GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3 DL] Alfa Gaming Askeri Roleplay #Askeri Konspet (Beta Başlangıç Hazırlık)

Başlatan TheHunter, 01 Mayıs 2019, 19:09:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheHunter

Konu geliştirildi,yeni bilgiler eklendi......

(02.05.2019)

Bazıları gelip krallık ilan etmiş....

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

ZaWaa

Alıntı yapılan: wowglarfist - 02 Mayıs 2019, 13:42:40

Başarılar dilerim. Değişiklik adına tebrik ederim fakat bu kitle buna hazır değil.
Tutacağını sanmıyorum ama umarım ki beni yanıltırsınız, her şey gönlünüzce olsun.

Dediğiniz gibi fakat bizler farklı bi' konsept ile farklı roller getireceğimize inanıyoruz ayrıca söyleminize şöyle bi cevap vermek isterim ki, bu platformda en azından birisinin öncü olması gerek böyle konularda bi öncü olmamız hepimiz için iyi bir adım olacağına inanıyorun. Umarım bu adımlarımızla samp türkiye platformu farklı fikirler ve konseptlerle önümüze çıkar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim(z).
İyi forumlar.  :elsalla:
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2019, 12:47:35 ZaWaa

ofaaruk

Çok iyi! Arkadaşlarımla beraber girmek için sabırsızlanıyorum. Başarılar dilerim.

TheHunter

Unutma sen kısa paçalı don ile gezerken, biz piyasada Tanrıydık, sen yokkende biz vardık, sen gittikten sonrada burada olacağız.

-TheVeKToRs

NikolaiS

Bir logo yapmalısınız diye düşünüyorum, başarılar.

TheHunter

@NikolaiS

Proje bir samp oyuncu grubu tarafındaki değil ; bagımsız oyun grubu olan Kara Gaming tarafından açıldıgı için kendi oyun grubumuzun isim ve logosunu kullanıyoruz.Aksi halde grafik ve logo yapicak mevcut ekibimiz var ama biz böyle tercih ediyoruz....

Olumlu yorumunuz için teşekkür ederim(z).
Son düzenlenme: 03 Mayıs 2019, 17:49:45 Proton Expert

-TheVeKToRs

Glyph

Palm Roleplay | Level 5 Admin
Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

TheHunter

-TheVeKToRs

Glyph

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

yusufcıvak

TheHunter

-TheVeKToRs

Glyph

Grafik Tasarım
Glyph"Kadir"

TheHunter

Alfa Gaming

Askeri Konsept Roleplay

04.05.2019 tarihinde almış olduğumuz revizyon kararı ile sunucu ve proje isminiz Kara Gaming'den Alfa Gaming'e çevrilmiştir.Konspet ve sistem degistirilmemiştir.

Bilgilerinize...

Son düzenlenme: 04 Mayıs 2019, 23:07:48 Proton Expert

-TheVeKToRs

juqi