GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Just Roleplay (2017-2019) - www.just-roleplay.com

Başlatan Justitia, 19 Mayıs 2019, 15:32:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Justitia

SUNUCU IP: SERVER.JUST-ROLEPLAY.COM
İNTERNET ADRESİ: www.just-roleplay.com
FORUM ADRESİ: forum.just-roleplay.com
DISCORD SUNUCUSU discord.just-roleplay.com

Merhaba PawnoTürk platformu!
10 Kasım 2016 tarihinde geliştirmeye başladığımız Just Roleplay platformunun ayrıntılarını duyurmak ve sizlere bu platformdan haberdar etmek adına bu platform üzerinde konu açmaya karar verdik. Öncelikle sunucu açılış tarihi olan 19 Şubat 2019 tarihinden itibaren kesintisiz olarak aktifliğine devam edern Just Roleplay platformu, kalıcılık ve güven mottosuyla hedeflerine tam gaz devam etmektedir.

Bu süreç içerisinde bizimle birlikte yer almak ve sunucumuzda bir yer sahibi olmak isteyen oyuncularımız, www.just-roleplay.com adresinden karakter başvurusunda bulunabilir ve bu maceraya katılım sağlayabilir. Dahası ve fazlası için discord.just-roleplay.com adresinden discord sunucumuza katılmayı unutmayın!

EKİP

YÖNETİM
Calabresi (Kurucu, Baş Yönetici, Geliştirici)
dreamz (Baş Yönetici)
SpooK(Baş Yönetici)

OYUN YETKİLİSİ
Balance (Oyun Yetkilisi, Geliştirici)
Blaze (Oyun Yetkilisi)
Feold (Oyun Yetkilisi)
raviel (Oyun Yetkilisi)
Cho95 (Oyun Yetkilisi)
Sharp (Oyun Yetkilisi)
JacobY (Rol Yetkilisi)

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Jarveus

Sonunda tanıtım yaparak sunucuyu aktiflestirmeniz güzel oldu. Başarılar, oyun modu çok güzel. Daha da iyi yerlere gelebilecek bir sunucu.

Hesap Kapandı

Alıntı yapılan: Jarveus - 19 Mayıs 2019, 15:38:20

Sonunda tanıtım yaparak sunucuyu aktiflestirmeniz güzel oldu. Başarılar, oyun modu çok güzel. Daha da iyi yerlere gelebilecek bir sunucu.

Muteo

dreamz

Chopesh

Cruza

Alıntı yapılan: Jarveus - 19 Mayıs 2019, 15:38:20

since 2008
graphic designer & front-end web developer

MacbetH

Başarılar dilerim kanka. Umarım istediğin noktaya ulaşırsın. Her zaman arkanda olmaya çalışacağım...

SirinBaba - tayfurkose - KönigsRasse - MacbetH

pAwnstein

Oyunmodu sade ve gelişmiş. Tam olarak beklenen şey. Konu da oldukça hoş görünüyor, yol kat edeceğinizi düşünüyorum. Başarılar.

Docendo discimus.

No-Name

Ekipte tanıdığım kişiler var. Oyun modu ben baktığımda çok bugluydu ve baya eksik vardı. Umarım buglar kapanmış ve eksikler tamamlanmıştır. Başarılar.

Zeta

Böyle uğraş içerisinde olan sunucular oldukça hoşuma gidiyor. Rakip olsun olmasın platform bu tarz sunucular görmeye hasret kaldı. Başarılar dilerim.  :serefe:

Joker

Alıntı yapılan: Zeta - 19 Mayıs 2019, 23:23:33

Böyle uğraş içerisinde olan sunucular oldukça hoşuma gidiyor. Rakip olsun olmasın platform bu tarz sunucular görmeye hasret kaldı. Başarılar dilerim.  :serefe:

Aynı görüşteyim. Başarılar dilerim, tam destek.  :serefe:
Not: Görkem'e selam söyleyin.  :helal:

open.mp Turkey Department Manager

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

dreamz

Herkese yorumları için teşekkür ederim. Planladığımız bir haftalık bakım süreci sonunda internet sayfamızı tekrardan düzenleyerek aktif hale getirdik. (Büyük bir güncelleme daha gelecek fakat bu sefer bakım moduna alınmayacak.) Sunucu ise planladığımız gibi gittiği takdirde bir kaç güne tekrardan açılacak. Biz işlerimizi hallederken discord sunucumuza katılıp ardından ana sayfa üzerinden hesabınızı açmayı unutmayın!

discord.just-roleplay.com
www.just-roleplay.com
forum.just-roleplay.com