesis roleplay neyi kanıtlıyorsunuz bırakın halı sahasında oynasın arkadaş şuan tek desteklediğim sunucu burasıdır herhangi bir yardım ihtiyacınız olursa pawno olur başka birşey olur her zaman kapım açıktır size samp platformunda bütün deneyimleri bu platformunda kimin ne olduğunu gayet iyi biliyorum başarılar beyler kapatmayın sunucuyu zaten platform ölüyor hep oyuncu kaybediyor başarılar tekrardan.

Discord: RaideNN#1337

TheWish

Alıntı yapılan: RaideNN - 14 Ağustos 2020, 00:05:35
Beyler şu nemesis roleplay neyi kanıtlıyorsunuz bırakın halı sahasında oynasın arkadaş şuan tek desteklediğim sunucu burasıdır herhangi bir yardım ihtiyacınız olursa pawno olur başka birşey olur her zaman kapım açıktır size samp platformunda bütün deneyimleri bu platformunda kimin ne olduğunu gayet iyi biliyorum başarılar beyler kapatmayın sunucuyu zaten platform ölüyor hep oyuncu kaybediyor başarılar tekrardan.

Discord: RaideNN#1337

Gerekli desteği verdiğiniz için teşekkür ederim.

Coiner

Konudan bağımsız, kavga çıkartabilecek & karalama kampanyası başlatabilecek türden iletiler silinmiştir. Atacağınız yorumun, yapacağınız eleştirinin bir karalama kampanyasına dönüşmemesine lütfen dikkat edin. İyi forumlar.

Coiner    

Xchatt

Nemesis Roleplay takılıcak bir sunucu değildir daha geçen gün bot attığını itiraf etti kendisi ağlamaya başladı komik, başarılar.

Sa-Mp 2014-2020

TheWish

Lütfen artık DARK ile ilgili ve Yok bilmem ne roleplay ile ilgili bir şey yazmayın.

Destek mesajlarınız için teşekkürler.

TheHunter

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

TheHunter

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

TheHunter

Bugün içerisinde , OOC olarak din ve ailesel değerlere hakaret ettiği için yasakladığımız bazı karaktersiz kişiler sunucumuzu kötülemek ve küçük düşürmek için farklı farklı karalama kampanyaları içerisine girdiğini öğrenmiş buluyoruz.Birçok farklı samp roleplay sunucularının discord ve oyun sunucuları içerisinde "İmpluse RPG" isimini kullanıyor , reklam ve trolling yapıyorlar.Bu durum tamamen Impluse RPG yönetimi bilgisi dışında gerçekleşmektekdir.Lütfen bu tür bir sorun ile karşılaşırasanız kişileri sunucumuzdan yasaklayın.Kişilerin bizle alakası kesinlikle bulunmamaktadır.

TheHunter - Umutcan ÇETİN
İmpluser RPG - Owner

Örnek :

Son düzenlenme: 18 Ağustos 2020, 02:27:34 TheHunter

-TheVeKToRs

Trigger

Bir sunucuya katılayım dedim , GB'de bıçak cekip seni soyuyorum demeler vs. sunucu bu kural ihlaline karşı gevşek(hafif) durumda adminin yanında b den küfür ediliyor fakat bir yaptırım uygulanmıyor.

TheWish

Alıntı yapılan: Trigger - 18 Ağustos 2020, 16:45:18
Bir sunucuya katılayım dedim , GB'de bıçak cekip seni soyuyorum demeler vs. sunucu bu kural ihlaline karşı gevşek(hafif) durumda adminin yanında b den küfür ediliyor fakat bir yaptırım uygulanmıyor.

GB'de bıçak çeken kişiyi şikayet açılmazsa veya raporlanmazsa bunu benim fark etmem ne yazık ki zordur. Yine de oluşan durumdan özür dileriz.

Kural ihlallerine karşı esnek değiliz. Sadece bazı adminlerimiz hatalı işlemlerde çok bulundu onların cezaları kesildi.

/b'den küfür edilmesine göz yuman adminin bize adını veya karakter adını hatırlıyorsanız söylerseniz gerekli işlemleri yaparım.

Eleştriniz için teşekkür ederim.

MarkosGazanfer

TheWish