GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

İstiklal Roleplay - Yeni Hayata Yolculuk!

Başlatan Thanatos, 27 Ağustos 2018, 16:46:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dwain

Alıntı yapılan: Dwain - 27 Ağustos 2018, 21:32:54

Sunucu açmak için Türkçenizin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Tutmayacağı açıkça net.

Zett

Güzel gibi görünüyor fakat SO hapise giriyor buda serverin rol bilmediğini gösterir.

Ya av olacaksın ya da avcı. Ama asla avı avcıya götüren köpek olmayacaksın.

Cavanagh.

Alıntı yapılan: Dwain - 27 Ağustos 2018, 21:32:54

Sunucu açmak için Türkçenizin yeterli olduğunu düşünmüyorum. Tutmayacağı açıkça net.

Kullanıcı haklı gibi görünüyor, tanıtımınızda oldukça fazla yazım hatası var. Ayrıca sunucu sahibinin ooc hapis yatması durumu biraz abartı değil mi sizce de? Bahsettiğiniz sistemdeki en küçük problem sonucunda birden çok oyuncu boş yere cezalandırılabilir.
Her insan hata yapabilir, umarım gelen yorumlardan sonra bu tür hataları düzeltme çabası içerisine girersiniz. Umarım piyasada yer edinmeyi başarabilirsiniz. Bol şans.

you should see me in a crown.

RaideNN

Alıntı yapılan: Thanatos - 27 Ağustos 2018, 18:11:33

Aryus Roleplay Owneri sensin değilmi :D Bana A6-A7 yaparsan gelirim kadroya diyen şahıs...
Vay haline senin.
Tamam  canım aryus projesıne tekrar acıyorum forum samp dan bulduğum modu türkçeye çeviriyorum bomba gibi geliyoruz...

Thanatos

Thanatos

Sunucuda adminler bir yere goto olunca veyahüt oyuncular yasaklı komut veyada bir interiora girince server çöküyor Exe kapanınca Streammer plugininde hata olduğunu gördük ve sorunu düzeltmeye başladık.

Thanatos

Oyun modumuz biraz değiştirilmiştir Telefon sistemi giderildi,Helper sistemi kayıtlı,Aksesuar bugu yok,park bugu yok hepsi düzeltildi.

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Thanatos

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Kiproo

Sunucunun pawno coder'i pek birşey bilmiyor Silver Roleplay modundaki Silver yazılarını İstiklal yapıp açmış,

Adminler çok ilgisiz ve troller Diğer ortak AtoL rol ortamını bölüyor gereksiz bir admin,

PD kuruluşunda kaç admin var bilmiyorum ama hepsi çöp birbirlerine sıkıyorlar küfürleşiyorlar ve Düşük bi rol kapasiteleri var Aracı boş yere durdurup camdan mp5 ile tarıyorlar "Arda-Derin",  Diyecek pek birşey yok sunucudaki eksikliklerin birkaçı bunlar umarım düzeltiilir Roleplay kapsamından çıkmış bir sunucu, Başarılar

Thanatos

Alıntı yapılan: Kiproo - 30 Ağustos 2018, 11:54:47

Sunucunun pawno coder'i pek birşey bilmiyor Silver Roleplay modundaki Silver yazılarını İstiklal yapıp açmış,

Adminler çok ilgisiz ve troller Diğer ortak AtoL rol ortamını bölüyor gereksiz bir admin,

PD kuruluşunda kaç admin var bilmiyorum ama hepsi çöp birbirlerine sıkıyorlar küfürleşiyorlar ve Düşük bi rol kapasiteleri var Aracı boş yere durdurup camdan mp5 ile tarıyorlar "Arda-Derin",  Diyecek pek birşey yok sunucudaki eksikliklerin birkaçı bunlar umarım düzeltiilir Roleplay kapsamından çıkmış bir sunucu, Başarılar

O AtoL dediğin kişi 1 Aylık bilgiyle oynuyor fakındaysan herkes hata yapabilir...

Ve de PD'yi ben yönetmiyorum yani bunu bizim konumuza değil LSPD yönetimine söylemelisin..

Kiproo

Alıntı yapılan: Thanatos - 30 Ağustos 2018, 12:03:38

Alıntı yapılan: Kiproo - 30 Ağustos 2018, 11:54:47

O AtoL dediğin kişi 1 Aylık bilgiyle oynuyor fakındaysan herkes hata yapabilir...

Ve de PD'yi ben yönetmiyorum yani bunu bizim konumuza değil LSPD yönetimine söylemelisin..

İlk yazdığını bilmiyordum kendi adına konuşmuşun farkındaysan falan farkında değildimkardeşim haklısın her insan hata yapabilir ama 1 aylık rpg bilgisi olanı sunucuna ortak yaparsan bu sunucu yürümez

PD sen yönetmesende Adminden oluşumdan Testerdan karakterlerden falan hep sen sorumlusun  bunu bilmen gerekir Kaç tane PD yönetimi var herkes birbirine küfür ediyor birbirine sıkıyor PD yönetimle konuşsam ne değişicekki akıllanıp rolemi dönücekler ?

[SWAT]CihanCan[EGM]

SERVER ŞUAN BAKIMDAMI YOKSA İP Mİ DEĞİŞTİ GİREMİYORUMDA

HAYATI YAŞIYA BİLMEN  İÇİN ZORLUKLARI ÖĞRENECEKSİN.