GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Kral Roleplay - Okul Dönemi [YAKINDA AKTİF!]

Başlatan Dreandy, 04 Kasım 2020, 17:37:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dreandy

Kral Roleplay temelleri 2020'da atılmış bir medium roleplay tabanlı, efsane sistemleri olan ve yeni nesil sistemler olan bir Roleplay sunucusudur. Olgun yaş kitlesine sahip olan Kral Roleplay Admin Power'ın olmaması için dikkatli ve özenli bir şekilde admin kadrosunu seçmekte. Sunucumuz Los Santos haritasında geçmektedi.
Kalıcılık konusuna gelecek olursak, arkadaşlar her hangi önemli bir konu olmazsa platformda kalıcıyız hep kalıcıyız diye bir şey istemiyoruz ama kalıcı olacağız sistemler konusuna gelecek olursak anti-hile güzel onu söylüyeyim ama hile geçmez demiyoruz sistemelerimiz yeni nesil sistemler SAMP Türkiye'de çok görünmeyen bir sistemler mesela örnek verecek olursak okul rolleri ve okul sistemi, yazılı sistemi, deneme sınavı sistemi peki bu sistem nasıl olacak? Bu sistem şöyle olacak yetkililer tarafından hazırlanan bir sınav olacak ve /sinavbaslat ders isimi gibi istediğin dersin sınavını ve deneme sınavını başlatabilirsiniz. Kütüphane sistemi olacaktır, kütüphaneye gidip kitap okuyabileceksiniz peki nasıl olacak? Kütüphane'ye girdikten sonra karşınızda bir NPC olacak o NPC'ye gidip /kitapal yazıyorsunuz ve karşınıza menü geliyor o kitapdan kitaplar alacaksınız, /kitapoku ile karşınıza bir menü gelecek ve okuyacağınız kitapa basıyorsunuz karşısınıza siyah arka planlı bir menü geliyor ve hikaye yazıyor ok işaretleriyle sayfaları geçiyorsunuz okumayı bırakmak için ESC basacaksınız. Oyuncular ile fazla samimi olmuyacağız çünkü samimi olunca, bazı kitle onlarla çok ilgi duyunca ilgiyi kötüye kullanmaya çalışıyorlar ve çok istiyorlar o yüzden oyuncularla çok samimi olmuyacağız ama ilgileneceğiz hep. Yetkililer hiç bir zaman oyunculara ayrımcılık yapmıyacak öyle yapan yetkililerin yetkileri alınır ve sunucudan banlanır Admin Power olmuyacak. SAMP Türkiye'de adaletli, saygılı, güzel bir ortam kurarak kural ihlali yapmadan rol yapmayı amaçlıyoruz ve oyuncularımızı eğlendirmeyi amaçlıyoruz.
Şuanda sistemlerimizi kodluyoruz, bazı sistemleri kodladık yakında sistem tanıtım videoları gelecek o zaman görebilirsiniz.
Diğer sunuculardan farkımız saygılı, sorumlu Admin/Helper kadrosu ve adaletli, eğlenceli rol ortamı olmasıdır tabikide her sunucudan iyi değiliz demiyoruz ama iyi olmaya çalışacağız.

Sunucu ne zaman açılacak sorusuna yanıt verelim şuanda sistemlerimizin %25'i tamamlandı modu baştan kodluyoruz önümüzde daha çok gün var 2020'de sunucumuzu açamayız ama 3-4 ay sonra açabiliriz, inşallah sorun çıkmazsa. Peki neden bu kadar geç açılıyor diyenler olacaktır modu sıfırdan kodladığımız için modu sadece ben kodluyorum diğer arkadaşlar sadece test yapıyor o yüzden bu kadar geç olacak.

Yönetim Ekibi

Management
Dreandy (Kral Roleplay Kurucusu)

Lead Admin
Ahmet & Batuhan (Helper Sorumlusu & Sunucu Genel Sorumlusu)

High Senior Admin
Yok.

Senior Admin
Yok.

Game Admin
Yok.
Sunucu Bilgileri
Sunucu Adı: Kral Roleplay - Okul Dönemi[YAKINDA AKTİF!]
Sunucu Adresi: Yakında
Harita: Los Santos
Versiyon: 0.3.DL R1
Sunucu Durumu: BAKIMDA
Sunucu Sitesi: Yakında
Discord Adresi: Discord düzenleniyor.

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Son düzenlenme: 04 Kasım 2020, 20:04:49 Dreandy

ayazcik

Hispania

Tanıtım baştan sağma gibi duruyor. Birazcık daha özenebilirsiniz. Ayrıca farklı bir konsepte benziyor. Başarılar , umarım her şey istediğiniz gibi olur. :)

Bojnâ

Tanıtıma biraz özen göstermelisin, başarılar dilerim.

Dreandy

Alıntı yapılan: Sowingwa - 04 Kasım 2020, 17:52:56
Kralmı RAL mı ?
Kral, logo yakın zamanda düzeltilecektir. Anlayışınız için teşekkürler. :)
Alıntı yapılan: Hispania - 04 Kasım 2020, 18:03:55
Tanıtım baştan sağma gibi duruyor. Birazcık daha özenebilirsiniz. Ayrıca farklı bir konsepte benziyor. Başarılar , umarım her şey istediğiniz gibi olur. :)
Yorumunuz için teşekkürler, tanıtım yakında düzeltilecektir. :)
Alıntı yapılan: TheLost - 04 Kasım 2020, 18:40:22
Tanıtıma biraz özen göstermelisin, başarılar dilerim.
Yorumunuz için teşekkür ederiz, tanıtım yakında düzeltilecektir. :)
Son düzenlenme: 04 Kasım 2020, 19:57:29 Dreandy

Alp.

Tanıtımınıza lütfen biraz özen gösterin, k/a.