GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

İstiklal Roleplay - Yeni Hayata Yolculuk!

Başlatan Thanatos, 27 Ağustos 2018, 16:46:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Thanatos

Merhalabar PawnoTürk ailesi , yeni açılmış olan İstiklal Roleplay sunucumuzun tanıtım konusu ile beraberim bugün sizlerle , sunucumuz Horizon tabanlı Silver modudur , Sunucuda Server Owner bile yaptığı hatayı OOC Hapis yaptmaktadır.Forumumuz daha alınmadı ileride alınacaktır , sunucumuz da oluşumlara veya birliklere katılmak için Teamspeak 3 adresimizden katılabilirsiniz.

- Server Owner - AtoL , Alper
- Management - Taha

Telefon Sistemi - SMS Sistemi - Oluşum Sistemi - Birlik Sistemi - Birlik Tür Sistemi - Araç Galerisi Sistemi - Banka Sistemi - ATM Sistemi - Kredi Sistemi - Admin , Helper Sistemi - Araç Kiralama Sistemi ve daha fazla sistem!

Sunucu Adresi ; 185.207.37.89:7777 ( AKTİF )
Teamspeak Adresi ; 185.207.37.89 ( BAKIMDA )
Web Adresi ; BAKIMDA
Forum Adresi ; BAKIMDA

"Tanıtım Kurallarını okudum ve anladım kabul ediyorum"

Guapo

Thanatos

cudless

Alıntı
Sunucuda Server Owner bile yaptığı hatayı OOC Hapis yaptmaktadır.

Server Owner'in hapis yatması saçma değil mi? Server Owner rol bilmiyorsa veya adminler rol bilmiyorsa oyunculara nasıl işlem uygulayacaklar?

- Başarılar.

Courage

Alıntı yapılan: Pyro - 27 Ağustos 2018, 17:37:05

Alıntı

Server Owner'in hapis yatması saçma değil mi? Server Owner rol bilmiyorsa veya adminler rol bilmiyorsa oyunculara nasıl işlem uygulayacaklar?

- Başarılar.

!Adrogos

Alıntı yapılan: Courage - 27 Ağustos 2018, 17:51:30

Alıntı

- Başarılar.

Başka sunucularda bile bir yetkili hata yapıp ceza çekmesi mantıklı bence rol biliyorsun diye hata yapmicaksın diye birşey yok , Başarılar

RaideNN

Thanatos

Aryus Roleplay Owneri sensin değilmi :D Bana A6-A7 yaparsan gelirim kadroya diyen şahıs...
Vay haline senin.

Tunahan

Başarılar diliyorum fakat rakipleriniz çok fazla ve başarmanız zor.

cudless

Alıntı yapılan: !Adrogos - 27 Ağustos 2018, 18:02:33

Alıntı yapılan: Courage - 27 Ağustos 2018, 17:51:30

Alıntı

- Başarılar.

Başka sunucularda bile bir yetkili hata yapıp ceza çekmesi mantıklı bence rol biliyorsun diye hata yapmicaksın diye birşey yok , Başarılar

Bir yetkili kolay kolay hata yapmaz, rol bilen biride hata yapmaz dolayısıyla rol bilen birinin ceza almasına gerek yok. Koskoca A5 gidip Fear RP ihlali yapacak değil, tabi kadroya güveniyorsanız.

NMVAU

Ciddi anlamda amatörce hazırlanmış bir konu. Biraz daha iyileştirilmeli, başarılar.

Tony

Yapıcı olmak gerekir fakat gerçekten çok vasat.

Sistemlerde telefon ve sms sistemi diye ayırmışsınız açıkcası burada telefon sistemimiz var deyip yazmanız bile utanç verici. Yeni gelen oyunculara vaadiniz SMS sistemi mi? Farklı bir şeyler düşünüp kodlayın yoksa bu halde çok zor onuda geçtim tasarım vasatın ötesinde emek yok yapmak için yapmışsınız.
Ve sizde olan bütün sistemler bütün sunucularda olması gereken sistemler. Admin helper sistemleri yazmışsınız çok ilginç geldi keza banka sistemi de öyle. Ve "server owner" ooc hapis mi yatacak? Hata yapacak yani farklı geldi gerçekten arkadaşların dediği gibi liderlik yapan adam düşerse ordusu da düşer. Eğer öyle şeyler görünecekse hiç açmayın arkadaşlar ben açıkcası Yönetimde olan bir adamı "Car Surfing" nedeniyle hapise atacaksam yönetimden de atarım ki başta almazdım. Ekibinizden emin olun öyle proje açın.
Son düzenlenme: 27 Ağustos 2018, 18:37:24 Tony

5YPEXE

Thanatos

Alıntı yapılan: theNMVAU - 27 Ağustos 2018, 18:27:37

Ciddi anlamda amatörce hazırlanmış bir konu. Biraz daha iyileştirilmeli, başarılar.
Alıntı yapılan: 5YPEXE - 27 Ağustos 2018, 18:52:19

Başarılar.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.

Can Demir