GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3DL]Las Vegas Community

Başlatan FalafelÇorba, 04 Haziran 2020, 15:22:57

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FalafelÇorba

Modumuz'a başlanmıştır kısa süre içinde ss veya videolu şekilde sistemler tanıtılacaktır.

Mr.Dallas

HasanEfe

Hırsız Polis kavramına uzak bir modunuz var
ev vergi, araç mermi, silah üretme gibi şeyler rp sistemlerinde vardır genelde

ve sistemleri ekleyebiliceğin kadar eklemişsiniz "Ev'i Satılığa Çıkarma Sistemi" diye birşey yoktur "Ev Sistemi" nin içindedir bunlar
Son düzenlenme: 29 Haziran 2020, 20:34:09 HasanEfe

Cuicana

Alıntı yapılan: HasanEfe - 29 Haziran 2020, 20:31:45

ve sistemleri ekleyebiliceğin kadar eklemişsiniz "Ev'i Satılığa Çıkarma Sistemi" diye birşey yoktur "Ev Sistemi" nin içindedir bunlar
Modumuz CNR&RP tarzı olacaktır Sistemler Roleplay, Oynanış Hırsız Polis.

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Mr.Dallas - 29 Haziran 2020, 15:21:55
Başarılar

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim, bana göre gerçek CnR tadı bu şekilde verilir gidipde 1 günde 10m kasılmaz. Herkes'in düşüncesi farklı olabilir bizim amacımız gerçek bir CnR tadı vermek.
Son düzenlenme: 30 Haziran 2020, 10:21:03 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.

Dyternal

Bunlar eski developer zamanından kalma. Sunucu o sistemlerle açılmayacak. Planlamalarımızı yaptık biz. Developer blog'u için Discord adresimize gelebilirsin.

HasanEfe

Alıntı yapılan: Insomnia - 30 Haziran 2020, 09:35:54
Alıntı yapılan: Mr.Dallas - 29 Haziran 2020, 15:21:55
Başarılar

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.

Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim, bana göre gerçek CnR tadı bu şekilde verilir gidipde 1 günde 10m kasılmaz. Herkes'in düşüncesi farklı olabilir bizim amacımız gerçek bir CnR tadı vermek.

Mantıklı fakat Cnr&Rp yapmak zorlu olucaktır diye tahmin ediyorum şimdiye kadar yapılmamış bir server yapmayı düşünüyorsunuz buda çok riskli, diyicek birşeyim yok Başarılar.

Cuicana

Mantıklı fakat Cnr&Rp yapmak zorlu olucaktır diye tahmin ediyorum şimdiye kadar yapılmamış bir server yapmayı düşünüyorsunuz buda çok riskli, diyicek birşeyim yok Başarılar. 

Amacımız bu zaten, yorum için teşekkürler.

Vupsen

Konudan bağımsız ve kavga içerikli iletiler silinmiştir.

Kawai

"islam bence gerçek değil" dediğim için sınırsız ban yediğim sunucu

siz sunucu falan açmayın birader, kapatın tez zamanda, anca kendinizi utandırırsınız

Creutzfeld

Alıntı yapılan: Kawai - 04 Temmuz 2020, 22:37:56

siz sunucu falan açmayın birader, kapatın tez zamanda, anca kendinizi utandırırsınız
Böyle birşeyden benim neden haberim yok?:D

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

!The Joker

Güzel bir sunucu olması umuduyla :)

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Kawai - 04 Temmuz 2020, 22:37:56

Karıştırmış olmalısın daha önce böyle bir isimde proje vardı. Bu proje daha yeni o proje ile alakası olmayan bir sunucu. Ayrıca kimse senin fikrine karışıp kimse sana ban atamaz. Herkesin düşüncesine bu konularda kendi fikrimce saygı duyulmalı.

Alıntı yapılan: !The Joker - 04 Temmuz 2020, 23:14:58
Güzel bir sunucu olması umuduyla :)
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim(z).

UZAYLI

Alıntı yapılan: Radless - 15 Haziran 2020, 20:10:58
Oyun modumuz tarafımızca 0'dan yazılıp, amacımız sizlere gerçek bir CnR tadı vermektir. Bu hedefimizi kısa sürede üyelerimize sunmaya çalışacağız.
o tad kaçalı çok oldu be sistemleriniz anadolu hp ile nerdeyse aynı bence onun üzerinden ilerleyin

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: UZAYLI - 06 Temmuz 2020, 13:53:23
Alıntı yapılan: Radless - 15 Haziran 2020, 20:10:58
Oyun modumuz tarafımızca 0'dan yazılıp, amacımız sizlere gerçek bir CnR tadı vermektir. Bu hedefimizi kısa sürede üyelerimize sunmaya çalışacağız.
o tad kaçalı çok oldu be sistemleriniz anadolu hp ile nerdeyse aynı bence onun üzerinden ilerleyin
Anadolu hp mi kardeş görüntü gördün mü ben öyle bir görüntü paylaştığımı hatırlamıyorum, bana burda boş muhabbet yapma.